Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by erkondisnOve subote u Lidlu, akcija, 10 kn kila knedli sa šljivama.
nevezano za topic, zazelio sam se knedli. i to brutalno![]()
Originally posted by erkondisn
nevezano za topic, zazelio sam se knedli. i to brutalno![]()
Originally posted by Stripie sad sam u iskusenju! cijela kila...
Ove subote u Lidlu, akcija, 10 kn kila knedli sa šljivama.
Ne moraš mi puno zahvaljivati.
Originally posted by ns.happyPardon, nije 100, nego 136 dinara, da budemo precizni
pa kakvog je to kvaliteta kad za 100 dinara ne mozes uzeti kilu brasna skoro... a oni daju kilo knedli...![]()
Originally posted by Tungi
Ja sam ih skoro pravio,po ovom receptu i stvarno su dobro ispale:)
http://www.becook.com/sr/recept/knedle- ... jivama.htm
Testo ne moras razvijati,mozes odmah stavljati sljive u loptice i stavljati u kljucalu vodu.
Originally posted by Wilhelminato ovisi i o krumpiru ionako...
Jedan od recepata za koje je potrebna vezba, tj. nikad ne znas kako ce ispasti, makar ja.
Originally posted by nsBeckieHeh, ja ih zovem gombocE, a jednu gomboca. Ne znam da li se negde van Novog Sada koristi taj izraz.
gomboci![]()
ne pamtim kad sam ih poslednji put jela...![]()
Originally posted by confinattiDodaj malo griza i vrlo malo pod kljuc vodu
izgleda![]()
cini mi se da je izvukao svu vodu iz krompira!!
Originally posted by confinattiDodaji brasna koliko treba,ne moras se striktno drzati receopta:)
E tungi,ja sam pravio juce PO ISTOM RECEPTU kevu mu jebem i morao sam da dodam jos oko 300gr brasna jer je masa bila nenormalno retka!!!
Mozda sam se zajebao sto sam krompir iscedio pa sam ga posle umesto da ga izgnjecim ispasirao stapnim mikserom pa je dosao skoro kao tecan!
Originally posted by MarsKad radim,radim s ljubavlju:lol:
Originally posted by Tungi
Ja sam ih skoro pravio,po ovom receptu i stvarno su dobro ispale:)
http://www.becook.com/sr/recept/knedle- ... jivama.htm
Testo ne moras razvijati,mozes odmah stavljati sljive u loptice i stavljati u kljucalu vodu.
![]()
Originally posted by Wilhelminada cula sam i gomboca-gomboce, ali kod mene u kuci se vise upotrebljavalo gomboc-gomboci
Originally posted by nsBeckieHeh, ja ih zovem gombocE, a jednu gomboca. Ne znam da li se negde van Novog Sada koristi taj izraz.
gomboci![]()
ne pamtim kad sam ih poslednji put jela...![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!