Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by ParisOriginally posted by xyzThis is joke, right?Originally posted by Zoe
I, da li je istina da se od njih ne goji?
Naravno da je istina![]()
narocito ako sa njima popijes i preostalo ulje sa dna konzerve. cula sam da to ulje topi salo.![]()
where is-------->>![]()
Originally posted by xyzOriginally posted by ParisOriginally posted by xyzThis is joke, right?Originally posted by Zoe
I, da li je istina da se od njih ne goji?
Naravno da je istina![]()
narocito ako sa njima popijes i preostalo ulje sa dna konzerve. cula sam da to ulje topi salo.![]()
where is-------->>![]()
naravno da nije!
narocito je efikasno ako se koristi u kombinaciji sa jabukovim sircetom, ali to moze biti opasno posto se tako dobija anoreksija.
Originally posted by jukieRazlika je u veličini riba... koliko sam primetio one u žutoj kutiji su najveće, a one u narandžasto-crnoj kutiji imaju intenzivniji ukus nego one u beloj (obe su male). btw usput sam kupio i neku četvrtu varijantu u sojinom ulju (nije Mirna Rovinj) i u celoj konzervi su bile samo dve ogromne ribe, kao ove koje prodaju zamrznute.
Otišao sam i kupio tri različite konzerve sardina Mirna Rovinj... ovih dana ću da ustanovim u čemu je razlika (sve tri imaju različit "brand name" i boju kartonske kutije, a proizvođač i cena su potpuno isti)
Originally posted by Morgan Le FayeJel misliš na sebe?
Morgan je izbacio mnoge vrste mesa, ponekad gricne tunjevinu, neku kvalitetniju/u maslinovom ulju/, i sa vremena na vreme oslica.
Morgan je primetio da chim je IZBACIO meso od domacih zivotinja da je pocheo da se goji, pre je bio u stanju da smaze mnogo mesa i da bude zgoljavko...a chim je izbacio meso dobio je zeljenu tezinu...gde tu ima logike...
Originally posted by Zoeali se to svakako daje maloj deci da im kosti budu jače, zar ne?Originally posted by jukieDa, nije to riblje ulje!Originally posted by 2Q2Bstr8Problem je u tome što to NIJE riblje ulje... riblje ulje se dobija ceđenjem ribljih džigerica (najčešće ajkule i bakalara - "cod liver oil" ), a ovo je obično suncokretovo ulje u koje je riba samo potopljena da je ne bi napale bakterije i slično.
to ulje verovatno goji, ali je veoma zdravo, pogotovo za malu decu. čuveno riblje ulje.![]()
Originally posted by devokICA
ontopic: jukie je potpuno upravu, jedino sto mogu da dodam da meni sardine naprave tesku frku sa stomakom ako se usudim da ih pojedem, i ne samo meni, jos dvema drugaricama, posle jedne konzerve se osecam kao da sam pojela prase /a nije da ne mogu puno da jedem, nego eto sardine mi BAS prave frku/
Originally posted by Mars
Ko o tome priča?!
Ja volim ukus ribe.
Ja volim ukus majoneza.
Ja volim ukus ribe SA majonezom.
Originally posted by Hys.Mmmmmmm, majonez i ribaa. Ali u specijalnim prilikama- npr. kad položim ispit ili nateram sebe da potpuno raspremim stan.
Originally posted by Mars
Ko o tome priča?!
Ja volim ukus ribe.
Ja volim ukus majoneza.
Ja volim ukus ribe SA majonezom.
![]()
Originally posted by Hans_87Haringa.
Ne znam šta bih bez skuše, haringe i hobotnice u konzervi i ostale ribe. Obožavam. Trebalo bi jesti sve i trenirati.Ne mislim na M'c i crvenu Koka Kolu kad kažem sve, naravno.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!