- 18 Nov 2010, 03:03
Trudim se da ne iznosim po forumima svoje mišljenje jer polazim od toga "koga boli uvo šta ja mislim i da li se meni nešto sviđa".
Ali ovaj put treba da iznesem svoje mišljenje, bar kao dobar poznavalac rada Mylene Farmer.
Pre svega, mislim da je Mylene za 20 godina imala šta da kaže i pokaže, a sada je red da se i ona zeza. Pesma OUI MAIS... NON je bez obzira na svoju la-la-la strukturu zadržala autorski pečat same Mylene i ni malo me ne podseća na Lady Gagu, a ni na njen glas "a la Xtina Aguilera". Ne mogu da zamislim ovu pesmu u izvodjenju Gage ni bilo koje druge pevačice.
Ne znam po čemu ovaj spot više liči na BAD ROMANCE nego na JE T'AIME MELANCOLIE?
Pa nije valjda reziser BAD ROMANCE prvi snimio kako ljudi đuskaju u zatvorenom prostoru? Po tome su onda čuveni spotovi Michael Jacksona BAD i THRILLER, ili od Kylie GET OUT OF MY WAY kopije spota BAD ROMANCE???
A da paradoks bude veći, šta je ta Lady Gaga novo donela svima nama? Ona je prva pokrala sve žive uz opravdanje da na taj način daje omaž velikim umetnicima... bla-bla.
Mislim da ex-Renoir uvek ima negativno mišljenje kada Mylene nešto novo objavi... npr. DEGENERATION, APPELLE MON NUMERO itd.
Zaista poštujem svačije mišljenje i ukus, ali mi smeta kada neko demantuje sam sebe svaki put kada izađe nešto novo "ovo novo ne valja, ono staro je super".
Relax, znamo da ćeš među prvima sutra navijati za ovu pesmu :-)
Et toq!!!
P.S. Ako ćemo realno, ovaj spot ima više elemenata iz spotova dua EMPIRE OF THE SUN nego bilo koga drugog, a i na kraju krajeva za ovakvu pesmu (koja je sjajna) - filozofski spot bi bio prejak i nepotreban.