Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by klaus
na pomen bogalja, svi odmah pomislimo na osobe sa nekom telesnom manom.
medjutim, postoje i emocionalni bogalji, a to su oni ljudi koji su nesposobni da prema bilo kome osete ljubav.
bio sam zaljubljen u jednog emocionalnog bogalja. toga sam postao svestan vec mesec dana od pocetka nase veze. umesto da se tokom vremena pocetna pozitivna slika o tom decku usavrsava, ona se krunila i krunila, da bih na kraju postao svestan da imam posla sa jednom surovom, duhovno i emocionalno obogaljenom osobom.
interesuje me da li ste i vi imali iskustva sa osobama tog tipa. ja sam dosao do zakljucka da je razlog za to sto je emocionalni bogalj u koga sam bio zaljubljen postao takav zbog porodicnih prilika u kojima je odrastao.
upoznao sam njegove roditelje i sestru i shvatio sam da je njegov otac nekada bio tiranin, a majka previse posesivna. uz to, postoji veliko jedinstvo u odnosima izmedju dva roditelja koji su uvek jedinstveno i slozno istupali prema deci. uglavnom, ti jedinstveni nastupi su rezultirali stvaranjem prevelikih ambicija kod oba deteta, jer su pohvale od roditelja stizale samo kada se kuci donesu opipljivi i drustveno priznati rezultati.
cini mi se da i taj moj bivsi momak sve sto radi, radi da bi se dokazao roditeljima ( pogotovo ocu ) i da je ta ambicija u njemu utrnula sve druge osecaje. on je u dusi surov, hladan, mada ume da bude izuzetno sarmantan, zanimljiv i prijatan za druzenje. ali, uvek se ponasa kao da je na pozornici i nikad nije opusten. to se najbolje videlo kada smo bili sami. nista mu nije znacilo da uziva u intimnim trenucima nasamo, uvek je zudeo za tim da idemo u drustvo i tek je u drustvu postajao optimistican lik, kakvog ga povrsni poznanici znaju.
ne znam da li sam bio dovoljno jasan i da li razumete sustinu, ali bi mi zaista znacilo da procitam vase stavove i iskustva u ovakvim slucajevima.
ono sto mene muci je to sto i dalje razmisljam o tom momku. to mi nije jasno - zasto ?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!