Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Waldorf
Ja za tu priču čula posle neke doku emisije (mislim Discoveryjeve) o navijačima raznoraznih klibova, pa je jedna od epizoda bila posvećena i Grobarima - jbt, treba te njuške videti. LM, ne mogu da se setim jel neko spomenuo tu priču kad se taj Zare krenuo motati po ekranu ili mi je toliko jeziv bio za gledati da sam morala da progooglam, kako bilo posle ove priče su mi još jeiziviji bili te više nisam ni gledala.
By therealrocknrolla
Originally posted by Wilhelmina

Da je situacija drugacija i da u Srbiji zapravo postoje pravi navijaci, a ne placenicka rulja koja sebe tako naziva, rekla bih da je sasvim legitimno i normalno da ljudi koje zanima sport navijaju za odabrani klub.
Ali posto to nije slucaj, gej navijaci me podsecaju na one verbalno i fizicki zlostavljane zene koje iz samo njima znanih razloga ne zele da se udalje od nasilnika.
Ako neko otvoreno izrazava mrznju prema onome sto ti jesi, zasto bi se trpao u isti kos sa njima?
Mesas babe i zabe. Jedno je ljubav prema klubu a sasvim deseta stvar da li pripadamo nekoj navijackoj grupi.
Na mene niko nije uticao, jednostavno to sa Zvezdom je doslo samo od sebe. Kad sam imala 3-4 godine, cale je sedeo i gledao utakmicu. Videla sam coveka sa plavom cubom u crveno-belom dresu (Robert Prosinecki) kako trci svuda po terenu i pitala tatu: Je l' to Crvena zvezda? On je rekao: Jeste.
Posle mi je jos rekao da je Crvena zvezda sampion Evrope, i da nijedan drugi klub to ne moze ostvariti. Nesto kasnije, te iste godine, obavestio me da je Crvena zvezda svetski sampion i objasnio mi da je to jos vece dostignuce nego biti sampion Evrope.
Kad nismo usli u Ligu sampiona posle dvomeca sa Dinamom iz Kijeva tri dana nisam 'leba jela. Kad smo u kupu UEFA izgubili od Selte 5:3, toliko sam plakala da sam fasovala temperaturu.
Acimovicev gol Lesteru sa pola terena u sred jebene Engleske - havarija!
Svaki put kad je Pjana busio glodare - neopisiva radost. Kad im je metar i zilet visok Bogavac zabadao golove, kad je Milovanovic poslao bombu sa 30-40m, bes i boles'. Kad je Zigic zaprcao golcinu partizanu i proslavio tako sto je simulirao slobodno bacanje, mojoj sreci nije bilo kraja. A tek protiv Rome, opet Zigin projektil i arivederci Roma!
Lepo kaze ona pesma: Ne moze se protiv gena, to je ljubav urodjena, jedan tim za sva vremena Zvezda crvena.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Навијам за ФК "Обилић"...

ето због Цеце ;) ;) ;)

:chestram:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!