Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
EYA, I love you ............. ali zaista....... :kiss: :love: :kiss:
Korisnikov avatar
By EYA
i ja tebe, najzaistije :love: :D
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by klaus
priznao je
ko je sta je prizn'o :puzzle:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by klaus
na pomen bogalja, svi odmah pomislimo na osobe sa nekom telesnom manom.
medjutim, postoje i emocionalni bogalji, a to su oni ljudi koji su nesposobni da prema bilo kome osete ljubav.
bio sam zaljubljen u jednog emocionalnog bogalja. toga sam postao svestan vec mesec dana od pocetka nase veze. umesto da se tokom vremena pocetna pozitivna slika o tom decku usavrsava, ona se krunila i krunila, da bih na kraju postao svestan da imam posla sa jednom surovom, duhovno i emocionalno obogaljenom osobom.
interesuje me da li ste i vi imali iskustva sa osobama tog tipa. ja sam dosao do zakljucka da je razlog za to sto je emocionalni bogalj u koga sam bio zaljubljen postao takav zbog porodicnih prilika u kojima je odrastao.
upoznao sam njegove roditelje i sestru i shvatio sam da je njegov otac nekada bio tiranin, a majka previse posesivna. uz to, postoji veliko jedinstvo u odnosima izmedju dva roditelja koji su uvek jedinstveno i slozno istupali prema deci. uglavnom, ti jedinstveni nastupi su rezultirali stvaranjem prevelikih ambicija kod oba deteta, jer su pohvale od roditelja stizale samo kada se kuci donesu opipljivi i drustveno priznati rezultati.
cini mi se da i taj moj bivsi momak sve sto radi, radi da bi se dokazao roditeljima ( pogotovo ocu ) i da je ta ambicija u njemu utrnula sve druge osecaje. on je u dusi surov, hladan, mada ume da bude izuzetno sarmantan, zanimljiv i prijatan za druzenje. ali, uvek se ponasa kao da je na pozornici i nikad nije opusten. to se najbolje videlo kada smo bili sami. nista mu nije znacilo da uziva u intimnim trenucima nasamo, uvek je zudeo za tim da idemo u drustvo i tek je u drustvu postajao optimistican lik, kakvog ga povrsni poznanici znaju.
ne znam da li sam bio dovoljno jasan i da li razumete sustinu, ali bi mi zaista znacilo da procitam vase stavove i iskustva u ovakvim slucajevima.
ono sto mene muci je to sto i dalje razmisljam o tom momku. to mi nije jasno - zasto ?

Stvarno ne znam sta si konkretno zeleo da postignes sa ovom temom, ali kada si vec otkrio da se pocetna prica odnosi na mene, hajde da stvari razjasnimo:

Tacno je da je moj otac bio izuzetno grub prema meni, posebno u vreme kada sam isao u nize razrede osnovne skole. Ja tu okolnost nikada nisam ni krio, pa zato za nju i ti znas. To su cinjenice koje ni moj otac danas ne osporava. Tacno je da sam dobijao udarac u glavu svaki put kada ne bih umeo iz prve da dam odgovor na pitanje "Koliko je 8 puta 8 ? " . To je bilo u vreme kada sam pohadjao prvi razred osnovne skole.
Tacno je i to da sam ja mom ocu, mnogo kasnije, objasnio da su "disciplinske mere" koje je on primenjivao prevazidjene i neadekvatne, istovremeno i veoma ruzne. On je moje izlaganje prihvatio, kao i zahvalnost koju sam mu izrazio i zbog mnogih lepih stvari koje je,ne mogu da gresim dusu, ucinio za mene. Ja moga oca volim, jer je to ipak moj tata. Nekada davno ga nisam voleo, ali sam ga se plasio.
No, njemu je jasno da ja danas ne mogu da mu pruzim vise ljubavi od one koju za njega osecam i da ne umem da budem sa njim blizak na nacin koji on danas prizeljkuje. On u glavi ima odredjeni model kakav bi njegov sin trebalo da bude, model u koji se ja ne mogu uklopiti, a nemoguce me je vise u njega na silu ugurati.

Eto tako.
Ne smatram sebe ljubavnim bogaljem i smatram da je neprihvatljivo da nekoga kvalifikujemo kao ljubavnog bogalja, samo zato sto od tog nekog nismo dobili onu kolicinu ljubavi koju smo ocekivali. Mozda taj neko jednostavno nije imao toliku kolicinu ljubavi za nas.
Razlozi za to se mogu i moraju traziti na obe strane.
Korisnikov avatar
By Eurokrata
Mozda bi zeleo da licis malo na njega, pa ti smeta njegova nazovi popularnost?
Korisnikov avatar
By *deni*
:lol:
Videh danas gde mnogi gosti citaju ovu temu, pa i ja zasla da se podsetim
Ovo je bio savrsen net performans.
Kupper i Franck Whitson uopste nisu imali pojma da ja ovde pricam sama sa sobom. :lol:
Ajoj, umrecu :lol:
By Speculum Columbae
Ja sam do skora za sebe smatrao da ne mogu da volim druge, već samo sebe.
Onda sam provalio da ne volim ni sebe.
Bio sam ubeđen da sam neke ljude voleo, a zapravo samo nisam želeo da ostanem sam.
Moji odnosi sa takvim ljudima nisu bili dobri ni za mene, ni njih.
U međuvremenu sam shvatio, da sam kotrljajući se i boreći se sa sopstvenim detinjarijama i egoizmom, nekim čudom stekao prave i vredne prijatelje.
No, tu se opet stvorio problem što ja malo šta i malo koga cenim.
I sada radim na tome.
Korisnikov avatar
By *deni*
Lepo rečeno, Dante.
Egoizam, a posebno sujeta se pokazuju i kao vrlo veliki životni hendikepi i uzročnici lične tuge i nesreće. A teško se leče. :doktor:
Do takvog sam ja barem zaključka stigao sa ove moje 33 godine života.
Gledam na njih skoro kao na neka prokletstva.
Korisnikov avatar
By Tungi
^

U naletima povredjene sujete,ega su letele stolice kroz prozor i sve sto je moglo da mi padne saka.Rece neko,"krhka Vivien Leigh".
Korisnikov avatar
By *deni*
Dobro je, Tungi, što su letele samo stolice.
Ima primera da su leteli i ljudi kroz prozore.
Daleko bilo.
Korisnikov avatar
By Tungi
Jos se setim toga i zahvaljujem dobroj sreci i danu,te nisam ubio nekog od slucajnih prolaznika njima.:drama:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!