Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by Loni
Ne voliš KGB?
Zašto onda nisi za EU i NATO snage?
Jedino nato strukture uspešno bi rasformirale KGB strukture.
Originally posted by just_menije svugde tako, ali u Srbiji i ostalim zemljama ex-Yu (samo tamo zameniti srpstvo s hrvatstvom, boshnjashtvom, albanstvom...) nazalost jeste. i oni kazu ne samo "srpstvo, hrvatstvo, boshnjashtvo, albanstvo je bitnije" vec "srpstvo, hrvatstvo, boshnjashtvo, albanstvo je najbitnije i alfa i omega svega"- k'o da je to vazduh za disanje, k'o da se to maze na hleb i samo od tog zivi.....
Isto tako, dati samo jednu opciju za konzervativizam, a pri tom, toj opciji dodati "srpstvo je bitnije" je smešno...
Originally posted by just_meoh, let me guess. Alex Magnus
Par dana posle parade sam pričao sa jednim pederom koji je tvrdio da crkva nije kriva za sukobe i sl. i kako popovi ne mrze lgbt i sl... isti lik je protiv parade, a živo me kopka koliko je takvih bilo među onima koji su lupali beograd 10. 10.
Originally posted by svejednoImena, cile, imena.
^ ah, pa to je onda skroz ok, ako nisu tetovirani i ako ne sede na ogradi, vec u skupstini.
dada...dakako, dakako.
..
Mnogo je bitniji tetovirani fasista na ogradi od netetoviranog fasiste iz skupstine. Da.
Tako cemo da resimo problem fasizma. dada.. riba se cisti od repa i to.
Originally posted by LoniCek, ti bese clan neke stranke? U sustini, nije bitan odgovor, ali mi se cini da ili ne poznajes savremene ideologije ili namerno izvrces ono sto znas.
Bilo bi lepo da se i predstavnici lgbt aktivista izjasne šta je po njima pravi put.
Originally posted by WilhelminaNije direktno uslovljavala za gej paradu ali jeste, kao shto je i trebala i treba svakako, za poboljshanje polozaja gej populacije kao i za poshtovanje prava na miran javni skup svakome pa i gej populacije! dalje, mozda nisu u najvaznije uslove za kandidaturu uvrshtene i brige za ljudska prava i gejeva, ali jesu uvrshtene u odmah-do-najvaznije uslove, kao shto i treba.
Originally posted by LoniEvropska Unija NIJE uslovljavala clanstvo odrzavanjem gej parade!!!
Bilo bi lepo da se i predstavnici lgbt aktivista izjasne šta je po njima pravi put.
Milion i prvi put.
Stavise, nijedan od najvaznijih uslova za kandidaturu nema ama bas nikakve veze ni sa ljudskim pravima ni sa gejevima.
Originally posted by Wilhelminama nek' konzervativci seru, pate i crknu. lajali su, laju i lajali bi ionako iovako, sve i da se gejevi kolektivno posamoubijaju(mo) ili zatrpaju(mo) u zemlju, opet bi konzervativci lajali. njima je muka shto mi uopshte i postojimo. stoga, da li bi gej populaciju trebao da boli kurac shta konzervativci laju? bez', bre.
Tu pricu, da je EU 'kriva' za paradu su i prosuli konzervativci koji se plase da ce izgubiti svoje poslove i pozicije na kojima ionako nista ne rade, jer niti znaju strane jezike, a i racunari su djavolja rabota.
Originally posted by Wilhelminau tom i jeste stvar- da ga se treba i primenjivati.
AD zakon jeste jedan od akata koje treba doneti, ali jos nisam cula da je koriscen.
Originally posted by Wilhelminato se podrazumeva. zato je Lonijevo pitanje bilo mislim vishe hipotetski, teorijski ......
I kako bi Srbija mogla da postane komunisticka zemlja, kada komunisticka partija ne postoji, a ne postoji nijedna stranka koja se na komunizam uopste i oslanja? Nekad je SPS bio programski blizak komunizmu, vise nije. Sve i da se takva stranka formira, ne verujem da bi vecina gradjana Srbije poklonila poverenje bas njoj, posebno do narednih izbora, sto bi joj donelo vlast. Svakakve idiotarije su moguce, ne sporim, imali smo Karica koji je isplivao treci u izbornoj trci pre koliko godina, ali uz svu zaostavstinu komunizma i tog rezima, mislim da se taj pomenuti eksperimet kosi sa zdravim razumom.
Originally posted by Wilhelminai to se sve podrazumeva.
No, mislim da je i u LGBT zajednici vecinsko opredeljenje socijaldemokratsko i u nesto manjoj meri liberalno.
Ako se pozicioniramo najblize EU, onda je socijaldemokratija, uslovno receno, najprihvatljivija, jer je vecina zemalja EU upravo socijaldemokratska. Opet, to ne mora da znaci nista, niti seksualne preferencije treba da uticu na politicke stavove. Svako sam sebi pravi prioritete u zivotu, tako da je razumljivo da je nekome srpstvo i Srbija iznad svega. Ali nit je fino nit je vaspitano druge nabedjivati da je to jedino ispravno.
Originally posted by LoniOvde je kod nas vlast smenjiva, a opet vladajuće garniture ne osećaju potrebu da čine išta narodu, niti mu se dodvoravaju, osim pod pritiskom međunarodnog faktora.
Protivnik sam komunizma jer je u njemu vlast nesmenjiva, a kad je nesmenjiva, onda vlast nema ni potrebe da čini narodu išta i da mu se dodvorava.
Originally posted by croesusNije demokratija baš tako jednostavna stvar, Hanse. Štaviše, istorija razvoja demokratija demantuje takvu definiciju, da je demokratija "volja većine". Pogledaj samo gej prava, koja su nesumnjivo demokratska tekovina - za slobodu su se izborili pederi i lezbejke uprkos većini i protiv većinskog mišljenja. Ima još mnogo takvih primera.
1. Demokratija predstavlja volju većine, u definiciji, a znamo kakva je naša većina: neuki, polupismeni i nekulturni ljudi, zatucani crkvom i njenim dogmama. Ne može večito jedna grupa ljudi da vodi dok ostatak države vraća istu tri veka unazad. Ne ide. A jasno je da je naša većina pravoslavna. Jupi.
Originally posted by Loniverovatno decko nema 'crno-belu' viziju sveta, pa zato
Ne voliš KGB?
Zašto onda nisi za EU i NATO snage?
Jedino nato strukture uspešno bi rasformirale KGB strukture.
Originally posted by croesusah, kako bih volio da dobijem jedan euro svaki put kad netko predvidi skori raspad EU. valjda nema jasnije legitimacije o posvemasnjoj politickoj neupucenosti.
Mislim da smo malo zakasnili za EU. Oni će za nekoliko godina imati jedan jako veliki problem- tzv. multikulturalnost o kojoj je gđa Merkel govorila a koja postaje gorući problem i muslimani sami po sebi. Dok mi dođemo na red, EU će se raspasti.
A drugo, spadam u one koji misle da je u SFRJ bilo mnogo lakše biti gay nego danas.narocito od 1945. do 1977.
Originally posted by PopeyeIli jedan evro ili sto kalorija manje. Život je stvar izbora. Ja uvek biram kalorije.
Originally posted by croesusah, kako bih volio da dobijem jedan euro svaki put kad netko predvidi skori raspad EU. valjda nema jasnije legitimacije o posvemasnjoj politickoj neupucenosti.
Mislim da smo malo zakasnili za EU. Oni će za nekoliko godina imati jedan jako veliki problem- tzv. multikulturalnost o kojoj je gđa Merkel govorila a koja postaje gorući problem i muslimani sami po sebi. Dok mi dođemo na red, EU će se raspasti.![]()
sto se izjave angele merkel o propasti multikulturalnosti tice, rijec je o demagogiji upucenoj konzervativnom krilu CDU. naime, ta cijela stvar je rezultat unutarnjih previranja demokršćana, kao i konstantnih svadja unutar vladajuce koalicije, tako da te izjave treba gledati u tom kontekstu.
ako hoces, mogu detaljnije objasniti.![]()
A drugo, spadam u one koji misle da je u SFRJ bilo mnogo lakše biti gay nego danas.narocito od 1945. do 1977.
![]()
Originally posted by croesusne znam za ostale zapadne zemlje koje si pomenuo (najverovatnije je istina, kao shto i treba) ali za SAD kamo srece da je tako, na tom se josh uvek radi tj. na tom Demokrate josh uvek rade da bude tako kao shto i treba.
2. Države poput SAD .......jesu zapravo države koje su poprilično raščistile sa svojim religijama, grupacijama i sl. -kod njih ne postoji u tolikoj meri mešanje religije i crkve u politički sistem države kao kod nas.
Originally posted by croesusbilo koje hegemonije Hanse. u npr. SAD-u je hrishcanistichki fundamentalizam i domicilni terorizam u ime tog hrishcanistichkog fundamentalizma glavni problem. dakako, takvima islamistichki terorizam dodje samo kao hrana, svi oni jedni bez drugih- ne mogu.
Zato mislim da se treba boriti protiv pokušaja islamske hegemonije na bilo koji način.
Originally posted by PopeyeŠta znači ovo 'puse'? Da li je i islamski ekstremizam i terorizam takođe izmišljotina? Počinje opasno glava da me boli od tebe.
islamska hegemonija je izmisljena prijetnja. to puse samo desnicari i idioti.
Originally posted by croesusDa, dragi, ali se neshto pozitivno deshavalo, deshava i deshavace se u SAD-u skoro potpuno iskljuchivo zahvaljujuci Demokratama i s njima/nama povezanim progresivnim pokretima. jer, da je po republikancima ovakvim kakvi su- SAD bi lichio na npr. Chile iz vremena pinochet-a ili Paragvaj.....
@Vel boy> Kako god, kod njih se nešto dešava. Kod nas se stvari dešavaju i rešavaju polovično. I nikad se naravno ne dovedu do kraja. Zakon se tumači dvojako, nekima se gleda kroz prste nekima ne. Nisam živeo u SAD ali mi baš ne deluje da to tako izgleda kod njih ma koliko da su (ne)uspešni u ostvarivanju demokratije.
Originally posted by croesusznaci (primjecujes da mi se ne da uvijek pisati dijakriticke znakove
Originally posted by PopeyeŠta znači ovo 'puse'?
islamska hegemonija je izmisljena prijetnja. to puse samo desnicari i idioti.
Da li je i islamski ekstremizam i terorizam takođe izmišljotina?naravno da nije. no, sama cinjenica da postavljas to pitanje samo ilustrira tvoje ograniceno poimanje politike, kao i ociti nedostatak informiranosti.
Počinje opasno glava da me boli od tebe.tebe glava boli od cinjenica. narocito onih koje tako bezobrazno pobijaju svijet infantilne reakcionarne mašte u kojem živiš.
Originally posted by croesus
3. Govoriš mi da sam ograničen u razumevanju politike, nedovoljno informisan. Pritom me ne poznaješ. Govoriš dakle napamet. A ja sam dovoljno iz tvojih postova zaključio za šta se ti takođe zalažeš
Originally posted by PopeyeIsto kao što se dezavuišu i ličnosti, događaji, činjenice koje nam u ovom ili onom trenutku ne odgovaraju.
p.s.
kad smo vec kod tvoje pismenosti, kako se to 'dezavuisu uvrede'?![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!