- 17 Nov 2010, 23:17
Zanima me da li imate dovoljno hrabrosti ili bolje receno muda (i zene ih imaju kad treba) da pridjete potpunom neznancu u kafiću, busu, ulici, bioskopu, bazenu..., a da se pritom oslonite samo na svoj gaydar?
Moj je pokvaren. Da li zna neko nekog dobrog majstora?
Npr. Pre nekoliko dana se ja vozim u sugavoj 23ojci i ulazi lik propisno sladak i seda preko puta mene. Naravno meni je neprijatno da u nekog blenem, ali sa ovog oci nisam zeleo da skinem. I tako se mi vozimo, pogledam ja u njega, on u mene, pa nesto skrecem pogled, kao devojcice u pubertetu
I naravno ja sam morao da izadjem i verovatno ga necu skoro ili nikad videti.
Ovakve situacije nisu retke, samo predpostavljam da ih hrabriji ljudi od mene iskoriste. Naravno muvanje u busu je totalno bzvz, ali druga mesta?
Hajd da cujem vasa iskustva?
Moj je pokvaren. Da li zna neko nekog dobrog majstora?
Npr. Pre nekoliko dana se ja vozim u sugavoj 23ojci i ulazi lik propisno sladak i seda preko puta mene. Naravno meni je neprijatno da u nekog blenem, ali sa ovog oci nisam zeleo da skinem. I tako se mi vozimo, pogledam ja u njega, on u mene, pa nesto skrecem pogled, kao devojcice u pubertetu

Ovakve situacije nisu retke, samo predpostavljam da ih hrabriji ljudi od mene iskoriste. Naravno muvanje u busu je totalno bzvz, ali druga mesta?
Hajd da cujem vasa iskustva?