- 20 Nov 2010, 22:29
Pozdrav svim forumasima, kako i naslov mog prvog posta govori i ja sam resio da vam se prikljucim, ako me primate naravno:) Mozda zvuci smesno, ali samo prijavljivane na ovaj forum za mene je bio jedan mali, licni coming out. Imam 19 godina i jako se tesko borim sa svojom seksualnoscu, da li sam Bi ili Gay ne znam, a mislim da time i ne treba toliko da se opterecujem, ono sto me najvise gusi je to sto se cesto osecam usamljeno i sve oko mene me sve vise i vise gusi i ubija. I pored toga sto imam stvarno dobro prijatelje, za neke bih sve dao, a sigurno i oni za mene, ipak se osecam sam. Mozda je to faze kroz koju svi prolazimo pa se nadam da ce mi bar druzenje sa vama ovde pomoci. Inace imao sam vec solidan broj seksualnih iskustava sa zenama, mada mnogo vise sa muskarcima, cak mi se skoro desilo nesto o cemu pisem u sledecem postu, nije za ovu temu. Ali ono sto me muci je da niko od tih osoba ne zeli nista vise, svi su uplaseni (a tu spadam i ja) okoline i reakcije drugih ljudi, sve je u fazonu HIDE AND SEEK, a ja ne mogu vise tako...
Toliko od mene, za prvi post je dovoljno POZZZZ za sve!:zastava:
Toliko od mene, za prvi post je dovoljno POZZZZ za sve!:zastava: