Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by Teaupravo htedoh to da napišem ...
To je bilo davno, izbacili su to pitanje iz upitnika zahvaljujuci zenama iz labrisa.
![]()
Originally posted by KiWi
Originally posted by Teaupravo htedoh to da napišem ...
To je bilo davno, izbacili su to pitanje iz upitnika zahvaljujuci zenama iz labrisa.
![]()
![]()
A ako i kažeš da si lez, oni će te odbiti po drugoj osnovi. Čuo sam da su jednoj devojci rekli da ima "nesiguran rad srca" ... pa nije podobna za davanje krviKoja budalaština
![]()
Originally posted by Zibromnoge evropske zemlje postupaju isto,nešto je i smaug pisala o tome...
ja se skoro silno iznenadio saznanjem da je ista situacija i u US i da je senat nedavno glasao po pitanju predloga da se ta pravila ukinu zbog nestasice i neophodnosti krvi te cinjenice da je koncept rizicnih grupa prevazidjen ...
rezultat
nije proslo , i dalje ne moze
Originally posted by buMojoj drugarici svaki put kada se skine kod doktora u Srbiji prvo traze test za sidu, jer je prekrivena tetovazama (sa druge strane niko ne zna da je magnetna rezonanca opasna sa toliko boje u kozi, upravo zbog premalo informacija (sto i vodi predrasudama)). Ali - razume ih.
''DA – imas tetovazu/pirsing manje od 4 meseca''
au sta im smeta tetovaza...ja sam je radila u januaru....dobro je..mocicu da dam dobrovoljno krv u aprilu...tacno pada cetiri meseca...
a ta pitanja na koja treba da se odgovore su glupa..sto lepo samo ne uzmu krv i zavrse posao![]()
Originally posted by Null
ni ja ne vidim razlog. mozda da anketiramo slucajne prolaznike "da li biste radije da vam dete umre ili da mu gej da krv?"![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!