Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by burak-BLPa rekoh ja oma daj je laž. Iako je sasvim legitimno da se u ratu gađa svim mogućim granatama i bombama, kako ti neki dan reče, nakon što je Sarajevo provelo u okruženju i svakodnevnim granatiranjima, oni su ipak odlučili da im to nije dosta pa su odlučili da i oni bar jedanput opauče po samima sebi. To je sasvim logično i svako ko misli drugačije je jednostavno glup. Za Srebrenicu da ne pričam. To se nije dogodilo ali eto Parlament Srbije stalno vrti po toj glupoj rezoluciji. Nek se nađe, ne škodi.
Nije tačno! Takve rezultate mogu dati samo pro-muslimanske procijene, iste one koje su zaključile da je u Srebrenici pobijeno više od 9000 muslimana.
Elem, mnogi međunarodni eksperti, većina javnosti, kao i mnogi Bošnjaci sa kojima sam razgovarao tvrde da je MASAKR NA PIJACI MARKALE ISCENIRAN DOGAĐAJ OD STRANE TADAŠNJEG VRHA MUSLIMANSKE VLASTI U BIH.
Originally posted by Sheytanzashto meni prichash shta kontroverzna Julia Gorin (ili Edward Hermann, Stella Dzatras (kako li se vec njeno prezime speluje?)) kaze/u? ona/i iz nekih njenih/njihovih razloga, slichno tvojim, samo internalizuje/u i kroz to generalizuje/u chitave narode, vere...... ona/i barata/ju terminima "svi Srbi protiv svih Hrvata, svi Hrvati protiv svih Srba, a sve zajedno svi Boshnjaci" (ona ih nuzno zove iskljuchivo muslimani) " protiv svih Srba/Hrvata" pa onda u to josh umeshava Albance (koji su po njoj opet samo muslimani i nishta drugo....)..... = GLUPOSTI.
Originally posted by Vel boy"Shvatila sam da je o Srbima ispletena velika laž"
well, jedino ono shto ja zameram Amerikancima i NATO-u je shto nisu isto ili slichno tretirali i tudjmanov rezim u Hrvatskoj te ono shto su njegovi sateliti radili u BiH, takodje. i tu je trebalo bar par dobrih bombi baciti- na tudjman-boban vojske i rezimske aparate, svakako, ne na civile ni civilne objekte.
Zašto je Srbija tretirana tako kako je tretirana, a isti aršini nisu primenjivani i prema Hrvatima i Bošnjacima, te Albancima, može se dobrim delom dokučiti i iz razgovora sa Džulijom Gorin, nekada političkim satiričarem, a od 1999. Amerikankom posvećenoj istraživanju istine o ratovima na Balkanu. Ta hrabra žena već godinama prkosi moćnim balkanskim etničkim lobijima i medijskoj industriji u Americi.
- U martu 1999, kada je Amerika počela da bombarduje jednu evropsku zemlju, postala sam sumnjičava, kaže Džulija Gorin. - Bilo mi je jasno da je to bombardovanje u interesu Bila Klintona, ali protiv interesa Amerike. Nisam mogla da verujem da će se to stvarno desiti, da je neizbežno. Sve je postalo nekako nestvarno. Kao da je Amerika ostala bez oslonca i polako počela da se urušava. Znala sam da će ovo da nam se vrati, i da smo prešli jednu mračnu granicu. Činjenica da su ovaj rat podržavali naši obično antiratni levičari, bila mi je dodatni dokaz da se radi o nečemu pogubnom po Ameriku.
Prvi tekst sam napisala mesec dana po početku nezamislivog bombardovanja, ali pošto sam tada još uvek vrlo malo znala o sukobu, polazište mi je bilo da se radi o starom etničkom sukobu gde su obe strane bile moralno jednake. Ubrzo sam saznala da bombardujemo hrišćane u ime muslimana koji su, kao i obično, vikali da su ugroženi. Time su moje sumnje i potvrđene.
Očekivala sam da svakog trenutka rat bude raskrinkan kao farsa – pogotovo posle bombardovanja, kada se jasno videlo šta su Albanci počeli da rade, kad je kao po planu krenulo nasilje u Makedoniji. Ali prošli su meseci, a onda godine, i ništa, ni u „levim“ medijima ni u „desnim“ medijima koji im obično ne veruju. Shvatila sam da je o Srbima ispletena velika laž. Kopala sam, istraživala i pisala, a istina je postajala sve strašnija što sam je više otkrivala. Traganje za istinom postalo je moj zadatak.
Negde 2002. ovo više za mene nije bilo pitanje Amerike i američke bezbednosti, već Srba i nepravde koju im je Amerika nanela. Tada sam još mislila da je u pitanju samo Kosovo; tek na sredini sudskog procesa Miloševiću u Haškom tribunalu shvatila sam da se na Kosovu samo ponovilo ono što se ranije desilo Srbima u Bosni i Hrvatskoj.
Postala sam poznata samo zato što su svi drugi agresivno ignorisali Balkan. Apsurdno je da neko ko je samo hteo da se bavi komedijom i piše oštre i smešne komentare, postane nekakav glasnik istine. A sve to samo zbog toga što su svi drugi omanuli. Svi veliki konzervativni mislioci ili nemaju stav o Balkanu ili samo ponavljaju opšta mesta. Po ovom pitanju nema neslaganja između levice i desnice. To je jedinstven fenomen. Istovremeno fascinira i izluđuje način na koji su inače inteligentni ljudi u stanju da naprosto izbrišu ovaj američki rat iz sopstvene svesti.
Mnogi to rade kako bi posle mogli da kažu, ”Ali mi nismo antimuslimanski orijentisani! Evo, podržavamo muslimane protiv hrišćanskih Srba na Balkanu.”
Originally posted by VANGEL
Bilo ne povratilo se .
Originally posted by Vel boyRat u BiH je izazvala Srbija, a ne narodi Bosne i Hercegovine.
jedino ovde se slazem s Blair-om, citiram: "ali i da je neintervenisanje takođe rizično i naveo kao primer Bosnu i Hercegovinu početkom devedesetih godina."
- da. da je Zapad intervenisao u BiH na progresivan, poshten nachin, na nachin gde bi svi narodi i gradjani BiH bili zashticeni od bilo chijih ekstremizama i maksimalizama, mnoge stvari i zlochini se ne bi bili izdeshavali kako su se izdeshavali. no, sad je kasno o tom, je l' te, gosp. Blair.
ne svidja mi se Blair-ova pristrasnost u vezi Kosova.
Originally posted by Behemoth
Što se tiče bombardovanja SRJ 1999. - zaslužili smo.
Originally posted by deranVerovatno si poslednji put cuo od svoje prababe....
...ne razumeju reč DELA u tom smislu ljudi, smaug...ni sam ne znam kad sam to čuo...![]()
Originally posted by smaugKo je glasao za Miloševića? Marsovci, Indonežani? Ne! Glasao je srpski narod!
Što se tiče bombardovanja SRJ 1999. - zaslužili smo.
Nismo.
'Mi' nismo.
A ti dela od sad samo u svoje ime....
Originally posted by deran
dela,dela,lepo...kakva prababa,kakvi bakrači...![]()
Originally posted by BehemothImam.
Nisam ni ja glasao za njega, bio sam maloletan. Moji roditelji su protestvovali protiv njegovog režima.
Zamisli ovako
1999. je godina, ti si na Klintonovom mestu. Snage SRJ i Srbije proteruju Albance sa Kosova i masakriraju civile, očekuje se odgovor međunarodne zajednice.
Ti imaš sledeće izbore:
1. Bombardovati vojne ciljeve SRJ
2. Dopustiti genocid nad Albancima na Kosovu
Bombardovanjem bi ubila najviše 1000 civila u Srbiji, ali zato bi bio sprečen genocid nad stotinama hiljada Albanaca. Dopuštanjem genocida ne bi ubila 1000 civila u Srbiji, ali bi bilo izmasakrirano nekoliko stotina hiljada Albanaca.
Imaš li neku treću opciju?
Originally posted by svejednoSećam se da je Milošević redovno pobeđivao, a Šešelj bio večiti vicešampion.
To.
Zapravo i petu i sestu ali..ono.
Mlad si, ne secas se ti koliko je ljudi zapravo STVARNO glasalo za Milosevica, a koliko je protestvovalo jer nije a ispalo je da jesu.
Po celoj Srbiji.
Originally posted by svejednoSećam se da je Milošević redovno pobeđivao, a Šešelj bio večiti vicešampion.
To.
Mlad si, ne secas se ti koliko je ljudi zapravo STVARNO glasalo za Milosevica, a koliko je protestvovalo jer nije a ispalo je da jesu.
Po celoj Srbiji.
Originally posted by svejednoAli ne zato sto je mlad ( te se ne seca ili nije ''prisustvov'o dogadjaju''). To sto nije bio da vidi nema veze.
To.
Po celoj Srbiji.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!