Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Želim da znam kad gde i šta, kako bih blagovremeno stigao na fax, a i planirao povratak kući!

Koliko čuh stiže u popodnevnim satima... samo mi nije jasno kada planiraju da obaveste građane o blokadi?!
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Incubus

Nisam znao da je njihova ambasada u Sarajevu najveća ambasada na Balkanu
i jedna od retkih koja je namenski izgrađena usred grada. obično ih metnu na neku livadu, da ne smaraju ljude svojim kretenskim bezbednosnim pravilima (dok se ono čudo gradilo, otprilike je bilo zabranjeno preglasno disanje u krugu od 100m, a za vađenje foto-aparata dobiješ, valjda, direktno metak u koleno).
Korisnikov avatar
By 2kune
bosna, srbija, kosovo... kakva mirotvorka... da ima kurčić i dužu haljinu bila bi papa... :radosnice:
Korisnikov avatar
By 2kune
ajde dobro... možda joj klitoris i jest dovoljno dugačak (ko u hijene) ali haljina bogme nije! :sudija:
Korisnikov avatar
By KiWi
Stigla Hilari ... Sačekali su je Đelić i ministarka telekomunikacija Jasna Matić i još neki glavati lik :)
Korisnikov avatar
By V25
Meni je ona skroz slatka :)
Korisnikov avatar
By mili86
Meni su ovakve posete skroz bezveze... sve sto su iskenjali mogli su jedan drugom da posalju u mejlu i objave na fejsu bez onesposobljavanja nas obicnih smrtnika dodjemo do faxa, posla, lekara itd...

Ne znaci mi nista to sto je dosla, niti to vidim kao znak neke medjusobne saradnje...

Saradnja se pokazuje na delu a, ne medjusobnim laskanjem pred kamerama.
Korisnikov avatar
By Srklet
a sta trebaju raditi ministri vansjkih poslova nego ici drugim zemljama u goste? :drama:

recimo, vuk jeremic :D

''

to se zove diplomacija! :kolo:
Korisnikov avatar
By 2kune
zašto se to zove diplomacija? zbog diplenja? :kosa:
Korisnikov avatar
By mili86
Originally posted by Popeye

a sta trebaju raditi ministri vansjkih poslova nego ici drugim zemljama u goste? :drama:

recimo, vuk jeremic :D

to se zove diplomacija! :kolo:
Grdno je postigao...
I zbog ministra ne bi zatvorili ceo grad... neka predsednici svih zemalja par put godisnje organizuju susrete na nekom pustiom rajskom ostrvu, kad im je vec toliko stalo...
Korisnikov avatar
By *deni*
Mnogo čitam novine ovih dana, sve štampana izdanja, ništa internet i malo malo imam napade nekontrolisanog smeha, na pojedine novinske naslove i članke.
Poslednji napad sam imao kad sam pročitao ovo u jučerašnjim Večernjim novostima :

" Hilari Klinton stiže popodne u Srbiju, nosi dve važne poruke... " :zavera:

Dačič : " Sve je već spremno za posetu " ( kao da nas posećuje neka egzotična i potencijalno opasna retka zverka, a ne Hilari Klinton ) :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by mili86

Meni su ovakve posete skroz bezveze... sve sto su iskenjali mogli su jedan drugom da posalju u mejlu i objave na fejsu bez onesposobljavanja nas obicnih smrtnika dodjemo do faxa, posla, lekara itd...

Ne znaci mi nista to sto je dosla, niti to vidim kao znak neke medjusobne saradnje...

Saradnja se pokazuje na delu a, ne medjusobnim laskanjem pred kamerama.
Pa vidiš šta pišu Novosti... Nije bilo svečane zajedničke večere, navodno zbog mnogobrojnih obaveza sekretarke Klinton.
Mnogo čudna poseta. Onako baš hladna, pomalo i jeziva.
:uplasen:
Korisnikov avatar
By mili86
Iskreno, zabole me stojadin :) I za njenu posetu i za to sto nije mezila ajvar, cvarke, kavurmu i kajmak... i ostale egzoticne specijalitete

:mama:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by *deni*

Pa vidiš šta pišu Novosti... Nije bilo svečane zajedničke večere, navodno zbog mnogobrojnih obaveza sekretarke Klinton.
Pa nije ona dokona torokuša... Rekla je šta treba da se radi i otišla dalje za poslom... :alexis:
Korisnikov avatar
By Sunce
Izvajati spomenik posvecen Hilari Klinton u Beogradu. Pa da vidimo koga vise voli - Bila ili sebe! Spomenik da otkrije Monika (Seles). :lol:
Korisnikov avatar
By bu
ja sam juce popizdela..sve oko arene bilo blokirano zbog Gospodje..pet blokova sam morala da pretrcavam da bi stigla na vreme do faxa..zlo :S
Korisnikov avatar
By 2kune
jel ti ovaj na avataru vuk Jeremić? :kosa:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by 2kune
Originally posted by *deni*

Pa nije ona dokona torokuša... Rekla je šta treba da se radi i otišla dalje za poslom... :alexis:
:lol:

Meni je jeziv bio taj članak.
Vidiš sliku Hilari u krupnom planu, kako kroz prozor automobila drži podignutu ruku i maše, sa ledenim oosmehom na licu i naslov :

" Hilari Klinton stiže u posetu Beogradu. Nosi dve važne poruke "

A puste ulice Beograda tokom te posete...

Drugo bi bilo da je Klintonka obavila posetu uz svečani doček mase i visokih zvaničnika na aerodromu, uz počasni marš i vatromet...

A ovako se sve svodi samo na jednu reč POSETA, koja u ovom slučaju nema baš milo značenje...
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by bu

ja sam juce popizdela..sve oko arene bilo blokirano zbog Gospodje..pet blokova sam morala da pretrcavam da bi stigla na vreme do faxa..zlo :S
POSETA.....

:uplasen: :zmija:
Korisnikov avatar
By Mars
Mene čude njene izjave.

Ko da je neku drogu pila pre dolaska.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Посета ХИлари Клинтоп Србији је позитивна ствар....

Жена је похвалила Србију и нагласила да је јако брзо напредовала и да нема разлога да се ускоро не нађе у Европској унији...

На могу а да не приметим да је најрасположенија и насмејана била у Београду у односу на Сарајево и Приштину где ми се чини да је свратила "реда ради"...

:slinavko:
Korisnikov avatar
By Tungi
:lol:

Ma sva je bila slatkoreciva..."Odmah veceras zovem Holandiju...":kakodane:
Korisnikov avatar
By Mars
Ne veruj Danajcima ni kad ti darove nose.

A ne još da im meriš širinu osmeha...
Korisnikov avatar
By Tungi
Najbolji utisak ostavlja,poslednja drzava koja se posecuje.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Као што напих, деловала ми је прилично расположено...
Чини ми се да јој се Борис сексуално свиђа :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!