Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By J...
Originally posted by Velesija

e ovako. kao prvo i meni se gade svadbe koje ste opisali...mm nema stomak do zuba i ne rinta za mene i nase dete na nacin na koji ste napisali. slazem se da se ostale licnosti nisu javile a treba. gay "populacija" sam napisala pod navodnicima bas iz razloga sto vas tako svi nazivaju a ja smatram da je to bez veze...jer nisam mislila nista lose pod tim, naprotiv. jednostavno smatram da ste ljudi kao i svi a ne neka tamo posebna "populacija". POgresno ste me razumeli. Protiv parada jesam u smislu da bi bilo dobro da za tim nema potrebe a ne da mi smeta vasa setnja. Zao mi je sto ste me pogresno razumeli. Takodje nisam mislila da ste svi za Jelenu Karleusu i da ste svi homogena masa ("ako svi misle isto znaci da niko ne misli dovoljno", rekao je jedan pametan covek)....Iz nacina na koji mi se obracate shvatam da ste vi heterofobicni. I da imate protiv mene SVE samo iz razloga sto sam rekla da sam protiv Jelene Karleuse i parade. Iako sam rekla sto puta da nisam protiv vas.Ja sam protiv svih onih koji su protiv vas. Ateista sam, da ne pocinjem o crkvi i njenim sranjima. Stvarno mi je zao sto moju podrsku sa malom kritikom niste shvatili dobronamerno.
E ovako. Mene zanima jedno. Kako mozes da tvrdis da nisi protiv nas ali jesi protiv parade? Razumes li ti da jedan broj "nas" tj. homoseksualaca zeli da se ta parada odrzava a na to ima i pravo po zakonu, sto pretpostavljam da razumes? Kako onda ti mozes biti uz nas a osporavati nam nesto sto zahtevamo i na sta imamo pravo?
By Velesija
Moram da priznam da meni nije bas bilo jasno zasto vam je toliko stalo do parade. Gore sam napisala da mi je dobar drug gay i da je i on protiv parade jer, po njegovim recima, parada je samo medijska prica, nista posebno i on je protiv parada. ponavljam, decko je gay!!! Ja sam protiv parada samo zato sto mislim da time nista necete postici. A pri tom mislim da to znate i vi. Ali ako sam protiv parade, nisam za one koji dodju paradu da vam ometaju. Jer nije sve tako belo i crno. JA sam za to da mozete slobodno gradom da setate, da ne strahujete ako ste u paru na ulici, da imate normalna prava za zaposljavanje, zdravstvo i zivot uopste. Ne smeta mi niko ko je gay! Ali od ove parade koja je kao uspela, tolika se fama napravila da politicari uzimaju poene, crkva uzima svoje poene, svi se trte a vasih prava nigde. U tom kontekstu.
Korisnikov avatar
By spliff
pa zashto mora tebi da bude jasno? :puzzle:

a tvoj drugar je (najverovatnije) klozetirana tetka, chim tako mishljenje ima o paradi ponosa
By Velesija
OK, nema veze! nije ni bitno. Mozda biste se drugacije poneli i makar drugacijim tonom pricali samnom da sam rekla da sam gay. Onda sigurno ne biste pominjali mog muza i moje dete i trpali me u isti kos sa raznom stokom. Budite iskreni pa priznajte. Da sam rekla da sam gay ne biste se mozda slozili samnom ali ne biste me vredjali.
Korisnikov avatar
By spliff
yeah right, whatever

btw, ko te je uvredio?
By Velesija
Originally posted by spliff

pa zashto mora tebi da bude jasno? :puzzle:

a tvoj drugar je (najverovatnije) klozetirana tetka, chim tako mishljenje ima o paradi ponosa
ne znas o cemu pricas zato cuti!!!!
Korisnikov avatar
By Tungi
A hocemo li postici ovako "jebuckanjem u cetiri zida",a?Do tad cemo biti samo,prljavi perverznjaci koji su za kavez.

Taj tvoj drug ocito ne bi imao nista protiv,kada huligani ne bi pretili i kada se ne bi plasio za svoju glavu,kada bi gradjani Srbije sutradan osvanuli sa idejom podrske paradi ponosa,iako ona recimo TEK tada ne bi imala nikakvog smisla.
By Velesija
Ali dante ja nisam rekla da bih to zabranila!!!! Nijednom nisam rekla da bih vam ista zabranila!!!!
By Velesija
i rekla sam da mi nije BILO JASNO zasto vam je toliko stalo do parade. PROSLO VREME!!!Ja shvatam(sadasnje vreme) sta ste time hteli postici.
By J...

i rekla sam da mi nije BILO JASNO zasto vam je toliko stalo do parade. PROSLO VREME!!!Ja shvatam(sadasnje vreme) sta ste time hteli postici.

Odlicno. Napredujes. Jel ima jos nesto sto ti nije jasno a ne smes da pitas? :)
By Velesija
Originally posted by spliff

yeah right, whatever

btw, ko te je uvredio?
pa ti si mog druga nazvao onako kako si ga nazvao a neki od vas pominju mog muza i moje dete bez ikakvog razloga.
Korisnikov avatar
By Brokeback
Oduvek sam govorio kako je Jelena jedan, ako ne i najbolji "nas" govornik! Ona zaista razume sustinu svega! Ne prica napamet, iskreno govori.
Moram priznati da mi je delovala kao da je imala malu tremu kod Cosica, ali je zato u Utisku blistala. Go Jk!
Korisnikov avatar
By Tomek
Originally posted by Dzelajza Rouz
Originally posted by Dante

Moj predstavnik su Platon i Sokrat.
palma-mode-on

Bila sam na njihovim predavanjima. Čitala sam njihove kolumne. Naročito Sokratove. Kod ovog drugog sam bila na prajvt gozbi.

palma-mode-off
:lol: :lol:
Dzelajza, od danas te i sluzbeno obozavam....

A sto se tice JK...
Jako je lepo sto je opet rekla par stvari u prilog LGBT populaciji, ali ona i dalje nije moja solja caja...

Uzgred, u ovoj temi ima jako dobrih postova... Hans, Dina, Galateja, Dzelajza :up:
By Velesija
U stvari znate sta? Neka vas razbijaju huligani jer ste veca paranoja i fobija od njih! NEka vam razbijaju vase glupe parade jer ni za sta bolje i niste. Gomila isfrustriranih jadnika sa traumama iz detinjstva ,,,Gomila iskompleksiranih bednika koja vecito kuka i place nad svojim nepostojecim pravima. Sta ce vama prava kad niste spremni da se nosite sa njima? Pateticni ste, pateticni su vam zahtevi, pateticne su vam vodje i organizatori. Sta je bre? jebao vas komsija kad ste bili mali? GET OVER IT! Dosta bre kukanja nad vasom jadnom malom sudbinom! mislim da vi i ne biste hteli da imate prava jer onda ne biste imali protiv cega da se KAO borite...Vama trebaju huligani da vam daju na ceni jer tako lecite vase komplekse.Pa i na tu vasu paradu niste imali muda da se pojavite. Saka jada se skupila u ime vas toliko!!!
Korisnikov avatar
By IriS
^ eto ti sad.

prepoznala si se u komentaru o muževima i deci, koji je bio ništa drugo do generalizacija (loša, kao i svaka generalizacija), koja je bila uzrokovana tvojom generalizacijom u prvom postu ove teme.

i sad si izvređala celokupnu LGBT populaciju i pokazala sebe u pravom svetlu.

šta drugo reći nego: you go girl :up:
By J...

U stvari znate sta? Neka vas razbijaju huligani jer ste veca paranoja i fobija od njih! NEka vam razbijaju vase glupe parade jer ni za sta bolje i niste. Gomila isfrustriranih jadnika sa traumama iz detinjstva ,,,Gomila iskompleksiranih bednika koja vecito kuka i place nad svojim nepostojecim pravima. Sta ce vama prava kad niste spremni da se nosite sa njima? Pateticni ste, pateticni su vam zahtevi, pateticne su vam vodje i organizatori. Sta je bre? jebao vas komsija kad ste bili mali? GET OVER IT! Dosta bre kukanja nad vasom jadnom malom sudbinom! mislim da vi i ne biste hteli da imate prava jer onda ne biste imali protiv cega da se KAO borite...Vama trebaju huligani da vam daju na ceni jer tako lecite vase komplekse.Pa i na tu vasu paradu niste imali muda da se pojavite. Saka jada se skupila u ime vas toliko!!!

Vidi vidi. :smeh:

Sad jako nazadujes.

Ali konacno si iskrena u vezi svoje homofobije.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz

Veličkovićka, ti li si?

To! Jebi nam kevu! Obriši ortaka iz liste prijatelja na Fejzbuku!
Boleće nas više od kamenice u vugla! I od prvog analnog seksa!
Obećavamo.
Korisnikov avatar
By Tungi

Sve dok je vas takvih.

Mir s tobom zeno.

Aj' u zdravlje.
Korisnikov avatar
By Momo

U stvari znate sta? Neka vas razbijaju huligani jer ste veca paranoja i fobija od njih! NEka vam razbijaju vase glupe parade jer ni za sta bolje i niste.
kako si se ti samo lepo izolovala kao da smo mi sa druge planete, klasika za strejt ljude koji tripuju da su tolerantni jer imaju gej druga, bas me zanima da li bi tom svom detetu pozelela da ga razbiju huligani

jesi li razmisljala nekad o tome da to tvoje dete moze da bude gay ?
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Malo da se pozabavimo untertitelungom:

"Nemam ništa protiv picajzli generalno. Štaviše, imam omiljenu picajzlu. Kao što sam rekla, reč je o picajzli! Dakle, ja nemam ništa konkretno protiv njih, ali imam protiv toga da paradiraju MOJOM pubičnom regijom."
Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by Dzelajza Rouz

Malo da se pozabavimo untertitelungom:

"Nemam ništa protiv picajzli generalno. Štaviše, imam omiljenu picajzlu. Kao što sam rekla, reč je o picajzli! Dakle, ja nemam ništa konkretno protiv njih, ali imam protiv toga da paradiraju MOJOM pubičnom regijom."
:roflmao: :hail2: :kiss: :hail:
By Hans

pogotovu mi nije jasno sta vas je navelo da mislite da moj muz ima stomak do zuba, da mi dete vaspitava farma? Moja beba ima sedam meseci, moj muz je mlad covek kao i ja. Ne nismo imali svadbu od sto ljudi nego zurku koju nisu platili poreski obveznici. Ne nismo kitili kola niti smo se vencali u crkvi. Nismo ni mi svi isti. Kao sto mi je muka od svih koji vas napadaju sa svih strana tako nije lepo ni sto vi mene napadate.Pogotovu sto mislim da vas nisam nicim uvredila. Ako jesam ja se izvinjavam...ALi ako mislite da jesam, nije li to paranoja?
Iskreno, boli me vulva šta si mislila.
Živi u svom srećnom braku i ostavi da se oni koji misle drugačije izbore za ono što žele. I stvarno, ima još vrlo lepih tema a pošto kako kažeš nisi imala holesterol-džihad svadbu, onda možeš svoje mišljenje izneti na drugim poljima.
By Hans

Ooooooooopsss!!!! Mirna, curooo!!! Evo malo šećera u kocke...tako.

Dakle, ja ti ne želim da ikada osetiš strah koji sam ja osetio kada sam pedeset sekundi bio bez vazduha u rupčagi kada je bačen suzavac u kojoj smo primorani da budemo kada poželimo otići u za nas normalan, gay clubbing. Ne želim ti da ti muža pretuku na tvoje oči ispred kluba kao što su mog dečka pre nekoliko godina jer bi dobio još veće batine da je izašao u neku str8 buvaru, još goru od tih u koje mi idemo. Jer od vaše neukosti i nesigurnosti ne može da se živi!!!!

Neki ne idu. Neki ne vole izlazak u gay klubove.
Neki nisu paradirali. Neki ne vole parade.
Neki vole da sede kod kuće i rade svoj posao i ne obraćaju pažnju na svoju seksualnost.

Pa? :domino:

Ja hoću:
-da mi se ti i tebi slični ne mešate u pravo na slobodu koja je GARANTOVANA u Ustavu Republike Srbije.
-da mi se ne mešate u to da li ću paradirati ili ne.
-da mi se ne mešate u to gde ću da izlazim i da se plašim hoću li biti pretučen ispred jer neki od tvojih hetero vucibatina misli da sam bolestan, paranoičan, histeričan i šta sve ne.

U TOME JE BIO CILJ!!!! da se kaže da niko u ovoj državi nema pravo da ugrožava ikoga, šikanira ili diskriminiše. Dovoljno je da homoseksualca, čoveka koji konkuriše za posao u čekaonici s podsmehom dve osobe pogledaju pa da mu bude loše. O tome se radi.

Ne postoji vaš pravoslavni bog!! On je vaš dobar izgovor, savršen alibi za zatucanost. Ni sopstveni jezik ne govorite kako treba a dičite se srpstvom. Uništili ste sve običaje, postite dok ne zađe sunce. O čemu mi ovde govorimo??? LICEMERI PRLJAVI!!!
Korisnikov avatar
By spliff

Pa i na tu vasu paradu niste imali muda da se pojavite. Saka jada se skupila u ime vas toliko!!!
bitje nas vishe sledetji put
i opet tjemo da paradiramo

:P
Korisnikov avatar
By bern
U stvari znate sta? Neka vas razbijaju huligani jer ste veca paranoja i fobija od njih!

Draga Velesija, imaš problem, i to veliki. Jednu ogromnu grupu ljudi na ovom svijetu (LGTB) posmatraš kroz oči jednog netipičnog predstavnika - svog druga. Tvoji stavovi su iskrivljeni i nemaju mnogo veze sa stvarnim životom gejeva i lezbejki na Balkanu. Ako bi krenula od početka sve bi ti bilo jasno. Savjetujem ti da pokušaš.

Zanimljivo je kako si se ti našla da nas braniš od Jelene Karleuše... Vidiš, tema za razmišljanje...

Respect za JK još jednom. Ona je jedina koja LGTB podržava godinama i otvoreno.
Korisnikov avatar
By Mars
Ja razumem ženu.

I ja sam svojevremeno doživljavao seriju šokova upoznajući "gay populaciju" (ja ću svoje sledovanje navodnika ovako da rasporedim) i šta su neki u stanju da slušaju, čitaju, gledaju...

I žena nas je precenila, kao svojevremeno i ja.
Korisnikov avatar
By Srklet
otkako si postao predsjednik, jako si se uobrazio. :D
Korisnikov avatar
By bern
Originally posted by Mars

Ja razumem ženu.

(...)

I žena nas je precenila, kao svojevremeno i ja.
Bože, Marse, pomisliću da si joj muž, ili daleko bilo - onaj prijatelj.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!