Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by nsBeckie
... najgori su oni koji znaju sve to sto su ovi sad priznali, ali i dalje ne zele da priznaju da nisu u pravu, nego nastavljaju da unistavaju zivote drugih, a kamoli da krenu da se bore protiv toga kao sto su ovi na snimku ucinili
Originally posted by Dinai ja
Slazem se sa Galadriel i Ns Beckie.
... najgori su oni koji znaju sve to sto su ovi sad priznali, ali i dalje ne zele da priznaju da nisu u pravu, nego nastavljaju da unistavaju zivote drugih, a kamoli da krenu da se bore protiv toga kao sto su ovi na snimku ucinili
![]()
![]()
![]()
Originally posted by dukkehjemI ja.
![]()
![]()
![]()
Originally posted by Ulixi ja
Originally posted by dukkehjemI ja.
![]()
![]()
![]()
![]()
Originally posted by Sanja Steppenwolfinnazalost, dosta forumasha. to samo govori o alarmantnom stepenu autohomofobije kod mnogih gejeva zemalja ex-Yu, Srbije.
sada sam se setila one teme .. "kada bi vam ponudili pilulu kojom biste postali str8, da li biste je uzeli?"
... flesh...
oni njima nisu nudili pilulu, ali drugaciji nacin "resavanja problema"...
a dosta forumasa se izjasnilo da bi je definitivno uzeli.
Originally posted by PopeyeNaravno da izvinjenje nije prihvaćeno. I da odvratni su. Ali mi se čini da je ovo stvarno dobar gej aktivizam.
meni se gade takvi ljudi. ispriku ne prihvacam.
Originally posted by Ulixda ne pisem previse i otkrivam rupu na saksiji, slazem se sa gore recenim
Naravno da izvinjenje nije prihvaćeno. I da odvratni su. Ali mi se čini da je ovo stvarno dobar gej aktivizam.
Originally posted by UlixOvo - da. Ali nekako, vise mi ovo vuce na marketing, nego na aktivizam..
Originally posted by PopeyeNaravno da izvinjenje nije prihvaćeno. I da odvratni su. Ali mi se čini da je ovo stvarno dobar gej aktivizam.
meni se gade takvi ljudi. ispriku ne prihvacam.
Originally posted by XanaX
Mislim da je ovo izvrsna i poprilično potresna poruka koja može dosta toga objasniti onima koji su spremni slušati, razmišljati svojom glavom i informirati se.
Ne osuđujem te ljude, niti mislim da ono što čine - tako se javno oglašavajući - čine da bi "atone their sins". Ne smeta me vjerska komponenta cijelog "izlaganja", zapravo je "odlično pogođena" jer daje opciju i onima koji su vjernici. Žalosno je što, nazovimo ga, "starije" kršćanstvo (RKC, pc-E, itd.) nemaju ovakove grupe i izlaganja (ili barem nisam o tome čuo, tj. jesam, ali nikada u ovako potpunom afirmativnom tonu).
Originally posted by XanaXnisam bash rekao da su republikanci postali konzerve "protestantske etike" (shta je tochno to, btw.?
Vel boy, smijem te malo zajeb... ? Čist' radi fun-a. Zakaj misliš da su republikanci postali (i jesu li) konzerve protestantske etike, dok su demokrati nabacili opoziciju (kao podsjetnik: Louisiana u npr. 19 st. i 21. st.)?
Ovo naravno, samo ako ti se da zezati i filozofirati....
Originally posted by XanaX
Imače, ex-gay pokreta k'o u priči danas... To je još jedan razlog zašto podržavam ove ljude da se "pokaju" makar i na "posmrtnoj postelji".
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!