Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Union_JackE to mi se svidja, i ja je obozavam!
quite obvious.... British flag.... lovin' it![]()
![]()
![]()
Originally posted by DevojkaIzObrazahaha kaaako je dobro
Kucaj na jutjubu.
Originally posted by simarrgL*
Kucaj na jutjubu.
![]()
Originally posted by dukkehjemtako ja jednom čula na radiju tu pesmu, i dođem ovde i ispišem to na nekoj temi i link sam stavila
^sad i ja preslusah ahaha
Originally posted by acid drop
Originally posted by simarrgL*
Kucaj na jutjubu.
![]()
Originally posted by dukkehjemtako ja jednom čula na radiju tu pesmu, i dođem ovde i ispišem to na nekoj temi i link sam stavila
^sad i ja preslusah ahaha
i negde u to vreme se registrovala ova mala ljotićevka, i ja kao.. wtf, nisam je valjda prizvala hahahah
Originally posted by ns.happyČekaj, zar ti nisi rekao da si nick ns.happy odabrao posle jedne vesele večeri sa našom bivšom gazdaricom Vjekom Bursač, koja je tom prilikom, posle čašice do pet ispijenih rakijica, neprestano vikala : " Hepi ! Hepi ! ", što te je jako zasmejavalo, pa si po toj veseloj anegdoti i dao sebi ovde nick ?
u pocetku sam bio little john, kao mali jovan, posto sam bio najmladji u dustvu i svi su me zvali dete, malisha itd. u medjuvremenu se ovaj forum nesto selio i pass mi vise nije radio. usledile su razne varijacije tog imena, ali original nisam vise koristio i to mi je bilo bed...
a happy, tj srecko je nastalo u jednom periodu kada sam imao svega samo ne srece, i kada sam bio skroz sjeban... nesto kao moja verbalizacija neceg za cim sam ceznuo... vremenom sam skontao da srecu covek pravi sam, i da je ona uvek prisutna, samo sto je nekada ne vidimo... verujem da svako moze biti srecko, sammo ako si to dozvoli... eto...![]()
inace, moji avatari:
i ova maca...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!