Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by IncubusA sam Balkan je veliki u pičku materinu.
Nisam znao da je njihova ambasada u Sarajevu najveća ambasada na Balkanu
Originally posted by Incubusi jedna od retkih koja je namenski izgrađena usred grada. obično ih metnu na neku livadu, da ne smaraju ljude svojim kretenskim bezbednosnim pravilima (dok se ono čudo gradilo, otprilike je bilo zabranjeno preglasno disanje u krugu od 100m, a za vađenje foto-aparata dobiješ, valjda, direktno metak u koleno).
Nisam znao da je njihova ambasada u Sarajevu najveća ambasada na Balkanu
Originally posted by SunceE moglo bi da se desi, ali nisam u domu
Originally posted by Vetur úlfurMozda izgubis nevinost.
Pa necu ni da idem sutra uskolu onda![]()
![]()
Izgubio nevinost jer nije isao u skolu jer je dolazila Klintonka. Od dosade u domu, do komsinskog druzenja, do skidanje mraka.
Originally posted by PopeyeGrdno je postigao...
a sta trebaju raditi ministri vansjkih poslova nego ici drugim zemljama u goste?![]()
recimo, vuk jeremic![]()
to se zove diplomacija!![]()
Originally posted by mili86Pa vidiš šta pišu Novosti... Nije bilo svečane zajedničke večere, navodno zbog mnogobrojnih obaveza sekretarke Klinton.
Meni su ovakve posete skroz bezveze... sve sto su iskenjali mogli su jedan drugom da posalju u mejlu i objave na fejsu bez onesposobljavanja nas obicnih smrtnika dodjemo do faxa, posla, lekara itd...
Ne znaci mi nista to sto je dosla, niti to vidim kao znak neke medjusobne saradnje...
Saradnja se pokazuje na delu a, ne medjusobnim laskanjem pred kamerama.
Originally posted by *deni*Pa nije ona dokona torokuša... Rekla je šta treba da se radi i otišla dalje za poslom...
Pa vidiš šta pišu Novosti... Nije bilo svečane zajedničke večere, navodno zbog mnogobrojnih obaveza sekretarke Klinton.
Mnogo čudna poseta. Onako baš hladna, pomalo i jeziva.
![]()
Originally posted by 2kune
Originally posted by *deni*Pa nije ona dokona torokuša... Rekla je šta treba da se radi i otišla dalje za poslom...
Pa vidiš šta pišu Novosti... Nije bilo svečane zajedničke večere, navodno zbog mnogobrojnih obaveza sekretarke Klinton.
Mnogo čudna poseta. Onako baš hladna, pomalo i jeziva.
![]()
![]()
Originally posted by buPOSETA.....
ja sam juce popizdela..sve oko arene bilo blokirano zbog Gospodje..pet blokova sam morala da pretrcavam da bi stigla na vreme do faxa..zlo :S
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!