Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

By Paris
Originally posted by xyz
Originally posted by Zoe

I, da li je istina da se od njih ne goji?

Naravno da je istina :yes:

narocito ako sa njima popijes i preostalo ulje sa dna konzerve. cula sam da to ulje topi salo.
This is joke, right? :)

where is-------->>:lol:
By жњ
Originally posted by Paris
Originally posted by xyz
Originally posted by Zoe

narocito ako sa njima popijes i preostalo ulje sa dna konzerve. cula sam da to ulje topi salo.

where is-------->> :lol:

naravno da nije!

narocito je efikasno ako se koristi u kombinaciji sa jabukovim sircetom, ali to moze biti opasno posto se tako dobija anoreksija.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by xyz
Originally posted by Paris
Originally posted by xyz
Originally posted by Zoe

where is-------->> :lol:

naravno da nije!

narocito je efikasno ako se koristi u kombinaciji sa jabukovim sircetom, ali to moze biti opasno posto se tako dobija anoreksija.
:hypno:
ontopic: jukie je potpuno upravu, jedino sto mogu da dodam da meni sardine naprave tesku frku sa stomakom ako se usudim da ih pojedem, i ne samo meni, jos dvema drugaricama, posle jedne konzerve se osecam kao da sam pojela prase /a nije da ne mogu puno da jedem, nego eto sardine mi BAS prave frku/
Korisnikov avatar
By jukie
Otišao sam i kupio tri različite konzerve sardina Mirna Rovinj... ovih dana ću da ustanovim u čemu je razlika (sve tri imaju različit "brand name" i boju kartonske kutije, a proizvođač i cena su potpuno isti)
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by jukie
Otišao sam i kupio tri različite konzerve sardina Mirna Rovinj... ovih dana ću da ustanovim u čemu je razlika (sve tri imaju različit "brand name" i boju kartonske kutije, a proizvođač i cena su potpuno isti)
Razlika je u veličini riba... koliko sam primetio one u žutoj kutiji su najveće, a one u narandžasto-crnoj kutiji imaju intenzivniji ukus nego one u beloj (obe su male). btw usput sam kupio i neku četvrtu varijantu u sojinom ulju (nije Mirna Rovinj) i u celoj konzervi su bile samo dve ogromne ribe, kao ove koje prodaju zamrznute.
Tako sad znate :ribica:
By Tale
Originally posted by Morgan Le Faye
Morgan je izbacio mnoge vrste mesa, ponekad gricne tunjevinu, neku kvalitetniju/u maslinovom ulju/, i sa vremena na vreme oslica.
Morgan je primetio da chim je IZBACIO meso od domacih zivotinja da je pocheo da se goji, pre je bio u stanju da smaze mnogo mesa i da bude zgoljavko...a chim je izbacio meso dobio je zeljenu tezinu...gde tu ima logike...
Jel misliš na sebe? :tumble:
Ma riba ne goji,samo baciš ulje i udri...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Zoe
Originally posted by jukie
Originally posted by 2Q2Bstr8
to ulje verovatno goji, ali je veoma zdravo, pogotovo za malu decu. čuveno riblje ulje.
Problem je u tome što to NIJE riblje ulje... riblje ulje se dobija ceđenjem ribljih džigerica (najčešće ajkule i bakalara - "cod liver oil" ), a ovo je obično suncokretovo ulje u koje je riba samo potopljena da je ne bi napale bakterije i slično.
Da, nije to riblje ulje! :neto:
ali se to svakako daje maloj deci da im kosti budu jače, zar ne? :nerd:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by devokICA

ontopic: jukie je potpuno upravu, jedino sto mogu da dodam da meni sardine naprave tesku frku sa stomakom ako se usudim da ih pojedem, i ne samo meni, jos dvema drugaricama, posle jedne konzerve se osecam kao da sam pojela prase /a nije da ne mogu puno da jedem, nego eto sardine mi BAS prave frku/

Same here. Pre neki dan sam pojela sardine, posle mi je bilo kao da sam jela kamenje.

:sigh:
Korisnikov avatar
By Sunce
Zdrave su zbog kalcijuma i provitamina D, naravno i zbog zdravih lipida.

Dakle, iscedi ulje i jedi! Pa izadji na Sunce da ti iz provitamina D postane vitamin D.
Korisnikov avatar
By Mars
Ja probao da jedem one bez ulja i mnogo su mi suve.

Nego je izmiksiram sa kuvanim jajetom, krastavčićem i maslinovim uljem pa mažem na dvopek preko majoneza. I onda može da se jede.
Korisnikov avatar
By nsc
ja izmiksam sa sitno seckanim lukom (moze i mladi ili praziluk) i iscedim limun pa u zemicku
Korisnikov avatar
By Mars
E, da,da,da...i malo sitno seckanog luka, zaboravio sam. Cuda pravi. A jos ako imas i malo stabljika celera...super šmek.

Belgijanci i Holandjani imaju super kombinacije za te riblje paštete.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Majonez ima tipa 90% masti, a ostalo je holesterol. Izbegavaj!
Korisnikov avatar
By Mars
Sredi njega maslinovo ulje ;)

Izbegavam ove njihove penaste i bezukusne. Sreća pa Thomy može de nađe na par mesta.

Hvala na brizi.

:)
Korisnikov avatar
By EnRage
Kad te sardine uvaljaš majonezu to sigurno više nije zdrava hrana, ako im već ne voliš okus ribe, onda bolje da jedeš samo majonezu :)

Ja inače uvijek izlijem ono ulje što je unutra, onda izvadim na tanjur pa stavim maslinovog ulja. Nije loše nasjeckati i bijelog luka i onda to promiješati. E, to onda već ima neku svrhu kad je zdravlje u pitanju :D
Korisnikov avatar
By Mars
Ko o tome priča?!

Ja volim ukus ribe.
Ja volim ukus majoneza.
Ja volim ukus ribe SA majonezom.

I majonez nije nista NEZDRAVIJI od biljnog ulja i žumanaca od kojih se pravi a koje i inače u drugim oblicima koristimo u svakodnevnoj ishrani.
By Hans
Ne znam šta bih bez skuše, haringe i hobotnice u konzervi i ostale ribe. Obožavam. Trebalo bi jesti sve i trenirati. :) Ne mislim na M'c i crvenu Koka Kolu kad kažem sve, naravno.
By Hans
Originally posted by Hys.
Originally posted by Mars

Ko o tome priča?!

Ja volim ukus ribe.
Ja volim ukus majoneza.
Ja volim ukus ribe SA majonezom.

:kralj:
Mmmmmmm, majonez i ribaa. Ali u specijalnim prilikama- npr. kad položim ispit ili nateram sebe da potpuno raspremim stan. :)
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Originally posted by Hans_87

Ne znam šta bih bez skuše, haringe i hobotnice u konzervi i ostale ribe. Obožavam. Trebalo bi jesti sve i trenirati. :) Ne mislim na M'c i crvenu Koka Kolu kad kažem sve, naravno.
Haringa. :drkanje:
By Hans
Ne, samo haringa, without sperm. :P
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Ahahah. :lol:
Obozavam haringe i onu tunu sa povrcem-grasak, luk, svega i svacega, papazijanija prava.:lol:
By Hans
Da da, izvlači se sada.. :P
Korisnikov avatar
By Mars
Haringe...

''

Ja danas spremao lososa...lepo je ispao.

Nisam znao, ima wild (najbolji), Pacific (srednji, tog sam slucajno uzeo) i pink, on kao ne valja...
Korisnikov avatar
By nsc
ja ovih dana malo experimentisao - i sardine i tunjevina-komadici kad se izmesaju sa onim mladim sitnim sirom za gibanice - odlicna pasteta za u zemicku sa zelenom salatom ili kiselim krastavcicima, a moze i pecena paprika - ona mesnata crvena sa tunjevinom u komadima i fetom iseckanom na kockice, jao, opet sam gladan, a taman sam zavrsio sa hladnim prebrancem
Korisnikov avatar
By Mars
Sa paprikom nisam.

Volim svež paradajz uz ribu na leso...

Inače je za one paštete odličan krastavčić kao u Mc-u, al njega nema često kod nas. Ne znam koji je to začin.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!