Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Dinata sa sedam časovnika se zove "Misterija sedam brojčanika".
Sad si me demoralisao NocturnalJa sve citam i nadam se sad ce biti bolje, pa sad... kad ono po tvom odgovoru ne mogu da ocekujem bolje do kraja knjige... Nego jesu li ti "Casovnici" isto neka knjiga koja je nova? Mada se meni javlja jedna stara, ako je neki pomorski biolog ili neko takvo cudno zanimanje ima glavni lik, onda je to delo... ta knjiga je dobra... Mada ima i ona sa sedam casovnika, i ta je dobra koliko se secam... ali nadam se da je ta tvoja neka treca koju nisam citala
![]()
Originally posted by IriSNekada davno, još bejah klinac, letovao sam sa mamom i tatom na hrvatskom primorju (It was many and many a year ago / In a kingdom by the sea) i kada su moji otišli u krevet, da se odmore od mog celodnevnog maltretiranja, upalio sam hrvatsku televiziju (tada je to bila još televizija Zagreb) i uhvatio sam prvu epizodu britanske serije snimljene po tom romanu. Sećam se koliko sam bio zaintrigiran, oduševljen te nestrpljiv da se misterija privede kraju. Sada me je IriS podsetila na taj roman, koji nikada nisam pročitao, ali moram da ga izbunarim u biblioteci. Možda ponovo osetim taj osećaj zaintrigiranosti, oduševljenja i nestrpljenja, a možda prizovem u sećanje i mirise prelepog mora.
ta sa sedam časovnika se zove "Misterija sedam brojčanika".
Originally posted by Nocturnaldefinitivno... i to mi je svakako jedan od omiljenijih a. c. romana
Koja vam je omiljena ekranizacija u kojoj glumi Dejvid Sacet? Mislim na ekranizaciju romana, ne na kratke price. Meni ubedljivo Five little pigs.
![]()
NOX
Originally posted by SimorOriginally posted by IriSNekada davno, još bejah klinac, letovao sam sa mamom i tatom na hrvatskom primorju (It was many and many a year ago / In a kingdom by the sea) i kada su moji otišli u krevet, da se odmore od mog celodnevnog maltretiranja, upalio sam hrvatsku televiziju (tada je to bila još televizija Zagreb) i uhvatio sam prvu epizodu britanske serije snimljene po tom romanu. Sećam se koliko sam bio zaintrigiran, oduševljen te nestrpljiv da se misterija privede kraju. Sada me je IriS podsetila na taj roman, koji nikada nisam pročitao, ali moram da ga izbunarim u biblioteci. Možda ponovo osetim taj osećaj zaintrigiranosti, oduševljenja i nestrpljenja, a možda prizovem u sećanje i mirise prelepog mora.
ta sa sedam časovnika se zove "Misterija sedam brojčanika".
Originally posted by NocturnalJa mislim da nece, no saznacemo Simorovo misljenje kad procita - meni se svidjala i "Misterija sedam cas... ups brojcanika"
Razocaraces se, Simore, jedan je od losijih romana. Bolje uzmi "Casovnike".
![]()
NOX
Originally posted by Nocturnal
Razocaraces se
Originally posted by DinaSada sam zagnjuren u neki drugi roman, koji je prilično obiman, ali javljam kada pročitam.
Ja mislim da nece, no saznacemo...
Originally posted by MarsSlažem se sa Marsom. Isto kao što ne bih mogao da čitam Alana Forda na srpskom. Blasfemija.
Agatu bih opet mogao da čitam isključivo u onom hrvatskom izdanju...ne sećam se koja je kuća bila u pitanju...
Evo primerka
Ali onaj font, onaj papir, stil...poglavlja...Samo to![]()
Originally posted by DinaU pitanju je zbirka prica, sa Parkerom Pajnom kao glavnim akterom... Mislim da mu je to i jedino pojavljivanje u celom Agatinom opusu... Mozda se eventualno pojavljuje u jos po kojoj kratkoj prici.
Nocturnal,
na tu knjigu sam mislilajesu li price ili roman u pitanju?
Originally posted by TorryUbica jeste prepametan u toj knjizi, ali se ne može baš reći da je Poaro nabasao na njega.
da li je neko citao knjigu zavesa? poslednja knjiga agate kristi i poslednji poarov slucaj , izgleda da je bas nabasao na prepametnog ubicudavno sam to citala, sad nesto i ne mogu da se setim svih detalja
Originally posted by DinaNaravno da neću reći, na vreme sam se zaustavio.
Ulixe,
neeeee... od pocetka je dogovor na ovoj temi da ne govorimo rasplet i ubicu/e kako ne bismo pokvarili dozivljaj onima koji ce tek da citaju![]()
Originally posted by Ulix
Originally posted by TorryUbica jeste prepametan u toj knjizi, ali se ne može baš reći da je Poaro nabasao na njega.
da li je neko citao knjigu zavesa? poslednja knjiga agate kristi i poslednji poarov slucaj , izgleda da je bas nabasao na prepametnog ubicudavno sam to citala, sad nesto i ne mogu da se setim svih detalja
(Sad baš imam želju da ti kažem o čemu se radi, ali ne bi bilo fer da ti pokvarim doživljaj, ako je budeš nekad čitala.)
DinaMeni je ok adaptacija, mada su mi i dalje neprevazidjeno adaptirani "Five little pigs", "One, two, buckle my shoe", "The ABC murders" i skoro snimljeni "Hallowe'en Party" koji je prosto savrsen
Nocturnal,
hvala Ne volim price toliko, pa cu sacekati sajam, ako naletim po manjoj ceni, verovatno cu kupiti... Taj film sam vec gledala ali sam ga juce gledala opet, knjigu sam takodje citala, prava ljubiteljka Agate Kristi Meni su dobro predstavili likove, naravno uvek postoji razlika izmedju onog zamisljenog i filma, ali nije neka velika razlika kod mene. Kakvi su tvoji utisci?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!