Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by Swanheartne, on je samo homoseksualac.
Cirilov je gay?![]()
Originally posted by Swanheart
Cirilov je gay?![]()
Originally posted by Dirrty
JK outovala matorog![]()
Originally posted by J...
Originally posted by Dirrty
JK outovala matorog![]()
Ali nije joj to trebalo da dira u dedin "seksualitet"![]()
Originally posted by J...Je l' tako kazala?
Originally posted by Dzelajza Rouzto je on kazao.
Originally posted by J...Je l' tako kazala?
Ja ne smem da prigovaram, jer sam sinoć rekla "transvestitizam" i "ciganka" (a da to nije bio deo liriksa nekog narodnjaka).
Originally posted by IriSali se obavezno javi par konzervi koji citiraju bibliju.
nikad se više gayeva gledalaca nije uključilo u program![]()
Originally posted by acid dropTo sam i ja razmisljala. S jedne strane, pa da zasto ga je outovala... sa druge, zasto Olja nije skocila da kaze da je njena heteroseksualnost privatna stvar, kako jedno isto ispada ovamo privatno a ovamo nije... Mozda bi trebalo reci da se homoseksualnost ne spominje iz tog razloga sto bi osoba mogla imati probleme, a ne potezati argument privatne stvari i neznanja koje je seksualnosti... Mislim covek osamdeset, devedeset godina i jos ne zna koje je seksualnosti
stvarno ne razumem šta ljudima toliko smeta ta reč "ponos".![]()
i izgleda da je seksualna orijentacija privatna stvar samo kada je u pitanju istopolna ljubav. i šta ja ovo kojkuVac pišem, kad je i vama ovo sve jasno.
Originally posted by IriSovo važi već za par emisija unazad,gde su joj gosti bili prijatelji...
moj utisak Utiska je da je ovo bilo dobrih dva sata presipanja iz šupljeg u prazno uz gomilu izrečenih gluposti, nepotrebnog šlihtanja i dooooooooosade!
čak su joj i nazivi predloga bili nemaštoviti ovaj put. njah.
Originally posted by Dina
. Mislim covek osamdeset, devedeset godina i jos ne zna koje je seksualnosti![]()
Originally posted by constantine
Originally posted by Swanheart
Cirilov je gay?![]()
kako nisi primetila njegove fem pokrete hahahahaha salim seeeee
Originally posted by Dinamozda je iz faze "volim sex i rado ga se secam" presao u fazu "niceg' se ne secam"
Momo,
rekao je da ne zeli da prica o svom seksualitetu, i nesto otprilike da je kod njega to tako komplikovano da ni on sam ne zna...
Originally posted by nscu cvetu starosti
Jovan Cirilov je rodjen avgusta 1931. u Kikindi - ima tek 79god
Originally posted by nsc
Jovan Cirilov je rodjen avgusta 1931. u Kikindi - ima tek 79god
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!