Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

By ~ Le Saint X ~
Singl je danas pusten u
online prodaju
i odmah je dosao na
#1 downloads in France
By ~ Le Saint X ~
Meni se pesma uopste ne svidja...
i uvek dodam
za sada

ali...kad ce to sada da dodje...
mozda ce spot da mi promeni misljenje
ili neki remiks
Korisnikov avatar
By Torry
e ovako....ja sad idem da se ubijem jer ja do juce nisam imala pojma ko je doticna persona

onakva sexy cica, pri tom i glasa i stasa i hitova i karijera koja traje decenijama, i filmovi, i diskografije i biografije....

ne, ne, moj zivot je zavrsen

:ubise: :sarana:
By ~ Le Saint X ~
Dakle... imas devoir a faire
:)

spot
Optimistique - Moi

je MUST!
kao i
Je Te Rends Ton Amour
Korisnikov avatar
By Dégénération
Danas je Pascal Negre, direktor izdavačke kuće "Universal Music France",
saopštio da će novi album Mylene Farmer nositi naziv "Bleu noir", a koji će izaći 6. decembra.
Album sadrži 12 pesama koje su pisali i producirali RedOne, Moby, Archive, a kao i Mylene Farmer.
Fotografije za omot novog albuma, snimaće Henry Neu.

Slika

Album će imati 3 različita izdanja:
- CD (regularno izdanje)
- CD (specijalno izdanje, koje će proizvesti italijanska kompanija "Pozzoli")
- CD (kolekcionarsko izdanje, koje će izaći za katolički Božić)

Slika

Za sada je potvrđeno da su remikse za Mylene Farmer i pesmu "Oui mais... non" radili Tomer G, DJ Klaas, i DJ Chew Fu.
Singl će izaći 29. novembra, dok će se spot pojaviti sredinom novemra.
Promo singl je već procureo u prodaju na sajtu eBay, i cena je do sada dostigla visinu čak od 172 €.

Slika

Kompilacija na kojoj su poznati internacionalni muzičaari odali počast grupi INXS, izlazi 29. novembra u Francuskoj.
Najverovatnije neće izaći kao singl pesma "Never Tear Us Apart", a koju su snimili Mylene Farmer & Ben Harper.
By ~ Le Saint X ~
Hmmm...nadam se da nece razocarati kao Zazie

jer...
OUi mais Non
je
CHIANT!
Korisnikov avatar
By Innamoramento
Pošto mi grupa Archive nije baš poznata, potražio sam malo na netu nešto o njoj, i našao sam ova dva snimka:

''

''
By ~ Le Saint X ~
Ni meni oni nisu poznati
ali
CAhill
je
uz

Freemasons-e
Dave Aude-a
i
Bimbo Jones-a

carobnjak za sjajne remixe!!!!!
Korisnikov avatar
By Dégénération
Krajem maja 2011. godine, francuska diva Line Renaud će održati dva koncerta u Olimpiji, u Parizu.
Ta vest je pokrenula fanove Mylene Farmer da razmišljaju o mogućem pojavljivanju Mylene (kao specijalnog gosta) na tim koncertima.

Slika

Mylene Farmer & Line Renaund snimile su duet za pesmu C'est pas l'heure,
koja će izaći 8. novembra na novom albumu Line Renaund sa naslovom Rue Washington.
Ceo album je već spreman za izdavanje, a ovih dana Laurent Boutonnat i Mylene rade u studiju na postprodukciji ove pesme.

Album grupe INXS, koji je posvećen legendarnom lideru Michael Hutchence-u, izlazi 29. novembra u Francuskoj
(istog dana kada će izaći i novi singl Oui mais... non).

Slika

OMOT ZA NOVI ALBUM???

Slika
Korisnikov avatar
By Torry
samo da prijavim da sam skinula brdoooo njenih pesama <3
By ~ Le Saint X ~
Cela pesma, obrada
NEVER TEAR US APART
se pojavila

''

J'aime pas de tout!
Danas je u rad pušten oficijalni sajt Mylene Farmer na kojem možete saznati više informacija o novom albumu "Bleu noir", a koji izlazi 6. decembra: http://www.mylenefarmer-bleunoir.com

Slika

TRACKLIST:
1. Oui mais... non
2. Moi je veux...
3. Bleu noir
4. N'aie plus d'amertume
5. Toi l'amour
6. Lonely Lisa
7. ...

Na pomenutom sajtu možete čuti pesmu "Oui mais... non [Jeremy Hills Remix - radio edit]",
a već za koji dan ćemo čuti i novu pesmu koji nosi naziv "Leila"
(tačnije, čućemo je kada sajt bude posetilo 70 000 ljudi).

KOLEKCIONARSKO IZDANjE ALBUMA "BLEU NOIR" OVAKO ĆE IZGLEDATI:

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Innamoramento
Na sajtu se može čuti deo pesme "Leila" i po onome što je dostupno za slušanje mislim da će mi se svideti... Liči na ono što je Mylene do sada radila, jedva čekam da čujem celu pesmu...
Spot za singl "Oui mais... non" biće premijerno emitovan 17. novembra na TV-u.
Inače, spot je snimljen početkom novembra u Londonu, a režiser je Chris Sweeney koji je režirao spotove za Sophie Ellis-Bextor i mnoge druge.
Na novom zvaničnom sajtu Mylene, fotografije iz spota će biti objavljene kada sajt bude posetilo 190 000 ljudi.

mylenefarmer-bleunoir.com

RADNjA U SPOTU: Mylene igra u zelenom hodniku jednog hotela, a na kraju napušta hotel i izlazi na staru ulicu (kaldrmu)...

''

''

''
Korisnikov avatar
By Dégénération
Slika

TRACKLIST:
1. Oui mais... Non 4'19
[composée par RedOne]

2. Moi je veux... 3'30
3. Bleu Noir 4'04
4. N'aie plus d'amertume 4'15
5. Toi l'amour 4'40
6. Lonely Lisa 3'02
7. M'effondre 3'33
8. Light me up 5'02
9. Leila 3'51
[composée par Archive]

10. Diabolique mon ange 5'00
11. Inseparables 4'08
Bonus:
12. Inséparables 3'14
[Version française]

TOTAL TIME: 48'43
Korisnikov avatar
By Innamoramento
Web stranica koju sam napravio na času informatike o Mylene Farmer: http://mylene-farmer-serbia.50webs.com/
Biografiju i ostalo sam preveo sa engleske vikipedie, verovatno ima par grešaka (prevod naslova pesme "Ainsi soit je" mislim da nisam dobro preveo)...
By ~ Le Saint X ~
Ja jos ni jednom nisam posetio sajt
:snob:
et toq!

Super za sajt!
Bon kuraz!
:france: :france: :france: :france: :france: :france: :france: :france:
By ~ Le Saint X ~
Mislio sam da ce spot
dobar spot
povecati moje interesovanje za pesmom
ali...
samo mogu reci

i pesma i spot su

DALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEKO
DALEKO
od Mylene
koju znamo po spotovima

CALIFORNIE
L'AME STRAM GRAM
XXL
OPTIMISTIQUE MOI
....

Je suis decu!
Korisnikov avatar
By Dégénération
Trudim se da ne iznosim po forumima svoje mišljenje jer polazim od toga "koga boli uvo šta ja mislim i da li se meni nešto sviđa".
Ali ovaj put treba da iznesem svoje mišljenje, bar kao dobar poznavalac rada Mylene Farmer.
Pre svega, mislim da je Mylene za 20 godina imala šta da kaže i pokaže, a sada je red da se i ona zeza. Pesma OUI MAIS... NON je bez obzira na svoju la-la-la strukturu zadržala autorski pečat same Mylene i ni malo me ne podseća na Lady Gagu, a ni na njen glas "a la Xtina Aguilera". Ne mogu da zamislim ovu pesmu u izvodjenju Gage ni bilo koje druge pevačice.
Ne znam po čemu ovaj spot više liči na BAD ROMANCE nego na JE T'AIME MELANCOLIE?
Pa nije valjda reziser BAD ROMANCE prvi snimio kako ljudi đuskaju u zatvorenom prostoru? Po tome su onda čuveni spotovi Michael Jacksona BAD i THRILLER, ili od Kylie GET OUT OF MY WAY kopije spota BAD ROMANCE???
A da paradoks bude veći, šta je ta Lady Gaga novo donela svima nama? Ona je prva pokrala sve žive uz opravdanje da na taj način daje omaž velikim umetnicima... bla-bla.
Mislim da ex-Renoir uvek ima negativno mišljenje kada Mylene nešto novo objavi... npr. DEGENERATION, APPELLE MON NUMERO itd.
Zaista poštujem svačije mišljenje i ukus, ali mi smeta kada neko demantuje sam sebe svaki put kada izađe nešto novo "ovo novo ne valja, ono staro je super".
Relax, znamo da ćeš među prvima sutra navijati za ovu pesmu :-)

Et toq!!!

P.S. Ako ćemo realno, ovaj spot ima više elemenata iz spotova dua EMPIRE OF THE SUN nego bilo koga drugog, a i na kraju krajeva za ovakvu pesmu (koja je sjajna) - filozofski spot bi bio prejak i nepotreban.
By ~ Le Saint X ~
I meni smeta kada fanovi UOPSTE nemaju kriticki odnos prema onima koje vole!

Pesma je obicna i vecina je tog misljenja... cak i najtvrdji fanovi
Spot je ... no comment

Istina, jedina pesma za koju sam ja rekao u pocetku d ami se ne svidja je Degeneration,a posle mi se svidela
Appelle Mon Numero ostaje debilna pesma, ovako ili onako...
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!