Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by KragiNaravno. Na žalost u Srbiji se ništa ne podrazumeva i osuda nasilja je važna jer do nedavno nije ni toga bilo -- seti se samo kako su izjave državnih i crkvenih funkcionera bile okolišne i anemične, kao da u sebi likuju.
Angra: ne, ali to smatram krajnje civilizovanim i demokratskim stavom još odavno. znaš ono, aj sad svi da se zalepimo za osudu nasilja kao da je to nešto čemu se treba beskrajno divitito se valjda podrazumeva
![]()
Originally posted by ns.happyvidi vidi, slika za statuselu. kod pope se vidi bulge
Originally posted by IriSI ja ovo mislim, kapiram za ovu peticiju ovde, ali kada bi ga tuzili, kao organizacija.. imamo i osnova za to.
mislim da bi gay organizacije u Srbiji, sve ili jedna, nije ni bitno, mogle da tuže Dragana Đilasa zbog njegove izjave za medije u sred sukoba, izjavu je većina čula i videla.
tužiti ga zbog kršenja Zakona protiv diskriminacije. tužiti ga kao gradonačelnika i pojedinca. pa nek se nauči jednom da neke stvari on jednostavno NE SME da izgovara, ma šta mislio u svojoj ginger glavudži!
Originally posted by WaldorfCelo popodne pokusavam da nadjem adekvatan izraz... i eto ga
Ja prosto ne mogu da poverujem koja je on jbna sisa od čoveka.
Originally posted by Herald
nemojte da vredjate sise
Originally posted by HeraldAha, sad mi je jasno zašto Ratko Mladić nije uhapšen!
Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas izrazio je danas žaljenje zbog rušenja Beograda od strane protivnika Parade ponosa, ali i nezadovoljstvo što su organizatori te manifestacije istrajali u njenom održavanju iako je on upozoravao da će to dovesti do nereda.
http://www.vesti-online.com/Vesti/Hronika/88154/Dilas-Sve-ce-da-plate-obicni-gradani
...Gradonačelnik je apelovao na sve "bez obzira kakva prava imaju, da ne organizuju manifestacije koje dovode do ovakvih stvari", a na državne organe da najoštrije sankcionišu one koji takve manifestacije koriste da uništavaju grad.Mislim da je on zaredjao i previse nedopustivih izjava...
...
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/211249 ... nizatorima
Originally posted by IriSApsolutno ga tuziti!
mislim da bi gay organizacije u Srbiji, sve ili jedna, nije ni bitno, mogle da tuže Dragana Đilasa zbog njegove izjave za medije u sred sukoba, izjavu je većina čula i videla.
tužiti ga zbog kršenja Zakona protiv diskriminacije. tužiti ga kao gradonačelnika i pojedinca. pa nek se nauči jednom da neke stvari on jednostavno NE SME da izgovara, ma šta mislio u svojoj ginger glavudži!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!