Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By J...
Originally posted by mikki25

A cemu slobodna veza posle ozbiljne veze? Zar nije to odvajanje tj. otudjenje da bi doslo jednog dana do taskida?
Takve veze kao tvoja u kojima nema iskrene komunikacije i zelje se kriju od partnera puknu mnogo lakse nego otvorene. Uostalom, nema garancije da je bilo sta na ovom svetu vecno.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

@Hys.

osudjujem to, ne zato sto sam svetica, naravno, mislim da su se svima nama bar u jednoj vezi javila takva razmisljanja, ALI..

kad su se meni javljala, ja sam o tome prvi sela i razmislila o svojim stvarnim osecanjima, zatim pricala sa partnerkom o tome... nije mi jasno kako neko u jednom uzdahu moze da kaze da nekog voli i da hoce da prevari tu osobu..

-Objasnio ti je u postu dalje.

zamislila sam obrnutu situaciju.. kako bi se ja osecala da moja devojka nakon veze od 10 godina ode na forum i prvi post joj bude

"E, ja volim Sanju, ali 10 godina smo zajedno i ja hocu da je prevarim.. posavetujte me"

ja ne osudjujem njega kao osobu, niti ga znam, niti poznajem.. vec osudjujem taj cin sebicnosti i sto ne razgovara sa deckom, koji ocigledno nema pojima o svemu ovome i zivi u iluziji da je u srecnoj monogamnoj vezi sa osobom koja ga voli..

-Otkud ti to da zivi u iluziji? Decko GA voli i jesu i dalje u monogamnoj vezi. To sto oces da jebes nekog drugog ne znaci da nekog ne volis, zar ne?

-osudjujes cin, osudjujes coveka. To me seti na ono-ne mrzimo gresnika vec njegov greh.

a ako smo svi iskreni, jako retko se srecu ti slucajevi da opstaje veza od 10 godina.. a on je u uvodnom postu rekao da ga voli, i da im sexualni zivot nije los.. tako da ne vidim poentu unistiti nesto tako vredno...

Poenta je sto je ljudsko bice kao i svi mi i potpuno je prirodno da pozeli eventualno nekog drugog, jebote sa jednim se jebe ceo zivot!Pa prirodna je radoznalost. I cemu ti to da to mora da bude unisteno? Valjda imamo svest da je ljubav dovoljno jaka da prevazidje takve momente?

Btw, moja veza traje vise od 10 godina, i muz nije bio sa drugim zenama, i imamo dogovor da ako pozeli-slobodno moze da mi kaze i uradi sta zeli. A ako nesto uradi a ja ne znam, e onda cemo da pricamo o necem drugom.

I imam apsolutno poverenje da ce to uraditi, na osnovu iskustva sa njim kao covekom i muskarcem.

Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
naravno da postoji, to sam i rekla.

ali to je nesto sto treba da analiziras sam za sebe ZASTO su ti se javila ta razmisljanja in the first place, a ne da dodjes ovde i ocekujes podrsku ili savete nepoznatih osoba
Korisnikov avatar
By bern
Originally posted by Hys.
Lm, ono sto bih ja uradila u takvoj situaciji, je da iskreno, otvoreno, porazgovaram sa svojim partnerom, koji ako je iole razuman, ce adekvatno shvatiti sta mu govorim.
:up:
By mikki25
Originally posted by Hys.

@Hys.

osudjujem to, ne zato sto sam svetica, naravno, mislim da su se svima nama bar u jednoj vezi javila takva razmisljanja, ALI..

kad su se meni javljala, ja sam o tome prvi sela i razmislila o svojim stvarnim osecanjima, zatim pricala sa partnerkom o tome... nije mi jasno kako neko u jednom uzdahu moze da kaze da nekog voli i da hoce da prevari tu osobu..

-Objasnio ti je u postu dalje.

zamislila sam obrnutu situaciju.. kako bi se ja osecala da moja devojka nakon veze od 10 godina ode na forum i prvi post joj bude

"E, ja volim Sanju, ali 10 godina smo zajedno i ja hocu da je prevarim.. posavetujte me"

ja ne osudjujem njega kao osobu, niti ga znam, niti poznajem.. vec osudjujem taj cin sebicnosti i sto ne razgovara sa deckom, koji ocigledno nema pojima o svemu ovome i zivi u iluziji da je u srecnoj monogamnoj vezi sa osobom koja ga voli..

-Otkud ti to da zivi u iluziji? Decko GA voli i jesu i dalje u monogamnoj vezi. To sto oces da jebes nekog drugog ne znaci da nekog ne volis, zar ne?

-osudjujes cin, osudjujes coveka. To me seti na ono-ne mrzimo gresnika vec njegov greh.

a ako smo svi iskreni, jako retko se srecu ti slucajevi da opstaje veza od 10 godina.. a on je u uvodnom postu rekao da ga voli, i da im sexualni zivot nije los.. tako da ne vidim poentu unistiti nesto tako vredno...

Poenta je sto je ljudsko bice kao i svi mi i potpuno je prirodno da pozeli eventualno nekog drugog, jebote sa jednim se jebe ceo zivot!Pa prirodna je radoznalost. I cemu ti to da to mora da bude unisteno? Valjda imamo svest da je ljubav dovoljno jaka da prevazidje takve momente?

Btw, moja veza traje vise od 10 godina, i muz nije bio sa drugim zenama, i imamo dogovor da ako pozeli-slobodno moze da mi kaze i uradi sta zeli. A ako nesto uradi a ja ne znam, e onda cemo da pricamo o necem drugom.

I imam apsolutno poverenje da ce to uraditi, na osnovu iskustva sa njim kao covekom i muskarcem.

Bravo! Svaka cast. Konacno da neko kapira.
By mikki25

ali to je nesto sto treba da analiziras sam za sebe ZASTO su ti se javila ta razmisljanja in the first place, a ne da dodjes ovde i ocekujes podrsku ili savete nepoznatih osoba
Hvala. Dovoljno od tebe.
Korisnikov avatar
By Hys.

Jok. Bojim se da bih ispao kao neka kurva. Cak iako on ima zelju za drugim ne verujem da bi mi priznao da bi sebe zastitio da bude cist i nepokoleban.
Zasto?

Upravo to, da su te zelje prirodne, a ne moral high ground, o tome bih ja raspravila... Cemu izigravanje neko?

Ja razumem mnoge stvari u jednom ljubavnom odnosu, ali ne razumem laz. U bilo kom obliku. Ne mislim na sitne bele lazi, vez na lazan odnos, gde sebe krijemo, svesno predstavljamo tudjom predstavom "boljeg"
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
@Hys.

"Btw, moja veza traje vise od 10 godina, i muz nije bio sa drugim zenama, i imamo dogovor da ako pozeli-slobodno moze da mi kaze i uradi sta zeli. A ako nesto uradi a ja ne znam, e onda cemo da pricamo o necem drugom.
I imam apsolutno poverenje da ce to uraditi, na osnovu iskustva sa njim kao covekom i muskarcem."

pa znaci slazemo se oko toga.. i ja sam rekla da bi trebalo da razgovara sa svojim partnerom o tome, a ne da ovde trazi savete dokle god njegov partner nije upoznat sa njegovim mislima i razmisljanjima.

i ja razlikujem sex i ljubav, i svaka devojka je imala dozvolu da "radi sta hoce" dokle god sam ja upoznata sa situacijom...
kad vec se nosi sa tim razmisljanjem, dodje do sexa, a ja tek naknadno to saznam, onda to tek smatram prevarom..
prosto razmisljanje naravno da nije prevara, ali ovaj decko je vec dalje od toga "proslo mi kroz glavu..."
Korisnikov avatar
By Hys.

Hvala. Dovoljno od tebe.
da ti ja kazem, javila mu se jer pusi istu pisu i jebe sa na iste i razlicite nacine sa jednom osobom od kad je kite probo'.

Nema ti tu mnogo nauke Sanja :)
Korisnikov avatar
By taurus

Hvala. Dovoljno od tebe.
Nije dovoljno,ja zelim da chitam ss postove...ovo je bre forum nije privatno vlasnishtvo....
By Speculum Columbae

:avalon:

ja ne mogu da skrpim ni godinu dana, a on oce da pokvari vezu od 10 godina
JA NE MOGU DA SKRPIM MESEC DANA!
A treba mi toliko više od mesec dana.

Miki25, ne preporučujem ti to da radiš. Upropastiće sve. Verovatno ćete raskidati i miriti se, opet raskidati, mirite se, posebno ako se volite. Poštedi sebe takve agonije. Iako spavaš sa drugim, na kraju ipak shvatiš da je on taj (sa kojim si već) i da su ostali besmisleni.
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by Dante

:avalon:

ja ne mogu da skrpim ni godinu dana, a on oce da pokvari vezu od 10 godina
JA NE MOGU DA SKRPIM MESEC DANA!
A treba mi toliko više od mesec dana.

Miki25, ne preporučujem ti to da radiš. Upropastiće sve. Verovatno ćete raskidati i miriti se, opet raskidati, mirite se, posebno ako se volite. Poštedi sebe takve agonije. Iako spavaš sa drugim, na kraju ipak shvatiš da je on taj (sa kojim si već) i da su ostali besmisleni.
A koja je formula da svati da on nije taj?:fancyklap:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by taurus

Hvala. Dovoljno od tebe.
Nije dovoljno,ja zelim da chitam ss postove...
:lol:

@Sanja-

dosao je decko jer ga nesto muci. Nemoj ucitavati vise no sto ima. Mozda je njemu lakse da cuje ljude koji su prolazili kroz to i nije dovoljan u ovom trenutku sebi.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
@Hys. :lol: pa hvala sexy shop-u, valjda mogu da ubace neke inovacije i par novih kurceva, i to mogu i boju da izaberu :wundy:

@taurus

:kiss:
Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by taurus
Veca je prevara ako zamishljash nekog drugog dok te on jebe...ja to ne bi oprostio,prevaru mozda i bih
a koga ti zamisljas dok...

ja se i ljubim otvorenih ociju i nikad drugog ne zamisljam
By mikki25
Uf ala ste izbanalizovali stvar. Cast izuzecima. Ne znam da li uopste ima svrhe da pitam za druge koji su bili u duzim vezama?
Korisnikov avatar
By Kittrie
moja prva veza i sex su potrajali 6 godina i jedan od razloga propasti je bila i ta moja hipersexualnost i 'neprihvacena' i izuzetno sublimirina i potiskivana zelja za ..

nece te to proci.. i jednom ce te mozda tako hipersexualnog 'spopasti' prilika za sex sa strane i odradis to i sta onda? vratis se kuci kao kucence i kazes sapleo sam se o kitu?

prvo, jbte, KAKO mozes biti u vezi sa nekim TOLIKO, ma fck, kako IKAKO mozes biti u vezi i da ne mozes da pricas o tome?? ovo o cemu govoris je nesto.. najljudskije !! al ajde, ako ne mozes.. (mada je ovo meni TO veci problem nego ovo o cemu ti pricas).
a trojku sa njim ne zelis (a to je ZAISTA najprakticnije resenje !! ). mada, ni ja nisam htela, niti bih nesto.. nesto mi bljak da mesam nekog kog volim sa nekim sex objektom tamo. a i ne bih ni jednu ni drugu htela da delim :smeh: .

ako ti se TO bude pojacavalo i u nekom momentu i uradis nesto-
1.ako je o to to,dovoljno,ne znaci ti nista i neces vise (al realno to je tesko ZNATI) - nemoj reci (aj sad, gadjajte me paradajizima :roll: ). neke stvari je bolje precutati.
2.ako osetis i malo da ces mozda pozeleti opet - jbte, reci. pa bilo sta !! mozes da kazes da si vec uradio nesto, ne moras to da kazes, al barem reci sta osecas i da si siguran da se to neec promeniti i da zelis da zajedno nesto uradite po tom pitanju; napravite pauzu, ti se izjebi pa se vratite jedan drugom, sta god. ali bar nemoj postati serijski varalica (mada i ne verujem da bi to uradio).

jbte, nisam pametna;
i ja sam razmisljala sad sam kao zrelija, iskusnija, al svejedno, sta bih radila kad bih bila sa nekim TAKO dugo opet..i pozelela nekog drugog. i jebes me, ne znam.
By mikki25
A te ljude koji su po mesec dana, dva, jedva godinu bih pitao, kako bi oni funcionisali posle 10? Ruze bi i dalje cvetale? I dalje bi bilo sve savrseno i ne bi ni POZELELI nikog drugog? Ma daaaajjjj
Korisnikov avatar
By gossip

A te ljude koji su po mesec dana, dva, jedva godinu bih pitao, kako bi oni funcionisali posle 10? Ruze bi i dalje cvetale? I dalje bi bilo sve savrseno i ne bi ni POZELELI nikog drugog? Ma daaaajjjj
ne :) ja bih u to tvoje iskusenje pao MNOOGOOO ranije....i verovatno bih ODAVNOO i preshao preko njega(ako bih preshao)...tako da posle 10 godina ne bih imao takvih problema ;) )
Korisnikov avatar
By nsc
Uf ala ste izbanalizovali stvar. Cast izuzecima. Ne znam da li uopste ima svrhe da pitam za druge koji su bili u duzim vezama?
kao i sve ostalo u zivotu, svaki je slucaj za sebe, nema pravila, samim tim ni pravog saveta
ja kad imam pun frizider, ne idem na pijacu
kada sam bio u vezi, niko drugi me nije privlacio, ali sam imao svakojaka dugogodisnja iskustva i prosao i sito i reseto, pre prve veze
moj tadasnji decko (14god mladji) je imao jos neke potrebe i zadovoljavao ih je meni iza ledja, ja sam se trudio da nista ne vidim i ne saznam ( 3god ziveli zajedno, jos 3 imali povremeni sex)
moras sam da to resis, mozda je otvoren razgovor ipak najbolje resenje
By mikki25
Originally posted by Kittrie

moja prva veza i sex su potrajali 6 godina i jedan od razloga propasti je bila i ta moja hipersexualnost i 'neprihvacena' i izuzetno sublimirina i potiskivana zelja za ..

nece te to proci.. i jednom ce te mozda tako hipersexualnog 'spopasti' prilika za sex sa strane i odradis to i sta onda? vratis se kuci kao kucence i kazes sapleo sam se o kitu?

prvo, jbte, KAKO mozes biti u vezi sa nekim TOLIKO, ma fck, kako IKAKO mozes biti u vezi i da ne mozes da pricas o tome?? ovo o cemu govoris je nesto.. najljudskije !! al ajde, ako ne mozes.. (mada je ovo meni TO veci problem nego ovo o cemu ti pricas).
a trojku sa njim ne zelis (a to je ZAISTA najprakticnije resenje !! ). mada, ni ja nisam htela, niti bih nesto.. nesto mi bljak da mesam nekog kog volim sa nekim sex objektom tamo. a i ne bih ni jednu ni drugu htela da delim :smeh: .

ako ti se TO bude pojacavalo i u nekom momentu i uradis nesto-
1.ako je o to to,dovoljno,ne znaci ti nista i neces vise (al realno to je tesko ZNATI) - nemoj reci (aj sad, gadjajte me paradajizima :roll: ). neke stvari je bolje precutati.
2.ako osetis i malo da ces mozda pozeleti opet - jbte, reci. pa bilo sta !! mozes da kazes da si vec uradio nesto, ne moras to da kazes, al barem reci sta osecas i da si siguran da se to neec promeniti i da zelis da zajedno nesto uradite po tom pitanju; napravite pauzu, ti se izjebi pa se vratite jedan drugom, sta god. ali bar nemoj postati serijski varalica (mada i ne verujem da bi to uradio).

jbte, nisam pametna;
i ja sam razmisljala sad sam kao zrelija, iskusnija, al svejedno, sta bih radila kad bih bila sa nekim TAKO dugo opet..i pozelela nekog drugog. i jebes me, ne znam.
E BAS TO! Sta uraditi po tom pitanju? Da ga prevarim, ne ide, nisam bas takav, jer se sve sazna kad tad, a pri tom necu trojku. Ne moze niko da me ubedi kako je to super lepo, krasno, kako se jebes sa nekim a kaad ne daj boze, pozelis posle 10 god nesto drugo, samo pozelis, onda si ti najgori na svetu, unistavas vezu od 10 god, unistavas ljubav .... Uh... Svi mi oni imaju srebrna krila.
Korisnikov avatar
By gossip
iskreno msm kako bi trebalo da prichas otvoreno sa njim...ovo sto radis ovde na forumu je nezrelo i ne dolichi muskarcu(od 30 godina koliko sam skontao iz priche)...nego lepo kao odrasla osoba prichaj sa njim...i reci mu kakvih problema imash...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by Dirrty

Ljudska, da ne kažem pederska radoznalost.
Sumnjam da će te proći.

Tuđa iskustva i saveti retko pomažu u takvim, izrazito subjektivnim stvarima.

Ali da ti iskreno kažem, ništa ne propuštaš, bukvalno.

Ja još i ne težim vezivanju, niti želim da težim, pa da govorim iz tog ugla.
Citiram jer je upravo moj odgovor jedini pravi, a niko ga nije primetio.

Tema može biti zatvorena.

:zakljucano:
Korisnikov avatar
By Kittrie
.... E BAS TO! Sta uraditi po tom pitanju? Da ga prevarim, ne ide, nisam bas takav, jer se sve sazna kad tad, a pri tom necu trojku. Ne moze niko da me ubedi kako je to super lepo, krasno, kako se jebes sa nekim a kaad ne daj boze, pozelis posle 10 god nesto drugo, samo pozelis, onda si ti najgori na svetu, unistavas vezu od 10 god, unistavas ljubav .... Uh... Svi mi oni imaju srebrna krila.
ne ne.. Boze, to su krajnje stupidarije i licemerje.
da ne iznosim onaj banalan argument da 'ljudi po prirodi NISU MONOGAMNI'.

ne znam, ti si mnogo stvari ovde odbacio.

ako ne zelis da ga prevaris..
isfuraj pricu o tome sa njim. MORAS TO !!

na kraju ce se svesti na PRICU ili PREVARU. ili oboje; opet, ako ste pricali o tome i ti objasnio svoje stanoviste.. kontam da ako je ti je decko normalan, bice bolje nego prevara BEZ PRICE. :shrug:
jebeno PRICAJ !! da, , tesko je , razumem ..i strano..razumem.. i zajebano potpuno. ali ako zelis da IKAKO budes FER, nausti se pre nego sto se naguzis !!

izvini, KO je on, pa da sad ne razume TO?
ako je svetac, onda ce oprostiti, jer je oprostaj najuzviseniji cin.
ako 'tezi' svecu, onda ni on nije savrsen. i u TOM grmu lezi zec !! trudi se on da bude savrsen, trudis se ti, onda dodje da ste maltene na istom. LJUDI STE. ako mu prica bude ta da on NIKAD NIJE NIKAD NE BI NI POMISLIO - ma daj! opet, LJUDI STE.

vratila sam se na ono sto je po meni neki veci problem od 'potencijalne prevare'- VASA KOMUNIKACIJA.
aj poradi na tome prvo.

sad ne znam sta bih drugo rekla.
Korisnikov avatar
By Dirrty
A zašto nećeš trojku sa njim?!

Nije li to najbezbolnije rešenje?
Korisnikov avatar
By nsc
Ljudska, da ne kažem pederska radoznalost. Sumnjam da će te proći.
Tuđa iskustva i saveti retko pomažu u takvim, izrazito subjektivnim stvarima.
Ali da ti iskreno kažem, ništa ne propuštaš, bukvalno.
Citiram jer je upravo moj odgovor jedini pravi, a niko ga nije primetio.
Tema može biti zatvorena. :zakljucano:
u pravu si :redaljka:
Korisnikov avatar
By Kittrie
jebes ga dirrty, to sam se i ja pitala..
i totalno me interesuje NJEGOV razlog.

(mada kontam ako ne zeli, vec napisah- mesati ljubav sa nekim random sex objektom moze biti gadno, plus ja ni jednu od njih 2 ne bih delila :lol: .. ili koji je njemu trip vec?? )
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ni ja u krevetu ne delim, ali fora je u tome da ja kao pasivan dopuštam jedino mix sa 2 aktivna, dakle sva pažnja meni! :lol:

Ako su versatile, to je malo nezgodno, kapiram...
By Kragi
Pa?
mislim da bi bilo najbolje da te dečko šutne :hvala: a da obrazloženje bude 'izvini ali ja bih da stičem iskustva dok sam još mlad', pošto pretpostavljam da on nije uložio sebe u vaših 10 godina i da njemu vreme stoji, te će ukoliko raskinete imati početnih 18 ili kol'ko već.
i da, mislim da je bolje da o eventualnom problemu popričas sa njim čisto da se tip ne oseti jednim što mu pola gay serbia foruma rešava problem u vezi i to posle 10 godina :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!