Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by bernIli barem pokušaj, ljeba ti...
Dobro došaoI nemoj odmah da se proje*es.
Originally posted by erkondisnMila majcice.
Originally posted by Lonihodao s poljupcima
Imao sam dečka (od 18. i po godina sam shvatio da mi je to ok), ali nisam smeo ništa van poljubaca i zagrljaja da uradim jer me je bio strah.
![]()
da citiramo fra Frkina
"Dok mladić poljubac doživljava kao početak tjelesnog darivanja, djevojka ne. Ako ona ne zna te razlike, ponašat će se u skladu sa svojim osjećajima: grlit će mladića i ljubiti, ne shvaćajući kolike mu probleme stvara na području čistoće."
"Vremenom sam uvidio da ljubav koju Bog budi između mladića i djevojke raste samo tako dugo dok je duševna, i to kroz dva oblika: nježni razgovor i molitva. Zato je potrebno do braka živjeti čisto i hodati čak i bez poljubaca. Hodanje bez poljubaca ne usmjerava mlade na tjelesno nego prije svega na bolje međusobno upoznavanje i duge razgovore. Skup je to recept, ali mladi onda mnogo razgovaraju, stignu se upoznati, zavoljeti na višoj, duhovnoj razini, čemu pridonosi i zajednička molitva".
.
.
.
.
.
.
.
.
![]()
Originally posted by wizardTIMEdobrodosao :-)
Pozdrav svim forumasima, kako i naslov mog prvog posta govori i ja sam resio da vam se prikljucim, ako me primate naravno:) Mozda zvuci smesno, ali samo prijavljivane na ovaj forum za mene je bio jedan mali, licni coming out. Imam 19 godina i jako se tesko borim sa svojom seksualnoscu, da li sam Bi ili Gay ne znam, a mislim da time i ne treba toliko da se opterecujem, ono sto me najvise gusi je to sto se cesto osecam usamljeno i sve oko mene me sve vise i vise gusi i ubija. I pored toga sto imam stvarno dobro prijatelje, za neke bih sve dao, a sigurno i oni za mene, ipak se osecam sam. Mozda je to faze kroz koju svi prolazimo pa se nadam da ce mi bar druzenje sa vama ovde pomoci. Inace imao sam vec solidan broj seksualnih iskustava sa zenama, mada mnogo vise sa muskarcima, cak mi se skoro desilo nesto o cemu pisem u sledecem postu, nije za ovu temu. Ali ono sto me muci je da niko od tih osoba ne zeli nista vise, svi su uplaseni (a tu spadam i ja) okoline i reakcije drugih ljudi, sve je u fazonu HIDE AND SEEK, a ja ne mogu vise tako...
Toliko od mene, za prvi post je dovoljno POZZZZ za sve!![]()
Originally posted by unic0rnju, ko je dobio po pičci?
eto vidite.
podeli se par opomena zbog napastvovanja novajlija i sledeci bude docekan ko drug tito na dan mladosti.![]()
![]()
Nisam znao da treba da mi prvi post bude "retardiran", neiskusno celjade... Vidim ja da mi je pametno sto sam se registrovao u ovaj nas gay "paradise"Da, to si odlično primetio.
P.S. Gledaj sad kad krene lavina debilnih odgovora na moj postKao što rekoh
Originally posted by bothwaysdočlankaši su već počeli da se prepoznaju
![]()
Originally posted by unic0rnahahahahahahahahahha
eto vidite.
podeli se par opomena zbog napastvovanja novajlija i sledeci bude docekan ko drug tito na dan mladosti.![]()
![]()
Originally posted by wizardTIMEPročitaj opet post u kojem se spominje "retardiran"
Nisam znao da treba da mi prvi post bude "retardiran", neiskusno celjade...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!