Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Stripi
ja sam uvijek za smjenjivanje!
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by Kragi

Angra: ne, ali to smatram krajnje civilizovanim i demokratskim stavom još odavno. znaš ono, aj sad svi da se zalepimo za osudu nasilja kao da je to nešto čemu se treba beskrajno diviti :radosnice: to se valjda podrazumeva :neznam:
Naravno. Na žalost u Srbiji se ništa ne podrazumeva i osuda nasilja je važna jer do nedavno nije ni toga bilo -- seti se samo kako su izjave državnih i crkvenih funkcionera bile okolišne i anemične, kao da u sebi likuju.
Korisnikov avatar
By 2kune
ma kakva peticija? zar Srbija nije usvojila zakon o suzbijanju diskriminacije? tužite budalu... lepeza1
Korisnikov avatar
By mili86
Gde god se pomene kita, evo i Drtija :awesome:
Korisnikov avatar
By mili86
Medjunarodna slava na pragu...
Korisnikov avatar
By IriS
mislim da bi gay organizacije u Srbiji, sve ili jedna, nije ni bitno, mogle da tuže Dragana Đilasa zbog njegove izjave za medije u sred sukoba, izjavu je većina čula i videla.

tužiti ga zbog kršenja Zakona protiv diskriminacije. tužiti ga kao gradonačelnika i pojedinca. pa nek se nauči jednom da neke stvari on jednostavno NE SME da izgovara, ma šta mislio u svojoj ginger glavudži!
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by IriS

mislim da bi gay organizacije u Srbiji, sve ili jedna, nije ni bitno, mogle da tuže Dragana Đilasa zbog njegove izjave za medije u sred sukoba, izjavu je većina čula i videla.

tužiti ga zbog kršenja Zakona protiv diskriminacije. tužiti ga kao gradonačelnika i pojedinca. pa nek se nauči jednom da neke stvari on jednostavno NE SME da izgovara, ma šta mislio u svojoj ginger glavudži!
I ja ovo mislim, kapiram za ovu peticiju ovde, ali kada bi ga tuzili, kao organizacija.. imamo i osnova za to.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Ja prosto ne mogu da poverujem koja je on jbna sisa od čoveka.. :(
..volela bih da je gradonačelnik neke višedecenijske svemirske stanice, pa da smo bar neko vreme sigurni od njegovih baljezgarija...
Korisnikov avatar
By Herald
Sise su ipak deo tela :lol: , sav sam se zgrozio da djil-tvorevina bude na meni.

Nemoj da vredjas ejlijene :lol:
Korisnikov avatar
By mili86
Kad rekoh sisa, mislio sam na nesto ovakvo... bolesno, ruzno - koje se mora PROMENITI

Slika
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pa ne može Đilas biti ženska dojka, no muška, masna i opuštena!
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Herald

Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas izrazio je danas žaljenje zbog rušenja Beograda od strane protivnika Parade ponosa, ali i nezadovoljstvo što su organizatori te manifestacije istrajali u njenom održavanju iako je on upozoravao da će to dovesti do nereda.

http://www.vesti-online.com/Vesti/Hronika/88154/Dilas-Sve-ce-da-plate-obicni-gradani
Aha, sad mi je jasno zašto Ratko Mladić nije uhapšen! :eureka:
Drakče se plaši da Beograd ne bude (opet) polupan.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Nemojte tako, Djile nas je spas'o onih zlih platana! :wundy:
Korisnikov avatar
By mili86
PA bulevar izgleda kao glava marka karadzica
By Guion Nerville
...Gradonačelnik je apelovao na sve "bez obzira kakva prava imaju, da ne organizuju manifestacije koje dovode do ovakvih stvari", a na državne organe da najoštrije sankcionišu one koji takve manifestacije koriste da uništavaju grad.
...

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/211249 ... nizatorima
Mislim da je on zaredjao i previse nedopustivih izjava...
By zmeu
Neka Đilas da ostavku na svoj život. Koja jebena sramota, a i onaj šta govori o "ekonomskoj koristi od Parade" iz same Parade.
Korisnikov avatar
By Loni
Sramota kako se ponaša!

Najpre rušenje romskog naselja.
- zatim najava da će novi most ,,Žirafa'' biti ukrašen velikim krstom. (Ne od mojih para!)
- zatim ovaj sramotni biser za gej paradu. Ispada da je za silovanje kriva žena jer je provocirala. Skot!

A da vas podsetim da je ovaj tajkun većinski vlasnik produkcije Emotioun (proizvode Velikog Brata i još nekoliko šitovanja),
zatim suvlasnik onog odvratnog lista Press (idite na sajt i videćete da se homofobni komentari ne brišu uopšte iako su antiustavni).

Sve u svemu dosta mi ga je, kao i toga da ga neko gura!
Korisnikov avatar
By unic0rn
Slusah danas tog coveka, on je, bog da mi dusu prosti, ni za sta drugo nego da zavrsi u vegetativnom stanju kao cika Jocic. Nece ga se ovaj grad drugacije otarasiti sve dok ga DS kandiduje, a kontam da ce oni tu praksu nastaviti.
Korisnikov avatar
By nsc
@ unic0rn : svaka ti je na mestu

nego, jel' mogu ja tog sto cisti da zajmnem na dan-2
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by IriS

Apsolutno ga tuziti!
to je taj jedan jedini DS-ovac kojem se sasha rendic i ostaci nove srpske fashistichke, pardon, politichke misli dive. go fucking figure........
Korisnikov avatar
By Tot
Od "mirotvorca" Djilasa mi se dize kosa na glavi. "Vi znate moj stav o paradi... biće još više homofobije nego do sada!"

Kakav je to ton, kakve veze taj moralizam ima sa svime što se dešavalo tog dana, sa pravom na mirno okupljanje i izražavanje stava? Od kakvog je značaja njegov moralni stav oko toga? Ko ga je to pitao?

Sjajni predstavnik malograđanske učmalosti u boljem slučaju sa njegovim neiskrenim zalaganjem za red i mir; u gorem slučaju, naravno, potpora onih koji traže red, rad i disciplinu. Čovek domaćin!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!