Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Marspa jes' , da vezbam posle moram da ga skidam s one stvari.
A što ne vežbate malo? Na uzorcima do kojih vam trenutno nije uopšte stalo, za koje nista zainteresovani?
Ja mislim da je u osnovi ovog problema stupanje u najobičniji kontakt, nevezano za muvanje. Ono - biti sposoban da se sa najrazličitijim ljudima priča o najrazličitijim stvarima..
Originally posted by Hys.
Meni se takve stvari ne desavaju.
To jest, jednom mi se desilo, ali u okrilju lezbiana kafane (bilo nas je JAKO MALO pa mu dodje okvard) ali opet prisla sam ko pizda, pozdravljajuci se sa drugaricom. Al morala sam, meta je izgledala mnogo dobro. Po mojim saznanjima, i dalje tako izgleda.
Net odradio the rest.
Nemam ja te akcije, mogu se smeskam i gledam, ali ako nije naznaceno da sam u gejicnom mestu, verovatno izgledam (vise nego obicno) kao manijak.
Originally posted by colorado
2. Ja pridjem, i posle ne znam sta cu. Nisam pricljiv tip i ne mogu dugo da zabavljam nekog.. a nemam ni neku "zvaku"
Sus, dzaba meni muda.
Originally posted by rude_boyDa odmah napomenem, kod mene bus, ulica, bioskop i bazen otpadaju u startu. Tu prosto nema dovoljno resursa da mi se neko svidi, mozda primetim da neko slatko izgleda, al ta mesta su poprilicno neinformativa o tome kako se osoba ponasa i kakve interakcije ima. A meni se tek kad to vidim aktivira centar za svidjanje.
Zanima me da li imate dovoljno hrabrosti ili bolje receno muda (i zene ih imaju kad treba) da pridjete potpunom neznancu u kafiću, busu, ulici, bioskopu, bazenu..., a da se pritom oslonite samo na svoj gaydar?
Moj je pokvaren. Da li zna neko nekog dobrog majstora?
Npr. Pre nekoliko dana se ja vozim u sugavoj 23ojci i ulazi lik propisno sladak i seda preko puta mene. Naravno meni je neprijatno da u nekog blenem, ali sa ovog oci nisam zeleo da skinem. I tako se mi vozimo, pogledam ja u njega, on u mene, pa nesto skrecem pogled, kao devojcice u pubertetuI naravno ja sam morao da izadjem i verovatno ga necu skoro ili nikad videti.
Ovakve situacije nisu retke, samo predpostavljam da ih hrabriji ljudi od mene iskoriste. Naravno muvanje u busu je totalno bzvz, ali druga mesta?
Hajd da cujem vasa iskustva?
Originally posted by sunflower5Nema na cemu. Sad sedi pa strebaj. Zagrej guzu. xD
@rude_boy
![]()
Da,dobar je...ovaj deo mi se najvise svidja:
„Odbijanje može da učini da na najbolji način koncentrišete svoj um. Onda shvatite da svet ne treba da uzimate zdravo za gotovo i da morate da se borite za ono što želite“, kaže Filip Hodson, psihoterapeut u Asocijaciji za savetovanje i psihoterapiju.
Ova situacija, koliko god loše izgledala, može da vas učini odlučnim da dokažete svoje sposobnosti, jer izoštrava vašu konkurentnost i daje vam podsticaj da dokažete ljudima da greše.
Ne samo da odbacivanje može da pomogne da naučite lekciju i ubrzate rešavanje problema, ono je i znak da treba da živite punim plućima i da gurate sebe u nove pobede.
Moracu to da naucim napamet![]()
Hvala na tekstu![]()
Originally posted by Dzelajza Rouz
Kod mene je veoma teško utvrditi razliku između hrabrosti i nepromišljenosti.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!