Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by LeDeNa_Sad da neko i hoće da čita ne može.
Pa kad niko ne cita a plus taj covek je corav skroz...
Originally posted by J...Pa i nije greh.
Originally posted by mitrandirA zasto bi onda bio "greh" i krasti po prodavnici u slucaju da nemas sta da jedes?
Nisam nikad ukrao knjigu, ali i meni je nekako blisko mišljenje da nije greh ukrasti knjigu.
![]()
Originally posted by AngraMaina
P.S. Jedan prijatelj iz Grčke je koristio kutiju od praška za veš kad je krao baš velike knjige, a jedan profesor iz Beograda mi je pričao kako je u Prosvetinoj knjižari dobacivao saučesniku knjige sa sprata, kroz prozor.
Ljudi koji osuđuju krađu knjiga nemaju dušu.![]()
Originally posted by Ulix
Pa i nije greh.
Osobito ne ako kradeš iz Maksija.![]()
Originally posted by AngraMainaZnaci i profesori vole da kraduckaju.
P.S. Jedan prijatelj iz Grčke je koristio kutiju od praška za veš kad je krao baš velike knjige, a jedan profesor iz Beograda mi je pričao kako je u Prosvetinoj knjižari dobacivao saučesniku knjige sa sprata, kroz prozor.
Ljudi koji osuđuju krađu knjiga nemaju dušu.
Originally posted by J...U tome je sustina. Taj koji ukrade knjigu ostetio je niz ljudi, od onih koji rade u stampariji, preko onog ko je pisao, prodavacica i prodavaca itd, sve ljude koji su ucestvovali u stvaranju i prodaji te knjige. I kradja moze ponekad biti donekle opravdana, recimo ako je neko gladan a nema sredstva da nabavi hranu, npr malo je dete o kome roditelji ne brinu. Ali knjiga svakako nije nuzna za prezivljavanje, sem toga ako se bas nema novca moze osoba da se uclani u biblioteku ili da pozajmljuje knjige od prijatelja. Ali kradja knjige se ne razlikuje od bilo koje druge kradje, te je svakako za osudu (bar kod mene).
... Da li kraduckanje knjiga ili kradja zlatnih poluga nekog ostecuje? Da
...
Originally posted by J...Otkud znas da medju homoseksualcima nema i pedofila?
Homoseksualci NISU mali pedofili a oni sto "kraduckaju" knjige JESU mali lopovi.
Originally posted by TungiNe znam. Nagadjam.
Otkud znas da medju homoseksualcima nema i pedofila?
Originally posted by DinaMoj drug je jednom ukrao mozak sa nekog med. instituta dok smo studirali.
U tome je sustina. Taj koji ukrade knjigu ostetio je niz ljudi, od onih koji rade u stampariji, preko onog ko je pisao, prodavacica i prodavaca itd, sve ljude koji su ucestvovali u stvaranju i prodaji te knjige. I kradja moze ponekad biti donekle opravdana, recimo ako je neko gladan a nema sredstva da nabavi hranu, npr malo je dete o kome roditelji ne brinu. Ali knjiga svakako nije nuzna za prezivljavanje, sem toga ako se bas nema novca moze osoba da se uclani u biblioteku ili da pozajmljuje knjige od prijatelja. Ali kradja knjige se ne razlikuje od bilo koje druge kradje, te je svakako za osudu (bar kod mene).
Originally posted by J...
Homoseksualci NISU mali pedofili a oni sto "kraduckaju" knjige JESU mali lopovi.
Originally posted by GalatejaA ko su ti neki ljudi?
Interesantno mi je to kako su nekim ljudima usta puna tolerancije, političke korektnosti i ljudskih prava, a sa druge strane bi krali.![]()
Originally posted by MarsAli isto moze da se postavi pitanje da li mozda neki zivoti nisu spaseni posto tog mozga nije bilo na institutu vise... te ostali studenti nisu mogli da uce na vezbama...
Originally posted by DinaMoj drug je jednom ukrao mozak sa nekog med. instituta dok smo studirali.
U tome je sustina. Taj koji ukrade knjigu ostetio je niz ljudi, od onih koji rade u stampariji, preko onog ko je pisao, prodavacica i prodavaca itd, sve ljude koji su ucestvovali u stvaranju i prodaji te knjige. I kradja moze ponekad biti donekle opravdana, recimo ako je neko gladan a nema sredstva da nabavi hranu, npr malo je dete o kome roditelji ne brinu. Ali knjiga svakako nije nuzna za prezivljavanje, sem toga ako se bas nema novca moze osoba da se uclani u biblioteku ili da pozajmljuje knjige od prijatelja. Ali kradja knjige se ne razlikuje od bilo koje druge kradje, te je svakako za osudu (bar kod mene).
Da lakše uči kući. I on jeste to lepo izučio...samo ne znam koliko je time oštetio druge, koliki je priliv mozgova tamo (bukvalno)...da li je izvođenje nekih vežbi možda poremećeno njegovom krađom...Šta je uradio posle sa tim mozgom...Da li su možda neki životi spašeni kasnije baš zbog toga što ga je onako prisvojio...
Pitanja, pitanja...
Originally posted by UlixNe znam i ne kažem da nije greh. Samo kažem da prema knjigama nemam osećaj kao prema drugim stvarima. Nije mi ista krađa knjiga i krađa drugih stvari.
Originally posted by J...Pa i nije greh.
Originally posted by mitrandirA zasto bi onda bio "greh" i krasti po prodavnici u slucaju da nemas sta da jedes?
Nisam nikad ukrao knjigu, ali i meni je nekako blisko mišljenje da nije greh ukrasti knjigu.
![]()
Osobito ne ako kradeš iz Maksija.![]()
Originally posted by MarsOnaj ko je sposoban da ukrade mozak, taj je sposoban i da ga isprzi i pojede.
Moj drug je jednom ukrao mozak sa nekog med. instituta dok smo studirali.
...Šta je uradio posle sa tim mozgom...
Originally posted by mitrandirSvakako da nije isto ukrasti knjigu i ukrasti (kidnapovati) coveka. Zbog toga su i kazne za ta dela razlicite.
Ne znam i ne kažem da nije greh. Samo kažem da prema knjigama nemam osećaj kao prema drugim stvarima. Nije mi ista krađa knjiga i krađa drugih stvari.
Originally posted by DinaAli možda su spašeni životi pedera što, priznaćeš, celoj priči daje definitivni smisao.
Ali isto moze da se postavi pitanje da li mozda neki zivoti nisu spaseni posto tog mozga nije bilo na institutu vise... te ostali studenti nisu mogli da uce na vezbama...
Originally posted by J...
...
Originally posted by mitrandirSvakako da nije isto ukrasti knjigu i ukrasti (kidnapovati) coveka. Zbog toga su i kazne za ta dela razlicite.
Ne znam i ne kažem da nije greh. Samo kažem da prema knjigama nemam osećaj kao prema drugim stvarima. Nije mi ista krađa knjiga i krađa drugih stvari.
Originally posted by Mars
Originally posted by DinaAli možda su spašeni životi pedera što, priznaćeš, celoj priči daje definitivni smisao.
Ali isto moze da se postavi pitanje da li mozda neki zivoti nisu spaseni posto tog mozga nije bilo na institutu vise... te ostali studenti nisu mogli da uce na vezbama...
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!