Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By wizzy
Pozdrav svim forumasima, kako i naslov mog prvog posta govori i ja sam resio da vam se prikljucim, ako me primate naravno:) Mozda zvuci smesno, ali samo prijavljivane na ovaj forum za mene je bio jedan mali, licni coming out. Imam 19 godina i jako se tesko borim sa svojom seksualnoscu, da li sam Bi ili Gay ne znam, a mislim da time i ne treba toliko da se opterecujem, ono sto me najvise gusi je to sto se cesto osecam usamljeno i sve oko mene me sve vise i vise gusi i ubija. I pored toga sto imam stvarno dobro prijatelje, za neke bih sve dao, a sigurno i oni za mene, ipak se osecam sam. Mozda je to faze kroz koju svi prolazimo pa se nadam da ce mi bar druzenje sa vama ovde pomoci. Inace imao sam vec solidan broj seksualnih iskustava sa zenama, mada mnogo vise sa muskarcima, cak mi se skoro desilo nesto o cemu pisem u sledecem postu, nije za ovu temu. Ali ono sto me muci je da niko od tih osoba ne zeli nista vise, svi su uplaseni (a tu spadam i ja) okoline i reakcije drugih ljudi, sve je u fazonu HIDE AND SEEK, a ja ne mogu vise tako...
Toliko od mene, za prvi post je dovoljno POZZZZ za sve!:zastava:
Korisnikov avatar
By Shmi
Dobro dosao klinac i uzivaj. :)
Korisnikov avatar
By Loni
Ah kad se setim svojih 19 godina.
Isti problemi.

Imao sam dečka (od 18. i po godina sam shvatio da mi je to ok), ali nisam smeo ništa van poljubaca i zagrljaja da uradim jer me je bio strah.

U isto vreme izlazio sam i s dvema devojkama. Jedna me proganjala, ljubila i mazila, ali ni s njom nisam smeo.

S trećom sam išao samo u teatar i u poslastičarnicu.

Sve u svemu na tri polja, a ništa konkretno.
To su jako teške godine i sledi ti veliko samopreispitivanje.

Dobrodošao!
Korisnikov avatar
By Paki
Dobrodošao :)

Glavu gore i samo napred - već si napravio jedan veliki korak :)
Korisnikov avatar
By wizzy
Hvala svima na dobrodoslici, stvarno mi mnogo znaci. U poslednje vreme sam sve vise poceo da branim svoje stavove, otvoreno (zamalo da izgubim i koji zub skoro od nekih budala), pa sam resio i ovde da se prikljucim. Znam da je dug put preda mnom, ali sam makar zagazio na njega jednom nogom... :)
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by Loni

Imao sam dečka (od 18. i po godina sam shvatio da mi je to ok), ali nisam smeo ništa van poljubaca i zagrljaja da uradim jer me je bio strah.
hodao s poljupcima :qqlele:

da citiramo fra Frkina

"Dok mladić poljubac doživljava kao početak tjelesnog darivanja, djevojka ne. Ako ona ne zna te razlike, ponašat će se u skladu sa svojim osjećajima: grlit će mladića i ljubiti, ne shvaćajući kolike mu probleme stvara na području čistoće."

"Vremenom sam uvidio da ljubav koju Bog budi između mladića i djevojke raste samo tako dugo dok je duševna, i to kroz dva oblika: nježni razgovor i molitva. Zato je potrebno do braka živjeti čisto i hodati čak i bez poljubaca. Hodanje bez poljubaca ne usmjerava mlade na tjelesno nego prije svega na bolje međusobno upoznavanje i duge razgovore. Skup je to recept, ali mladi onda mnogo razgovaraju, stignu se upoznati, zavoljeti na višoj, duhovnoj razini, čemu pridonosi i zajednička molitva".

.
.
.
.
.
.
.
.

:pucaodsmeha:
By Hans
Dobro došao!
Ništa nije teško samo ako oko sebe imaš podršku pravih ljudi! I slobodno se traži dokle misliš da je potrebno. Nadam se da ćeš uživati na našem forumu. Zabava je zagarantovana. ;)

Ja sam Krez, a zovu me i Hans. :alexis:

Pozdrav
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Pre svega poželeo bih ti dobrodošlicu.

Nadam se da ćeš se lepo provoditi sa nama na forumu i da ćeš naći odgovore za sve svoje nedoumice. Preispitavaj se dokle god misliš da je to potrebno...
:)

Srdačno,
Heartkiller a.k.a Heartie
:alexis:
Korisnikov avatar
By mitrandir
Pffffffffff. Niko nije napisao onu staru foru dobrodošlice :D
Elem, dobrodošao. I slažem se s tobom da je ovo iskorak napred.
Small step for you but giant leap for gaykind :)
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by wizardTIME

Imam 19 godina i jako se tesko borim sa svojom seksualnoscu, da li sam Bi ili Gay ne znam, a mislim da time i ne treba toliko da se opterecujem, ono sto me najvise gusi je to sto se cesto osecam usamljeno i sve oko mene me sve vise i vise gusi i ubija. I pored toga sto imam stvarno dobro prijatelje, za neke bih sve dao, a sigurno i oni za mene, ipak se osecam sam.
sve je to povezano.
sto prije sa sobom rijesis pitanje vlastite seksualnosti (dakle, definitivno se trebas opterecivati time jesi li gay ili bi :D jer se s 19 godina svatko treba opterecivati s otkrivanjem i polaganim definiranjem vlastite licnosti i identiteta), to ces se lakse moci rijesiti tog osjecaja usamljenosti, plus da te sve gusi i ubija.

u praksi to cesto ide tako da malo prošvrljaš po gay sceni, zgrozis se nekim stvarima i ljudima, ali nekima i odusevis. pisanje po forumu je odlican pocetak svega toga.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
^ Sta ti se desilo, sto ne hejtujes? :shok:

Ko si ti i sta si uradio sa popechem? :pop:

ont: Dobro dosao!

Zeljno iscekujemo tvoj ucesce na temi "moja fotka" :lol:
Korisnikov avatar
By Srklet
bas suprotno. ako neki ljudi nisu svjesni svojih zlocina to ne znaci da ih ne treba kazniti. :D
Korisnikov avatar
By Lux_bl
:D ;) pih žao mi sad što i ja nisam otvorio temu kad sam došao, fino je vidjeti kako su svi susretljivi hihi :D

:pivce: Cheers wizardTIME

,,Živ'li, šev'li, i sve odušev'li!!!'' :fige: :fuckbed: :fancyklap:
Korisnikov avatar
By bothways
Dobro dosao, kiddo.

Ako ti treba pomoc, saveti, razgovor, rame za plakanje, tu je forum... a tu su i pojedini forumashi za razgovor uzivo. :)

[ne, ne pretendujem da ga vrbujem za se]
By Speculum Columbae
Originally posted by bothways

Dobro dosao, kiddo.

Ako ti treba pomoc, saveti, razgovor, rame za plakanje, tu je forum... a tu su i pojedini forumashi za razgovor uzivo. :)

[ne, ne pretendujem da ga vrbujem za se]
Ako ti treba i rame za opijanje - tu sam.
Korisnikov avatar
By bern
Dobro došao :) I nemoj odmah da se proje*es.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
"If you ever need someone to drink with, I'll drink with you. If you ever need a shoulder to cry on, I'll drink with you. I guess what I'm trying to say is: I love to drink!" - Karen Walker
Korisnikov avatar
By unic0rn
eto vidite.

podeli se par opomena zbog napastvovanja novajlija i sledeci bude docekan ko drug tito na dan mladosti. :wundy:

:evil:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!