- 25 Okt 2010, 20:02
Originally posted by VelesijaE ovako. Mene zanima jedno. Kako mozes da tvrdis da nisi protiv nas ali jesi protiv parade? Razumes li ti da jedan broj "nas" tj. homoseksualaca zeli da se ta parada odrzava a na to ima i pravo po zakonu, sto pretpostavljam da razumes? Kako onda ti mozes biti uz nas a osporavati nam nesto sto zahtevamo i na sta imamo pravo?
e ovako. kao prvo i meni se gade svadbe koje ste opisali...mm nema stomak do zuba i ne rinta za mene i nase dete na nacin na koji ste napisali. slazem se da se ostale licnosti nisu javile a treba. gay "populacija" sam napisala pod navodnicima bas iz razloga sto vas tako svi nazivaju a ja smatram da je to bez veze...jer nisam mislila nista lose pod tim, naprotiv. jednostavno smatram da ste ljudi kao i svi a ne neka tamo posebna "populacija". POgresno ste me razumeli. Protiv parada jesam u smislu da bi bilo dobro da za tim nema potrebe a ne da mi smeta vasa setnja. Zao mi je sto ste me pogresno razumeli. Takodje nisam mislila da ste svi za Jelenu Karleusu i da ste svi homogena masa ("ako svi misle isto znaci da niko ne misli dovoljno", rekao je jedan pametan covek)....Iz nacina na koji mi se obracate shvatam da ste vi heterofobicni. I da imate protiv mene SVE samo iz razloga sto sam rekla da sam protiv Jelene Karleuse i parade. Iako sam rekla sto puta da nisam protiv vas.Ja sam protiv svih onih koji su protiv vas. Ateista sam, da ne pocinjem o crkvi i njenim sranjima. Stvarno mi je zao sto moju podrsku sa malom kritikom niste shvatili dobronamerno.