Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By rude_boy
Zanima me da li imate dovoljno hrabrosti ili bolje receno muda (i zene ih imaju kad treba) da pridjete potpunom neznancu u kafiću, busu, ulici, bioskopu, bazenu..., a da se pritom oslonite samo na svoj gaydar?

Moj je pokvaren. Da li zna neko nekog dobrog majstora?

Npr. Pre nekoliko dana se ja vozim u sugavoj 23ojci i ulazi lik propisno sladak i seda preko puta mene. Naravno meni je neprijatno da u nekog blenem, ali sa ovog oci nisam zeleo da skinem. I tako se mi vozimo, pogledam ja u njega, on u mene, pa nesto skrecem pogled, kao devojcice u pubertetu ;) I naravno ja sam morao da izadjem i verovatno ga necu skoro ili nikad videti.

Ovakve situacije nisu retke, samo predpostavljam da ih hrabriji ljudi od mene iskoriste. Naravno muvanje u busu je totalno bzvz, ali druga mesta?

Hajd da cujem vasa iskustva?
Korisnikov avatar
By Sunce
Hmmm, pa ne radi se samo o hrabrosti.

Meni je lepse da gledam. Desavalo mi se to "ocijukanje". Scena - gledamo se u prevozu, on izadje i stane na vrata, i gledamo se par sekunadi dok prevoz ne krene. Ne pokusavam nista, smesan sam u tim situacijama sam sebi. I da dodje do necega, ne znam sta bih sa njim. A uvek sam mastao da recimo u nekoj knjizari sretnem decka. Previse sam rezirao filmove, a ostao sam u celiji. :lol:

Neupotrebljiva :opatica:
By Speculum Columbae
Dovoljno sam hrabar da prilazim prvi momku, da nikome ne moram da pojašnjavam bilo šta u vezi sa mnom, ili dokazujem da sam u pravu.
By Hans
Probaj na Romeu...

'Bio si u šugavoj dvadeset trojci. Ponašao sam se kao devojčica u pubertetu. Ako ovo vidiš, javi se' . ;)

Slabo se oslanjam na bilo šta vezano za to. Volim flert ali nisam nikada pokušavao. Doduše, desilo mi se pre jedno tri godine u menzi. Tri kostura na Obilićevom. Nekoliko ručkova smo sedeli jedan preko puta drugog i gledali se. On plav, ja unezveren. I tako... :) Potom smo obojica čini mi se prestali tamo da se hranimo.
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Zanimljivo je da ja nikad prvi ne prilazim, uglavnom prilaze meni. No, to ne znači da nisam hrabar...

Kad mi se neki dečko svidi, u kafiću ili klubu, obično dam neki znak. Ako je dovoljno siguran u sebe, prići će, započeti neku opuštenu priču, ako nije dovoljno siguran, verovatno će po drugu/arici da pokuša nešto (ovo mi se jednom desilo i bilo je veoma simpatično).

:snob:
By Kragi
Da priđem sa stavom 'svidjas mi se ja bih nešto konkretno' :smeh: ne, ali za to ne bih imao muda ni da znam da si gay tj. u gay klubu ili nekom sličnom mestu.
Da pridjem i razvijem komunikaciju, neobaveznu, da. Naravno, za to mi je potreban neki 'signal', ne bih presreo nekoga tek tako, ali ako bi me npr. gledao duze od 5 sec ne bi mi bio problem. Poprilicno sam brbljiv i tako to :smeh: sto dosta dobro prikriva moju stidljivost i donekle nesigurnost :D
tema za pricu uvek imam :smeh:
Korisnikov avatar
By Loni
Kod gej osoba intuicija za pronalaženje idealnog partnera drugačije funkcioniše i nije baš zahvalna.

U najboljoj poziciji su recimo izrazito strejt tipične žene i isti takvi muškarci.

Takvoj ženi na ulici će se dopasti najmuževniji tip, osetiće seksualnost i fluid i početi da flertuje.
Slično je i s tipičnim muževnim strejt muškarcem.

Kod gejeva je komplikovanije.
Većini se na ulici takođe sviđa neki muževan i dobar baja, ali znaš da on nije najverovatnije nije gej pa ga preskočiš.
Tu dakle nije reč samo o instikntu i fluidu već i o umeću prepoznavanja.

Moraš prvo da naučiš da prepoznaješ ,,gej energiju'', gej hod, gej pogled i ostalo, da bi bio siguran.
Sve to je jako komplikovano pa je uvek bolje ići na sigurno i muvati nekoga na gej mestu realne ili virtuelne dimenzije.

No ovo sve ne znači da nisam hrabar.
Uspeo sam da se prepoznam s nekim gejevima u autobusu i ostvarim kontakt.
To mi se dogodilo bar 4 puta i bilo je vrlo simpatično
:wink:
Korisnikov avatar
By rude_boy
Originally posted by Sunce
A uvek sam mastao da recimo u nekoj knjizari sretnem decka. Previse sam rezirao filmove, a ostao sam u celiji. :lol:

Znači mogu da te nađem u Vulkanu. Dejt :lol:
Korisnikov avatar
By Tungi
Dakle ti si taj sa romea koji trazi ljude iz busa,sa pijaca,kod Mc'a na Slaviji...?:lukavi:
Korisnikov avatar
By rude_boy
Originally posted by Tungi

Dakle ti si taj sa romea koji trazi ljude iz busa,sa pijaca,kod Mc'a na Slaviji...? :lukavi:
Ha, na Romeu i nemam profil i neću da ga imam :P A vidiš na pijaci ti nije loša ideja. Daj mi kilo krompira i onog slatkog dečka 50 kila bez kosti :lol:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Ako slučajno napraviš profil, odseći ću ti prvo, pa desno jaje... :eviltrep:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by rude_boy
Originally posted by Sunce
A uvek sam mastao da recimo u nekoj knjizari sretnem decka. Previse sam rezirao filmove, a ostao sam u celiji. :lol:

Znači mogu da te nađem u Vulkanu. Dejt :lol:
Mozes. Smerno prodajem razglednice na kupoli crkve svetog Petra. I tu srecem slatke momke, ne brini. :sigh:
Korisnikov avatar
By rude_boy
Originally posted by Heartkiller

Zanimljivo je da ja nikad prvi ne prilazim, uglavnom prilaze meni. No, to ne znači da nisam hrabar...
to znači da si navikao da ti prilaze zato što si lep, pa ti ne moraš da se trudiš. Poznato mi je to.. (:

a za jaje, naći ću rezervno ... :P
Korisnikov avatar
By simarrgL*
neko rece kako su zenska muda sise
moje su mikroskopske, u svakom smislu :lol:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Nije mi problem da pridjem, nego posle ne znam sta da radim.
Ali to se odradi samo od sebe. :wundy:
Korisnikov avatar
By Hys.
Meni se takve stvari ne desavaju.
To jest, jednom mi se desilo, ali u okrilju lezbiana kafane (bilo nas je JAKO MALO pa mu dodje okvard) ali opet prisla sam ko pizda, pozdravljajuci se sa drugaricom. Al morala sam, meta je izgledala mnogo dobro. Po mojim saznanjima, i dalje tako izgleda.
Net odradio the rest.
Nemam ja te akcije, mogu se smeskam i gledam, ali ako nije naznaceno da sam u gejicnom mestu, verovatno izgledam (vise nego obicno) kao manijak.
Korisnikov avatar
By gossip
nemam problem da pridjem liku ako znam da je u fazonu...a ako ne znam...pa nemam ni tada...samo sto bih prisao friendly...i zapocheo neku desetu temu... xD
Korisnikov avatar
By sunflower5
Nemam hrabrosti i mrzim to kod sebe :sigh:

Ne znam zasto,ali lakse mi je da tugujem zbog propustene sanse,nego da me neko odbije ili tako nesto...mislim da se od toga ne bih lako oporavila :drama:
Korisnikov avatar
By nsc
nikad to nisam umeo, nikad tu hrabrost imao
Korisnikov avatar
By antibiotic
Ok,
mislio sam prvo da je tema u smislu koliko smo generalno hrabri za bilo sta...

Mnogo sam kilav po tom pitanju, a i razmazen, jer sam navikao da mi prilaze. Srecom pa nisam arogantan te budem fin i sa onima koji mi se ne svidjaju.

Hrabriji sam kad sam pijan, a ne volim da prilazim/ da mi prilaze kad sam u klubu u kom tresti muzika , jer mi je losa akustika uveta.

Kad mi se neko bas svidi obicno se zavezem k'o mrtvi cvor i zaglupim :(
Preko interneta je mnogo lakse, ali uzivo nisam medju odvaznijima.
Korisnikov avatar
By spliff
nemam hrabrosti da startujem nekoga
bez obzira da li je str8 ili gay
smotan, shta da radim...
Korisnikov avatar
By Mars
A što ne vežbate malo? Na uzorcima do kojih vam trenutno nije uopšte stalo, za koje nista zainteresovani?

Ja mislim da je u osnovi ovog problema stupanje u najobičniji kontakt, nevezano za muvanje. Ono - biti sposoban da se sa najrazličitijim ljudima priča o najrazličitijim stvarima..
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!