moja prva veza i sex su potrajali 6 godina i jedan od razloga propasti je bila i ta moja hipersexualnost i 'neprihvacena' i izuzetno sublimirina i potiskivana zelja za ..
nece te to proci.. i jednom ce te mozda tako hipersexualnog 'spopasti' prilika za sex sa strane i odradis to i sta onda? vratis se kuci kao kucence i kazes sapleo sam se o kitu?
prvo, jbte, KAKO mozes biti u vezi sa nekim TOLIKO, ma fck, kako IKAKO mozes biti u vezi i da ne mozes da pricas o tome?? ovo o cemu govoris je nesto.. najljudskije !! al ajde, ako ne mozes.. (mada je ovo meni TO veci problem nego ovo o cemu ti pricas).
a trojku sa njim ne zelis (a to je ZAISTA najprakticnije resenje !! ). mada, ni ja nisam htela, niti bih nesto.. nesto mi bljak da mesam nekog kog volim sa nekim sex objektom tamo. a i ne bih ni jednu ni drugu htela da delim

.
ako ti se TO bude pojacavalo i u nekom momentu i uradis nesto-
1.ako je o to to,dovoljno,ne znaci ti nista i neces vise (al realno to je tesko ZNATI) - nemoj reci (aj sad, gadjajte me paradajizima

). neke stvari je bolje precutati.
2.ako osetis i malo da ces mozda pozeleti opet - jbte, reci. pa bilo sta !! mozes da kazes da si vec uradio nesto, ne moras to da kazes, al barem reci sta osecas i da si siguran da se to neec promeniti i da zelis da zajedno nesto uradite po tom pitanju; napravite pauzu, ti se izjebi pa se vratite jedan drugom, sta god. ali bar nemoj postati serijski varalica (mada i ne verujem da bi to uradio).
jbte, nisam pametna;
i ja sam razmisljala sad sam kao zrelija, iskusnija, al svejedno, sta bih radila kad bih bila sa nekim TAKO dugo opet..i pozelela nekog drugog. i jebes me, ne znam.