Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ja nemam hrabrosti da pridjem devojci za koju znam da joj se svidjam, kamoli neznancu...
Korisnikov avatar
By colorado
Hrabar sam da pridjem, ali postoje 2 problema:

1. Osoba kojoj pridjem ili nije gej, ili jeste, ali nema dovoljno hrabrosti da se tako nonsalantno kao ja u javnosti nosi s tim, pa ispadne jako glupo i neplodonosno.

2. Ja pridjem, i posle ne znam sta cu. Nisam pricljiv tip i ne mogu dugo da zabavljam nekog.. a nemam ni neku "zvaku"

Sus, dzaba meni muda.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by Mars

A što ne vežbate malo? Na uzorcima do kojih vam trenutno nije uopšte stalo, za koje nista zainteresovani?

Ja mislim da je u osnovi ovog problema stupanje u najobičniji kontakt, nevezano za muvanje. Ono - biti sposoban da se sa najrazličitijim ljudima priča o najrazličitijim stvarima..
pa jes' , da vezbam posle moram da ga skidam s one stvari.
No nije losa ideja, ipak.

Nije problem najobicniji kontakt, niti da pricam sa ralicitim ljudima o bilo cemu. Nemam frku kad mi se neko ne svidja ili nije gay, nije muskarac...
Nego bas u situaciji kad bi to trebalo biti najlakse - na nekom gay mestu, prici gay muskarcu koji mi se dopada.
Verovatno sam vise smoren od arogancije i navodne nezainteresovanosti pedera kad treba da dodje do muvanja.
Korisnikov avatar
By el jaguar
Originally posted by Hys.

Meni se takve stvari ne desavaju.
To jest, jednom mi se desilo, ali u okrilju lezbiana kafane (bilo nas je JAKO MALO pa mu dodje okvard) ali opet prisla sam ko pizda, pozdravljajuci se sa drugaricom. Al morala sam, meta je izgledala mnogo dobro. Po mojim saznanjima, i dalje tako izgleda.
Net odradio the rest.
Nemam ja te akcije, mogu se smeskam i gledam, ali ako nije naznaceno da sam u gejicnom mestu, verovatno izgledam (vise nego obicno) kao manijak.
:misli:

:lol:

:sesir:
Korisnikov avatar
By Torry
mogu ja da pridjem ali ne iz muvanja vec iz nekog interesovanja, da vidim kakva je to osoba

ali nikad nisam znala da muvam, kao sto neko kaze gore, nit strejt nit gay
Korisnikov avatar
By bu
nie mi problem da pridjem....prilazila sam str8 devojkama..malo mi cim zbog ljudi okolo..al jbg...moj radar je los..od deset devojaka cetiri su bile bi..lol
Korisnikov avatar
By sunflower5
@rude_boy

:klap:
Da,dobar je...ovaj deo mi se najvise svidja:

„Odbijanje može da učini da na najbolji način koncentrišete svoj um. Onda shvatite da svet ne treba da uzimate zdravo za gotovo i da morate da se borite za ono što želite“, kaže Filip Hodson, psihoterapeut u Asocijaciji za savetovanje i psihoterapiju.

Ova situacija, koliko god loše izgledala, može da vas učini odlučnim da dokažete svoje sposobnosti, jer izoštrava vašu konkurentnost i daje vam podsticaj da dokažete ljudima da greše.

Ne samo da odbacivanje može da pomogne da naučite lekciju i ubrzate rešavanje problema, ono je i znak da treba da živite punim plućima i da gurate sebe u nove pobede.

Moracu to da naucim napamet :D
Hvala na tekstu :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Bas danas sam po treci put sreo jednog decka, za koga znam da jeste indikacija (tako ja zovem gej momke). I bas smo se lepo pogledali.

Ima neke fensi naocari i sav je gejli uredan. Ako ga neko poznaje, neka mu kaze da mi se javi, je l' vazi? :lol:
Korisnikov avatar
By ManToy
Meni se jako cesto dogadja da se zacopam u heterashe. Prvo mi gaydar kaze da je neko gay a onda skontam da taj neko je vec ozenjen i dete ima itd. sto naravno i dalje ne iskljucuje da je on gay ali ne vidim sebe kao lomitelj brakova.
Korisnikov avatar
By simarrgL*
aj vi meni recite kako da muvam devojku iz skole* koja pritom ima decka :sigh: :gotika:

*ned'o bog da me odbije i pocne svasta da prica okolo :maska:
By Glasnik
Ne prilazim jer sam stidljiv previše da bih načinio prvi korak.

:obesen:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by colorado

2. Ja pridjem, i posle ne znam sta cu. Nisam pricljiv tip i ne mogu dugo da zabavljam nekog.. a nemam ni neku "zvaku"

Sus, dzaba meni muda.
:lol:

Isto.

Kod mene je veoma teško utvrditi razliku između hrabrosti i nepromišljenosti.

Jednom sam u gimnaziji "startovala" devojku koja mi se onako, naoko, dopala, a pošto je bila maturantkinja, pomislila sam "Jbg, ide đački rastanak. Mora nešto da se preduzme." I tako ja preduzmem to trapavo "nešto" i zbunim i sebe i nju. Ali ona je bila strejt, te od te silne kuraži ne bi nikakve koristi.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
prilazim cesto. volim ja to.

jednom sam izletela pred devojku (koju sam gledala na faksu nesto) na egzitu i trazila joj broj telefona da se druzimo...dala mi broj, ona je strejt, ali imam super drugaricu :)
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by rude_boy

Zanima me da li imate dovoljno hrabrosti ili bolje receno muda (i zene ih imaju kad treba) da pridjete potpunom neznancu u kafiću, busu, ulici, bioskopu, bazenu..., a da se pritom oslonite samo na svoj gaydar?

Moj je pokvaren. Da li zna neko nekog dobrog majstora?

Npr. Pre nekoliko dana se ja vozim u sugavoj 23ojci i ulazi lik propisno sladak i seda preko puta mene. Naravno meni je neprijatno da u nekog blenem, ali sa ovog oci nisam zeleo da skinem. I tako se mi vozimo, pogledam ja u njega, on u mene, pa nesto skrecem pogled, kao devojcice u pubertetu ;) I naravno ja sam morao da izadjem i verovatno ga necu skoro ili nikad videti.

Ovakve situacije nisu retke, samo predpostavljam da ih hrabriji ljudi od mene iskoriste. Naravno muvanje u busu je totalno bzvz, ali druga mesta?

Hajd da cujem vasa iskustva?
Da odmah napomenem, kod mene bus, ulica, bioskop i bazen otpadaju u startu. Tu prosto nema dovoljno resursa da mi se neko svidi, mozda primetim da neko slatko izgleda, al ta mesta su poprilicno neinformativa o tome kako se osoba ponasa i kakve interakcije ima. A meni se tek kad to vidim aktivira centar za svidjanje.

U kaficima prilazim bez problema. Mislim naravno da prvo uspostavim neku komunikaciju pogledom i sl. na daljinu da vidim dal da prilazim ili je osobi krajnje neprijatno sto joj se kezim. Pre svega toga obratim paznju na to s kim je ta osoba i kako se ponasa.
Korisnikov avatar
By rude_boy
Originally posted by sunflower5

@rude_boy

:klap:
Da,dobar je...ovaj deo mi se najvise svidja:

„Odbijanje može da učini da na najbolji način koncentrišete svoj um. Onda shvatite da svet ne treba da uzimate zdravo za gotovo i da morate da se borite za ono što želite“, kaže Filip Hodson, psihoterapeut u Asocijaciji za savetovanje i psihoterapiju.

Ova situacija, koliko god loše izgledala, može da vas učini odlučnim da dokažete svoje sposobnosti, jer izoštrava vašu konkurentnost i daje vam podsticaj da dokažete ljudima da greše.

Ne samo da odbacivanje može da pomogne da naučite lekciju i ubrzate rešavanje problema, ono je i znak da treba da živite punim plućima i da gurate sebe u nove pobede.

Moracu to da naucim napamet :D
Hvala na tekstu :)
Nema na cemu. Sad sedi pa strebaj. Zagrej guzu. xD
By glupiamfioksus
Picka sam, retko skupim hrabrosti da pridjem, a i kad pridjem ne mogu da ocenim situejsn, ne radi mi gejdar... ej zivote lutalico...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!