Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By acid drop
naziv pesme.

iz toga se može zaključiti da mi je muzika veoma bitna i tako to na tu temu aj zdravo.
Korisnikov avatar
By MISSingPuzzlePiece
volim da sklapam slagalice, nalazim sakrivene predmete, obozavam da igram mahjong! :B Neki ljudi su mi rekli da delujem misteriozno, pa sam parcetu slagalice i dodala deo missing...
Korisnikov avatar
By Effective
Izvadila sam bateriju iz mobilnog telefona , kada sam videla negde da pise Effective :)
Korisnikov avatar
By dharmox
Ime drugara iz Hongkonga koji mi je slao neki softver 2006.
Korisnikov avatar
By Torry
po fimu lost and delirious, dve junakinje tori i poli

mada je tori ona slabija, bad girl :D . ipak mi je zvucnije i jace ime bilo tori nego poli pa rekoh ajd da uzmem to

a i isto tako, blage veze sa engleskim nisam imala, tako da sam i ime pogresno napisala, nikako ne treba da ide sa dva R, al ajde :beba:
Korisnikov avatar
By bu
bu-budala(da ne pisem pun naziv..vise mi se svidja skracenica ) :D
Korisnikov avatar
By san
sanjam....
(zene):uplasen:
Korisnikov avatar
By Loni
Iz sledeće komparacije foliranja:

PAVLE prelazi u PAVLONI koje u fensi komparaciju ode u PAULONI odakle se, s obzirom da nisam krajnje paušalan, izbaci ono PAU.
Korisnikov avatar
By nsc
inicijali - ime, prezime, nadimak
Korisnikov avatar
By unic0rn
dukenhajm = duken (rakunski) + hajm (tarzanchic)

:wundy:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ma decko ne zna kako mu se nick izgovara i sta znaci pa da ga naucim :wundy:
By dukkehjem
Originally posted by acid drop
Originally posted by simarrgL*
Originally posted by DevojkaIzObraza

Kucaj na jutjubu.
haha kaaako je dobro :lol:
Originally posted by dukkehjem

^ :lol: sad i ja preslusah ahaha
tako ja jednom čula na radiju tu pesmu, i dođem ovde i ispišem to na nekoj temi i link sam stavila
i negde u to vreme se registrovala ova mala ljotićevka, i ja kao.. wtf, nisam je valjda prizvala hahahah
:lol:

cut tamo, ja je obozavam otkako smo se druzili u borilackim vestinama :lol: :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Paparazzi
tamanoir i ja smo neprestano pevali cuvenu pesmu gospodje dragane :)
Korisnikov avatar
By badu
Mislim da sam već odgovarala na ovu temu, ali mi je u ovom trenutku interesantna pa ću opet. NJnjnjnj.

Radila neki survey na Fejsu. Pitanja na srpskom, a odgovori su se kucali na nekom "američkom" sajtu o srpskim pojmovima.
Prvo pitanje: Ime
Ukucam ja tamo "Jelena" i izbaci mi:
"Old Serbian name.... blablabla... pronounced yell-en-UH."

Pročitala to, izgovorila, nasmejala se i to je biJo jubav na prvi pogled.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by ns.happy

u pocetku sam bio little john, kao mali jovan, posto sam bio najmladji u dustvu i svi su me zvali dete, malisha itd. u medjuvremenu se ovaj forum nesto selio i pass mi vise nije radio. usledile su razne varijacije tog imena, ali original nisam vise koristio i to mi je bilo bed...
a happy, tj srecko je nastalo u jednom periodu kada sam imao svega samo ne srece, i kada sam bio skroz sjeban... nesto kao moja verbalizacija neceg za cim sam ceznuo... vremenom sam skontao da srecu covek pravi sam, i da je ona uvek prisutna, samo sto je nekada ne vidimo... verujem da svako moze biti srecko, sammo ako si to dozvoli... eto... :blush:
inace, moji avatari:
Slika
Slika
i ova maca...
Čekaj, zar ti nisi rekao da si nick ns.happy odabrao posle jedne vesele večeri sa našom bivšom gazdaricom Vjekom Bursač, koja je tom prilikom, posle čašice do pet ispijenih rakijica, neprestano vikala : " Hepi ! Hepi ! ", što te je jako zasmejavalo, pa si po toj veseloj anegdoti i dao sebi ovde nick ?
Ispravi me ako grešim.

:happy:
Korisnikov avatar
By ns.happy
:smeh:
odma' da si joj otisao zapaliti svecu! zaduzila nas je, imamo anegdota za dva zivota. :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ama, od kud znam gde je sahranjena...
Dosta mi je što sam pre neku godinu na Novom groblju kao sumanut tražio grobno mesto umetnice Vukice Veljović, koju sam jako cenio i želeo da joj upalim sveću i položim cveće na spomenik.
Sad baš da idem da lutam po grobljima u potrazi za Vjekinim večnim konačištem, stvarno bi bilo previše. Ipak sam joj plaćao kiriju, pa me i nije bogtepita kako zadužila, da bih je tražio. Niti je lepo pevala, niti se previše otmeno ponašala, volela je da se uneredi od alkohola.... Ali, o mrtvima sve najlepše...
Ako znaš bližu lokaciju parcele pod kojom počiva, javi.
:)
Korisnikov avatar
By *deni*
I, hepi, ako još čuvaš onu sliku Vjekinu iz čuvene kujne, pošalji mi je, molim te, da je imam za uspomenu na te, u suštini, lepe dane.
:)
Korisnikov avatar
By disaster blue
nedostatkom inspiracije i kreativnosti..
ns zbog grada... nick.. zbog imena
Korisnikov avatar
By HPLC
na fakultetu, dok sam koristio HPLC, pročitao sam da je to "vrlo sofisticirana i skupa tehnika, velike moći razdvajanja i identifikacije komponenata kompleksne smeše"

pronašao se u tome - sad razdvajam i analiziram sve oko sebe, uglavnom ljude.

:bubbles:
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!