Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
odnosno, dodje coek koji ne napise spektakularno retardiran prvi post...
Korisnikov avatar
By unic0rn
ne podrivaj analizu uspeha kazneno-popravnih mera, mori! :shamar:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by erkondisn
Originally posted by Loni

Imao sam dečka (od 18. i po godina sam shvatio da mi je to ok), ali nisam smeo ništa van poljubaca i zagrljaja da uradim jer me je bio strah.
hodao s poljupcima :qqlele:

da citiramo fra Frkina

"Dok mladić poljubac doživljava kao početak tjelesnog darivanja, djevojka ne. Ako ona ne zna te razlike, ponašat će se u skladu sa svojim osjećajima: grlit će mladića i ljubiti, ne shvaćajući kolike mu probleme stvara na području čistoće."

"Vremenom sam uvidio da ljubav koju Bog budi između mladića i djevojke raste samo tako dugo dok je duševna, i to kroz dva oblika: nježni razgovor i molitva. Zato je potrebno do braka živjeti čisto i hodati čak i bez poljubaca. Hodanje bez poljubaca ne usmjerava mlade na tjelesno nego prije svega na bolje međusobno upoznavanje i duge razgovore. Skup je to recept, ali mladi onda mnogo razgovaraju, stignu se upoznati, zavoljeti na višoj, duhovnoj razini, čemu pridonosi i zajednička molitva".

.
.
.
.
.
.
.
.

:pucaodsmeha:

Mila majcice.

OT:

Dobro dosao :)
Korisnikov avatar
By wizzy
Nisam znao da treba da mi prvi post bude "retardiran", neiskusno celjade... Vidim ja da mi je pametno sto sam se registrovao u ovaj nas gay "paradise", mozda nesto i naucim. Sto se tice hejtovanja PEACE AND LOVE drustvo, ja sam dusica, samo ponekad znam da "grizem", mada sam inace nezen, ili su mi bar tako rekli...:shmi:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Što pre naučiš da filtriraš u svojoj glavi poruke nekih forumaša, to bolje po tebe. :)

Eto, savet #1.

I P.S. Welcum. ( :awesome: ja sam prvi rekao :yay: )
Korisnikov avatar
By wizzy
Hvala na stvim savetima, neiskustvu je uvek potrebno iskustvo, a i rame za razne namene i jos ponesto... I have finally found my little home! :angel:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by wizardTIME

Pozdrav svim forumasima, kako i naslov mog prvog posta govori i ja sam resio da vam se prikljucim, ako me primate naravno:) Mozda zvuci smesno, ali samo prijavljivane na ovaj forum za mene je bio jedan mali, licni coming out. Imam 19 godina i jako se tesko borim sa svojom seksualnoscu, da li sam Bi ili Gay ne znam, a mislim da time i ne treba toliko da se opterecujem, ono sto me najvise gusi je to sto se cesto osecam usamljeno i sve oko mene me sve vise i vise gusi i ubija. I pored toga sto imam stvarno dobro prijatelje, za neke bih sve dao, a sigurno i oni za mene, ipak se osecam sam. Mozda je to faze kroz koju svi prolazimo pa se nadam da ce mi bar druzenje sa vama ovde pomoci. Inace imao sam vec solidan broj seksualnih iskustava sa zenama, mada mnogo vise sa muskarcima, cak mi se skoro desilo nesto o cemu pisem u sledecem postu, nije za ovu temu. Ali ono sto me muci je da niko od tih osoba ne zeli nista vise, svi su uplaseni (a tu spadam i ja) okoline i reakcije drugih ljudi, sve je u fazonu HIDE AND SEEK, a ja ne mogu vise tako...
Toliko od mene, za prvi post je dovoljno POZZZZ za sve! :zastava:
dobrodosao :-)

mislim da je to sto niko nece nista ozbiljnije, pre do tvojih godina. jednostavno, svako je svestan da si mlad, i da ces brzo prebaciti fokus na neku drugu osobu. bar ja tako gledam na te stvari.
By Behemoth
Nisam znao da treba da mi prvi post bude "retardiran", neiskusno celjade... Vidim ja da mi je pametno sto sam se registrovao u ovaj nas gay "paradise"
Da, to si odlično primetio.

Ne bih baš rekao da ti je pametno što si se registrovao :odbij: na ovaj gay "paradise" (pre bih rekao zmijarnik prostote i plemenstva) :vrcka:

Naravno da prvi post treba da ti bude retardiran kako bi se uklopio u suvo"inteligentnu" masu, ali drugi korak ti je mnogo bitniji. Naime, da bi se uklopio u pleme potrebno je da se do članaka uvučeš maharadžama čopora u digestivni trakt :smokin:
U suprotnom ćeš biti posut drvljem i kamenjem :seronjo:

Korisno:
1. svaku temu oftoPIČARI
2.pumpaj ego članovima čopora
3. psuj
4. izigravaj nevino devojče
5. ponašaj se elitistički

P.S. Gledaj sad kad krene lavina debilnih odgovora na moj post :mackodlak:
Korisnikov avatar
By bothways
Samo ne znam kome sam se sad "uvukao do clanaka", ali dobro, kako ti kazes. :whatever:
Korisnikov avatar
By bern
Originally posted by wizardTIME

Nisam znao da treba da mi prvi post bude "retardiran", neiskusno celjade...
Pročitaj opet post u kojem se spominje "retardiran" ;) i nekoliko postova iznad i vidi o čemu se radi. Niko nije rekao da prvi post treba da ti bude "retardiran"...

A pusti Behemontha, on je odrastao na Britini Spirs, voli slike prosutih mozgova i smatra da Beograd treba da se svede na Beogradski pašaluk, pardon, Krug dvojke :lol:

A ako budeš kakio na forumu, dabome da će ti ljudi znati odgovoriti, valjda se to podrazumijeva.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!