Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by dharmoxnajvise mi se dopao glavni glumac, mislim da ne bi mogao bas svako da iznese tu ulogu, dobro glumi. i njegov scenario mi se dopao.
Originally posted by makaŠta ti se dopalo, mako?
The Social Network - dopao mi se
Picnut je i doteran, ima lep soundtrack, ali mi je nekako praznjikav. Želeo sam film koji bi se pozabavio fenomenom fejsa, a ne sudskim procesom i mladim ljudima koji se časkom obogate...
O fejsu nisam saznao ništa novo.![]()
Originally posted by makaIzbor glumaca je sjajan. Verujem da je film verodostojan jer su se tvorci Facebooka žestoko borili protiv snimanja. Ali sam očekivao Fincherov malo ličniji stav, kao u Fight clubu, recimo. Volim kad se reditelj isprsi sa svojim stavom, a ne kad mi ovako neutralno uslika priču i skoro sve se svede na dobar dizajn.
Originally posted by dharmoxnajvise mi se dopao glavni glumac, mislim da ne bi mogao bas svako da iznese tu ulogu, dobro glumi. i njegov scenario mi se dopao.
Originally posted by makaŠta ti se dopalo, mako?
The Social Network - dopao mi se
Picnut je i doteran, ima lep soundtrack, ali mi je nekako praznjikav. Želeo sam film koji bi se pozabavio fenomenom fejsa, a ne sudskim procesom i mladim ljudima koji se časkom obogate...
O fejsu nisam saznao ništa novo.![]()
a onaj mali crni (sto je ulagao lovu) , njega sam gledala u Boy A i tamo mi se svideo,ali vidim da ovde ima slicnu ulogu, tunjavi emotivac.
ne znam sta si ocekivao da saznas o fejsu. i ko zna koliko je film verodostojan. bilo mi je zanimljivo kako je sve to pocelo.. na kraju ostaje.. da li je ukrao ideju ili ne.. svako ce za sebe da odluci.
sve u svemu,ne verujem da cu film pamtiti za godinu dana,svakako da nije nista posebo i ne bih mu dala vise od šestice,ali pre toga sam se nagledala tolikih sranja (the last airbender, kick ass - ocena 8.1 na IMDb-u) da je ovo bilo osvezavajuce.
Originally posted by ns.happy
sjajan horor, obozavam kad je tema uzeta iz folklora. samim tim sto se desava kod nas, nekako biva jos jezivije
ovo je prosto lektira, koju bi svi trebali da su pogledali...
Originally posted by Kiborg
Inception
Interesantan film. Poprilično.
Originally posted by Sunce
U mislima sam intereagovao sa Uliksom i Galatejom.
Originally posted by ns.happyNjih dvoje dobro poznaju taj film pa sam u mislima delio sa njima ono sto sam gledao. Posto sam film gledao nekoliko puta, onda je to sasvim moguce raditi. Razmisljao sam kako su oni prozivljavali neke scene, i koliko lice na glavne junakinje/junakinju. Najstrasnije je sto sam se cerakao u toku filma, pa ljudima nije bilo jasno zasto se smejem kada su scene teske. A meni je bila slatka Alma, u svakoj sceni mi je bila predivna. I da, pitao sam se koliko je Uliks Elizabeta, a koliko je Galateja Alma. I malo sam pricao sa njima.
kako se ovo radi?
Originally posted by Suncecujes glasove u glavi?
Originally posted by ns.happyNjih dvoje dobro poznaju taj film pa sam u mislima delio sa njima ono sto sam gledao. Posto sam film gledao nekoliko puta, onda je to sasvim moguce raditi. Razmisljao sam kako su oni prozivljavali neke scene, i koliko lice na glavne junakinje/junakinju. Najstrasnije je sto sam se cerakao u toku filma, pa ljudima nije bilo jasno zasto se smejem kada su scene teske. A meni je bila slatka Alma, u svakoj sceni mi je bila predivna. I da, pitao sam se koliko je Uliks Elizabeta, a koliko je Galateja Alma. I malo sam pricao sa njima.
kako se ovo radi?
![]()
Originally posted by constantine
Originally posted by Kiborg
Inception
Interesantan film. Poprilično.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mitran dir nema ukusa za filmove
a ja sam malopre gledao
paa nije lose ali su prvi , drugi i treci deo mnogo bolji
ja cu filmu dati osam
Originally posted by ns.happyTacno. Hajd' me ostavi malo na miru, hoces?
Originally posted by Suncecujes glasove u glavi?
kako se ovo radi?
![]()
![]()
Originally posted by ultraviolet
jao onaj sa onim uvrnutim hirurgom koji spoji japanca i dve amerikanke tako što jednu spoji za japančevo dupe tj njene usne spoji s njegovim dupetom i onda onu drugu amerikanku usnama spoji za dupe druge amerikanke al' se ona nešto inficira i umre prva u jebote.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!