Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By Swanheart
a cuj, nisam primetila ni svoje femm pokrete
Korisnikov avatar
By acid drop
stvarno ne razumem šta ljudima toliko smeta ta reč "ponos". :puzzle:
i izgleda da je seksualna orijentacija privatna stvar samo kada je u pitanju istopolna ljubav. i šta ja ovo kojkuVac pišem, kad je i vama ovo sve jasno.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by J...
Ali nije joj to trebalo da dira u dedin "seksualitet" :lol:
Je l' tako kazala?

Ja ne smem da prigovaram, jer sam sinoć rekla "transvestitizam" i "ciganka" (a da to nije bio deo liriksa nekog narodnjaka).
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Lud'lo. Moram to da gledam u repriznom terminu, jer ću biti "tako u mogućnosti".
Korisnikov avatar
By IriS
nikad se više gayeva gledalaca nije uključilo u program :lol:

JK je čudo :giggle:
Korisnikov avatar
By acid drop
Originally posted by IriS

nikad se više gayeva gledalaca nije uključilo u program :lol:
ali se obavezno javi par konzervi koji citiraju bibliju.

čuj onu, "nastranost". možda ti je ćerka "nastrana" rospijo jedna.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Najbolji i jedini dobar deo emisije jeste kada je Borka pokrenula pitanje zašto se dozvoljava podjednak medijski prostor za govor mržnje i toleranciju, i kada je JK pitala čemu ova emisija, koja je poenta sem pometnje.

Olja je na oba pitanja ispala jako glupa.

A da, i momenat posle poslednjeg bloka reklama kada su uključeni u program na prepad, pa Olja nije znala gde se nalazi :lol:
Da mi je znati o čemu su raspravljalo u tom trenutku.

Nego, javite kada i gde može da se iskopa interview sa Jugoslavom.
Korisnikov avatar
By deran
olja potučena kao nikad,jako me razočarala...

jeca joj uputila komplimentčić na kraju kao lilulicu...:giggle:
Korisnikov avatar
By IriS
moj utisak Utiska je da je ovo bilo dobrih dva sata presipanja iz šupljeg u prazno uz gomilu izrečenih gluposti, nepotrebnog šlihtanja i dooooooooosade!

čak su joj i nazivi predloga bili nemaštoviti ovaj put. njah.
By Kragi
Koliko sam mogao da primetim žena je za vreme trajanja emisije dobila 150 novih fanova na fb. :cheer:
By Glasnik
Meni je utisak nedelje reč seksualitet. :lol:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by acid drop

stvarno ne razumem šta ljudima toliko smeta ta reč "ponos". :puzzle:
i izgleda da je seksualna orijentacija privatna stvar samo kada je u pitanju istopolna ljubav. i šta ja ovo kojkuVac pišem, kad je i vama ovo sve jasno.
To sam i ja razmisljala. S jedne strane, pa da zasto ga je outovala... sa druge, zasto Olja nije skocila da kaze da je njena heteroseksualnost privatna stvar, kako jedno isto ispada ovamo privatno a ovamo nije... Mozda bi trebalo reci da se homoseksualnost ne spominje iz tog razloga sto bi osoba mogla imati probleme, a ne potezati argument privatne stvari i neznanja koje je seksualnosti... Mislim covek osamdeset, devedeset godina i jos ne zna koje je seksualnosti :lol:
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by IriS

moj utisak Utiska je da je ovo bilo dobrih dva sata presipanja iz šupljeg u prazno uz gomilu izrečenih gluposti, nepotrebnog šlihtanja i dooooooooosade!

čak su joj i nazivi predloga bili nemaštoviti ovaj put. njah.
ovo važi već za par emisija unazad,gde su joj gosti bili prijatelji...:povez:
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by Dina

. Mislim covek osamdeset, devedeset godina i jos ne zna koje je seksualnosti :lol:

a on se to bunio sto ga autuje ili je negirao?

ja sam citao jos pre 10 godina neki intervju sa njim u kome je on nedvosmisleno pricao o svojoj seksualnosti....
sta mu sad treba da krije kad ionako svi znaju, pa i onaj raspop Gavrilovic ga je prozivao kad je gorelo JDP, bilo je nesto u fazonu: eto kaznio ih bog jer je Cirilov gej :lol:
Korisnikov avatar
By Dina
Momo,
rekao je da ne zeli da prica o svom seksualitetu, i nesto otprilike da je kod njega to tako komplikovano da ni on sam ne zna...

Hm... pa mozda je strah da ga neko ne isprebija razlog sto sada tako reaguje... mozda misli da je ovo vreme strasnije nego prethodna, a on stariji...
Korisnikov avatar
By nsc
Jovan Cirilov je rodjen avgusta 1931. u Kikindi - ima tek 79god
Korisnikov avatar
By acid drop
on to spominje kao nekakvu sporednu stvar. pa, izvini deda, ali ljubav je važna i velika stvar. kao da se radi o rasplodnim bikovima, a ne o ljudskim bićima koja ne mogu slobodno da se vole. svašta.
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by Dina

Momo,
rekao je da ne zeli da prica o svom seksualitetu, i nesto otprilike da je kod njega to tako komplikovano da ni on sam ne zna...
mozda je iz faze "volim sex i rado ga se secam" presao u fazu "niceg' se ne secam"
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!