Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Čim je vidim, preneću joj poljupce od tebe, a rukoljub se podrazumeva.
Milijana je naša cura.
:srbin:
Korisnikov avatar
By Mars
Jel ta žena o sebi i dalje priča u III licu?

Karakterne osobine verujem da je zadržala, to se ne menja lako...
Korisnikov avatar
By *deni*
Milijana je velika ratnica, voli ceo srpski rod, a najviše voli pravdu.
Zato je i cenim.
:rafal:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by burak-BL

Nije tačno! Takve rezultate mogu dati samo pro-muslimanske procijene, iste one koje su zaključile da je u Srebrenici pobijeno više od 9000 muslimana.
Elem, mnogi međunarodni eksperti, većina javnosti, kao i mnogi Bošnjaci sa kojima sam razgovarao tvrde da je MASAKR NA PIJACI MARKALE ISCENIRAN DOGAĐAJ OD STRANE TADAŠNJEG VRHA MUSLIMANSKE VLASTI U BIH.
Pa rekoh ja oma daj je laž. Iako je sasvim legitimno da se u ratu gađa svim mogućim granatama i bombama, kako ti neki dan reče, nakon što je Sarajevo provelo u okruženju i svakodnevnim granatiranjima, oni su ipak odlučili da im to nije dosta pa su odlučili da i oni bar jedanput opauče po samima sebi. To je sasvim logično i svako ko misli drugačije je jednostavno glup. Za Srebrenicu da ne pričam. To se nije dogodilo ali eto Parlament Srbije stalno vrti po toj glupoj rezoluciji. Nek se nađe, ne škodi.
Veliki je dokaz kada čovjek kaže da mu je neki Bošnjak ili čak više njih tvrdi da su Bošnjaci izmislili Markale a neki gospon Jevrej potvrdi da je Srebrenica laž.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Sheytan
Originally posted by Vel boy

well, jedino ono shto ja zameram Amerikancima i NATO-u je shto nisu isto ili slichno tretirali i tudjmanov rezim u Hrvatskoj te ono shto su njegovi sateliti radili u BiH, takodje. i tu je trebalo bar par dobrih bombi baciti- na tudjman-boban vojske i rezimske aparate, svakako, ne na civile ni civilne objekte.
"Shvatila sam da je o Srbima ispletena velika laž"

Zašto je Srbija tretirana tako kako je tretirana, a isti aršini nisu primenjivani i prema Hrvatima i Bošnjacima, te Albancima, može se dobrim delom dokučiti i iz razgovora sa Džulijom Gorin, nekada političkim satiričarem, a od 1999. Amerikankom posvećenoj istraživanju istine o ratovima na Balkanu. Ta hrabra žena već godinama prkosi moćnim balkanskim etničkim lobijima i medijskoj industriji u Americi.

- U martu 1999, kada je Amerika počela da bombarduje jednu evropsku zemlju, postala sam sumnjičava, kaže Džulija Gorin. - Bilo mi je jasno da je to bombardovanje u interesu Bila Klintona, ali protiv interesa Amerike. Nisam mogla da verujem da će se to stvarno desiti, da je neizbežno. Sve je postalo nekako nestvarno. Kao da je Amerika ostala bez oslonca i polako počela da se urušava. Znala sam da će ovo da nam se vrati, i da smo prešli jednu mračnu granicu. Činjenica da su ovaj rat podržavali naši obično antiratni levičari, bila mi je dodatni dokaz da se radi o nečemu pogubnom po Ameriku.

Prvi tekst sam napisala mesec dana po početku nezamislivog bombardovanja, ali pošto sam tada još uvek vrlo malo znala o sukobu, polazište mi je bilo da se radi o starom etničkom sukobu gde su obe strane bile moralno jednake. Ubrzo sam saznala da bombardujemo hrišćane u ime muslimana koji su, kao i obično, vikali da su ugroženi. Time su moje sumnje i potvrđene.

Očekivala sam da svakog trenutka rat bude raskrinkan kao farsa – pogotovo posle bombardovanja, kada se jasno videlo šta su Albanci počeli da rade, kad je kao po planu krenulo nasilje u Makedoniji. Ali prošli su meseci, a onda godine, i ništa, ni u „levim“ medijima ni u „desnim“ medijima koji im obično ne veruju. Shvatila sam da je o Srbima ispletena velika laž. Kopala sam, istraživala i pisala, a istina je postajala sve strašnija što sam je više otkrivala. Traganje za istinom postalo je moj zadatak.

Negde 2002. ovo više za mene nije bilo pitanje Amerike i američke bezbednosti, već Srba i nepravde koju im je Amerika nanela. Tada sam još mislila da je u pitanju samo Kosovo; tek na sredini sudskog procesa Miloševiću u Haškom tribunalu shvatila sam da se na Kosovu samo ponovilo ono što se ranije desilo Srbima u Bosni i Hrvatskoj.

Postala sam poznata samo zato što su svi drugi agresivno ignorisali Balkan. Apsurdno je da neko ko je samo hteo da se bavi komedijom i piše oštre i smešne komentare, postane nekakav glasnik istine. A sve to samo zbog toga što su svi drugi omanuli. Svi veliki konzervativni mislioci ili nemaju stav o Balkanu ili samo ponavljaju opšta mesta. Po ovom pitanju nema neslaganja između levice i desnice. To je jedinstven fenomen. Istovremeno fascinira i izluđuje način na koji su inače inteligentni ljudi u stanju da naprosto izbrišu ovaj američki rat iz sopstvene svesti.

Mnogi to rade kako bi posle mogli da kažu, ”Ali mi nismo antimuslimanski orijentisani! Evo, podržavamo muslimane protiv hrišćanskih Srba na Balkanu.”
zashto meni prichash shta kontroverzna Julia Gorin (ili Edward Hermann, Stella Dzatras (kako li se vec njeno prezime speluje?)) kaze/u? ona/i iz nekih njenih/njihovih razloga, slichno tvojim, samo internalizuje/u i kroz to generalizuje/u chitave narode, vere...... ona/i barata/ju terminima "svi Srbi protiv svih Hrvata, svi Hrvati protiv svih Srba, a sve zajedno svi Boshnjaci" (ona ih nuzno zove iskljuchivo muslimani) " protiv svih Srba/Hrvata" pa onda u to josh umeshava Albance (koji su po njoj opet samo muslimani i nishta drugo....)..... = GLUPOSTI.
Moj pristup i pristup progresivnih savremenih levichara je sasvim razlichit.
Ja sam jasno rekao da je smiloshevicev rezim i njegove satelite (rkaradzicevce, shesheljevce, marticevce) trebalo bombardovati josh '91-e. time bi srpski "lideri" bili josh onda urazumljeni ili promenjeni u smislu da ne mogu da idu na maksimalizme po raspadu Jugoslavije vec na poshtene i razumne solucije (specifichno, u Hrvatskoj za Srbe neshto poput kasnijeg plana Z4, za Srbe u BiH da u okviru samostalne ali Srbiji i Hrvatskoj otvorene, decentralizovane, pro-gradjanske, evropski-orijentisane, multinacionalne, multikulturne BiH obezbede punu konstitutivnu nacionalnu jednakopravnost ali bez prisilnih etnichkih chishcenja, bez ratnih zlochina, bez urbicida, bez rata).
svakako, da, da je tako bilo, kako iznesoh iznad, s srpske "liderske" tj. rezimske strane, dok recimo s hrvatske "liderske" tj. rezimske strane neo-ustashtvo, progoni Srba Hrvatske, agresije na multinacionalnost BiH itd.... svakako da je i tudjman-bobanove rezime i njihove aparate trebalo bombardovati dok se ne urazume ili promene drugim, boljim.
Upravo svime time bi se najefikasnije suzbio i skrshio svaki i bilo koji potencijal islamistichkog fundamentalizma i velikonacionalizma-shovinizma medju Boshnjacima, Albancima (ovde je i moj odgovor mythe-u), jer bi vec od '91-e pa nadalje region zemalja ex-Yu bio pod Zapadnom kontrolom (a shto ti sheytane iznosish kao neshto kriminalno loshe- tvoj, tebi slichnih i/ili josh gorih i od tebe problem). Dakle, velikosrpski projekti smiloshevica i njegovih satelita te velikohrvatski projekti tudjmana i njegovih satelita su bila nishta drugo do DEZURNA OMETALA I SMETNJE progresivnim Zapadnim nastojanjima (koji pak tada bar u Americi josh nisu bili iskristalisani, jer su republikanci bili vladali josh '91-e bush-ov otac, a za svo vreme Clinton-a i Demokrata tj. od '93-e do 2000-e republikanci su pripremali desnicharsku revoluciju shto se i bilo desilo s dolaskom bush-a i bush-izma vec samim pochetkom 21-og veka) u, konachnici, suzbijanju islamistichkog fundamentalizma te osiguravanju da evropsko tlo bude lisheno prisustva teroristichkih baza. a, poznato je da bush-u i bush-izmu zapravo odgovara (nasuprot desnicharskom verbalnom izmotavanju kako se navodno protiv toga bore) postojanje islamistichkih terorista i al kaida i vehabija bilo gde u svetu jer im je to sredstvo kojim plashe Amerikance i sredstvo kojim opravdavaju republikansko desnicharstvo u samoj Americi.
ali ja se ovde zadrzavam na pred-bushizmu tj. vremenu Clinton-a koji jeste bio- zbunjen situacijom u zemljama ex-Yu devedesetih.
Nazalost, nejedinstveni, zbunjeni te materijalistichko-utilitaristichko (davno uspostavljeni sistemi) priglupi Zapad je, iz ko zna kojih razloga, isuvishe dozvolio da se u regionu zemalja ex-Yu izdeshavaju stvari koje su se izdeshavale, shto se vratilo kao bumerang u konachnici uspostavljenih islamistichkih teroristichkih baza i vehabija u zemljama ex-Yu. No, ko je originalno tome doprineo da nastane na prostorima zemalja ex-Yu? Upravo- smiloshevic i njegovi sateliti te tudjman i njegovi sateliti koji su sve uradili da isfrustriraju pred-bushovske Zapadne planove za zemlje ex-Yu te su konsekventno, paradoksalno ili ne, kumovali nastanku islamistichkog fundamentalizma i terorizma na tlu zemalja ex-Yu. a, to je vrlo zalosna i opasna stvar.

p.s. a sve da je i istina da je Zapad u pragmatichnoj igri popushtanja ili favorizovanja Boshnjaka i Albanaca hteo da islamskom svetu s kojim diluje (to narochito rade republikanci i zapadni desnichari) se predstavi kao eto ne-antimuslimanski i kao zashtitnici autohtonih muslimanskih zajednica na evropskom tlu, i taj je materijal za taj Zapadni pragmatizam obilato dat Zapadu upravo od strane smiloshevic rezima i njegovih satelita i tudjman rezima i njegovih satelita. Zapadu (pogotovo onom desnicharskom) je to, mozda, sve upravo dobro doshlo da se arapskim drushtvima, a ponajvishe naftashima i sheicima a koji treba da kontrolishu arapska drushtva zbog zapadnih desnicharskih chitaj republikanskih naftashkih i krupno-kapitalistichkih dilova s njima, predstavi kao eto zashtitnik muslimana Evrope. i tu su velikosrpski i velikohrvatski nacionalizmi i shovinizmi - samo naseli. i s obzirom na zlochine koje su pri tom pochinili tj. materijale koje su dali- ne zalim ih.
Korisnikov avatar
By Sheytan
Osiromašeni uranijum uzima danak

PORAST broja obolelih od malignih bolesti na Kosmetu pripisuje se osiromašenom uranijumu, bačenom tokom bombardovanja naše zemlje. Podaci su alarmantni. Doktora Nebojša Srbljak, predstavnik NVO "Milosrdni anđeo", kaže da rezultati istraživanja da je za deset godina broj obolelih veći za oko 200 odsto!

- Posebno zabrinjavaju podaci da je među obolelima čak oko 80 odsto mladih. Ranije je granica bila 70 godina starosti, a sada oboleli, u proseku, imaju 40 godina - ističe dr Srbljak, internista-kardiolog, koji je kao predstavnik NVO istraživao uticaje radijacije.

Doktor Srbljak kaže da je samo tokom prethodne godine u Prištini, među Albancima registrovano oko 2.000 slučajeva novoobolelih.

- Albanski doktori tvrde da je povećanje broja obolelih od maligniteta posledica stresa, ali sve više Albanaca traži pomoć srpskih lekara da bi ustanovili posledice bolesti i lečili se u našim bolnicama. Takođe, istraživanja su potvrdila da je povećan broj obolelih i među raseljenim Srbima sa Kosmeta - objašnjava naš sagovornik.

Posledicama radijacije podjednako su izloženi i pripadnici međunarodnih snaga, a prema zvaničnim podacima, od posledica zračenja osiromašenim uranijumom umrlo je 45 italijanskih vojnika, koji su u sastavu Kfora služili na Kosovu, dok je njih 515 obolelo od raka.

PODRUČJE PEĆI NAJUGROŽENIJE

PODRUČJE Peći je najizloženije osiromašenom uranijumu, a to potrvđuje činjenica da je najviše italijanskih vojnika obolelo od posledica radijacije - ističe doktor Srbljak, napominjući da je ista situacija i sa stanovništvom.
Korisnikov avatar
By 2kune
daklem, od tog urana najviše vajde imadu upravo srbi... nije mi jasno što se onda buniš... :ubise:
Korisnikov avatar
By Sheytan
Bler: Ja sam ključ NATO bombardovanja Srbije

Bivši britanski premijer Toni Bler objavio je da je odigrao ključnu ulogu u NATO bombardovanju Srbije 1999. godine.

U svojim memoarima "Putovanje" on je rekao i da je njegovo insistiranje na vojnom rešenju stavilo pod veliki pritisak odlične lične odnose koje je imao sa tadašnjim američkim predsednikom Bilom Klintonom.

U poglavlju "Kosovo" koje zauzima oko 30 strana, Bler piše o svojoj ulozi u NATO bombardovanju SRJ, zbog, kako je naveo, "etničkog čišćenja na Kosovu", preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

Bler je priznao da je bio u manjini kada se zalagao za vojno rešenje kosovske krize.

Amerikanci, za razliku od njega, nisu bili toliko zainteresovani za vojno rešenje, pošto ga nije bilo lako prodati američkom javnom mnjenju - za razliku od sukoba u Avganistanu i Iraku, bilo je jako teško reći šta su direktni američki interesi na Kosovu, naveo je britanski radio.

Bler u memoarima piše i da ga je Klinton kritikovao zato što su se u američkoj štampi u to vreme pojavljivali tekstovi da britanski premijer vrši pritisak na SAD da pristanu na slanje kopnenih trupa na Kosovo i Metohiju, ukoliko vazdušni napadi ne budu dali rezultate, ali da je naposletku ipak pristao i na kopnene trupe.

Veliko insistiranje Blera na vojnom rešenju kosovske krize, u principu se svodi na njegov već poznat stav o tzv. "humanitarnim intervencijama", preneo je Bi-Bi-Si.

Bivši britanski premijer piše da je u prvom trenutku njegov glavni motiv za traženje vojnog rešenja za Kosovo bio "bes zbog onoga što se tada dešavalo na Kosovu".

Bler ja napisao da je Kosovo za njega u suštini bilo moralno pitanje, ističući da svaka vojna intervencija sa sobom donosi određene rizike, ali i da je neintervenisanje takođe rizično i naveo kao primer Bosnu i Hercegovinu početkom devedesetih godina.

Bler u memoarima piše i da ga je Kosovo naučilo nizu lekcija - o vlasti, o vođstvu i o sebi i da se "divi" sada, kada čita materijale iz tog vremena i razmišlja o tome kako se situacija razvijala.

Bivši britanski premijer naveo je da je Kosovo "definisalo njegovo viđenje spoljnih i vojnih intervencija uopšte".

Kako je preneo britanski radio, čini se da Bler ne žali ni zbog jedne odluke iz tog vremena.

Žao mu je, na primer, zbog toga što su NATO-ovi avioni tokom bombardovanja pogodili jedan civilni konvoj - ne navodi i koji.

On je napisao i da mu je žao što je u bombardovanju Beograda stradala i kineska ambasada.

Bler govori i o Borisu Jeljcinu, koji je u vreme NATO bombardovanja Srbije bio predsednik Rusije, za koga kaže da je postao pomalo nepredvidiv.

"Sećam se sastanka sa njim na jednom međunarodnom skupu ubrzo nakon kosovskog konflikta… Prišao je sa druge strane sobe da me pozdravi jednim od njegovih čuvenih zagrljaja… Zagrljaj je počeo. Prvih deset sekundi su bili, mislio sam, divno prijateljski. Sledećih deset su postal pomalo neprijatni. U narednih deset sekundi sam već počeo da imam probleme sa disanjem. Konačno sam se oslobodio zagrljaja nakon minut i odjurio u potragu za žestokim pićem. Mislim da je (Jeljcin) bio jasan", piše Bler.

Bler takođe priznaje da, kako je napisao, niko ne može da kaže da su problemi Balkana sada rešeni, ali da ovaj prostor, koji je više od veka bio sinonim za nestabilnost barem ima šansu za bolju budućnost.

On navodi da je Hrvatska počela pregovore o pristupanju Evropskoj uniji, a da je Slovenija već punopravni član EU.

Današnju Srbiju Bler ne pominje, i ne bavi se pitanjem jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova.

U poglavlju posvećenom Kosovu Bler opširno govori i o svom odnosu sa Bilom Klintonom, koga smatra "najimpresivinijem političarem koga je ikada upoznao", pominje i Klintonovu aferu sa Monikom Levinski, kao i lični odnos Bila i Hilari Klinton.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by VANGEL

Bilo ne povratilo se .
:up:

nadati se je da je Labour Party malo vishe sazrela pa da nece imati vanjskopolitichke pristrasne karijeriste tipa Blair-a za lidere.
Korisnikov avatar
By 2kune
možda je ovo dobra prilika za komparaciju sa 6. aprilom... :hyper:
Korisnikov avatar
By Vel boy
jedino ovde se slazem s Blair-om, citiram: "ali i da je neintervenisanje takođe rizično i naveo kao primer Bosnu i Hercegovinu početkom devedesetih godina."

- da. da je Zapad intervenisao u BiH na progresivan, poshten nachin, na nachin gde bi svi narodi i gradjani BiH bili zashticeni od bilo chijih ekstremizama i maksimalizama, mnoge stvari i zlochini se ne bi bili izdeshavali kako su se izdeshavali. no, sad je kasno o tom, je l' te, gosp. Blair.

ne svidja mi se Blair-ova pristrasnost u vezi Kosova.
Korisnikov avatar
By Sheytan
Kad savest kasno proradi...

Ubio se ubica Srba!

Američki borbeni pilot, potpukovnik Harold F. - Huč Majers, nije mogao da izdrži pritisak savesti i stalne noćne more, koje su ga mučile od 1999. godine i bombardovanja SRJ.

Jedan od onih čije su bombe, između ostalih, ubile i malu Milicu Rakić iz Batajnice, prislonio je pre nekoliko dana pištolj na slepoočnicu i izvršio samoubistvo, postavši još jedan u dugom nizu američkih vojnika koji su na ovaj način, pošto im je proradila savest, prekratili sebi muke.
Majers je pre nekoliko meseci penzionisan uz dijagnozu posttraumatskog stresnog sindroma, poznatog i kao „vijetnamski sindrom“, i teške depresije, koje je „pazario“ nakon bombardovanja SRJ. Tog 12. septembra, kako je izjavila njegova supruga Elizabet, ništa nije slutilo na najgore.

- Iako su se u medijima pojavile informacije da je njegovom samoubistvu prethodila naša svađa, to nije istina! Proveli smo predivan dan zajedno, bili smo na ručku, uživali... Ali je on ćutao više nego obično. Takav je bio stalno poslednjih nekoliko godina... A kada smo došli kući, ovde u Santa Barbari izvukao je iz fioke pištolj i rekao: „Izvini, ne mogu više da izdržim“, a onda ispalio hitac u slepoočnicu... A ja ne želim takvog da ga pamtim, već kao pravog, istinskog heroja, što on i jeste bio ne samo meni i porodici, već i mnogim drugim ljudima - rekla je uplakana Elizabet.

Kako su izjavili njegovi prijatelji kojima se poveravao, Majers je imao konstantne noćne more, koje nije mogao da odagna ni jakim lekovima.

- Sanjao je ljude kako gore od bombi... Čuo je njihovu vrisku, jauke... Pokušavali smo da ga smirimo pričajući mu da su to samo snovi, da on kao pilot ne može da vidi šta je bomba pogodila i da sigurno nije bilo tako kako je sanjao, ali je on stalno pričao da zna da je sve to istina. Sanjao je decu, starce, raskomadana tela... Najgore je bilo kada nije mogao da se probudi i pored takvih snova. To mu je očigledno došlo glave - rekao je jedan od njegovih prijatelja.

Majers je učestvovao u bombardovanju brojnih „kriznih tačaka“ u svetu. Pre NATO operacije nad SRJ, radio je na „neutralisanju srpskih pretnji“ u Bosni i Hercegovini, kao i u nekoliko misija u Iraku i Avganistanu. Za ove „zasluge“ je više puta nagrađivan i odlikovan.

Padaju kao muve!

Procenat samoubistava vojnika koji su učestvovali u ratnim dejstvima vojske SAD među pešadincima zvanično iznosi 24 na 100.000 vojnika, a avijatičarima 13,7. Čak 90 odsto samoubica čine muškarci bele rase.

Interesantno je da je, iako zvanični podaci ne postoje, u Iraku tokom prve polovine 2009. godine broj samoubica prešao broj vojnika koji su poginuli u vojnim akcijama - 817 prema 761.
By Behemoth
Originally posted by Vel boy

jedino ovde se slazem s Blair-om, citiram: "ali i da je neintervenisanje takođe rizično i naveo kao primer Bosnu i Hercegovinu početkom devedesetih godina."

- da. da je Zapad intervenisao u BiH na progresivan, poshten nachin, na nachin gde bi svi narodi i gradjani BiH bili zashticeni od bilo chijih ekstremizama i maksimalizama, mnoge stvari i zlochini se ne bi bili izdeshavali kako su se izdeshavali. no, sad je kasno o tom, je l' te, gosp. Blair.

ne svidja mi se Blair-ova pristrasnost u vezi Kosova.
Rat u BiH je izazvala Srbija, a ne narodi Bosne i Hercegovine.
Što se tiče bombardovanja SRJ 1999. - zaslužili smo. To je bila mera NATO pakta kako bi se sprečio genocid nad Albancima. Vojska i policija SRJ i Srbije su proterale preko 700000 kosovskih Albanaca u Makedoniju i Albaniju, u periodu novembar 1998 - maj 1999.
http://sh.wikipedia.org/wiki/Brisanje_identiteta http://www.facebook.com/topic.php?uid=1 ... 2&topic=95
Korisnikov avatar
By deran
...ne razumeju reč DELA u tom smislu ljudi, smaug...ni sam ne znam kad sam to čuo...:lol:
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by deran

...ne razumeju reč DELA u tom smislu ljudi, smaug...ni sam ne znam kad sam to čuo... :lol:
Verovatno si poslednji put cuo od svoje prababe.... :lol:
Npr: Dela, Jovice, ne bilo ti zapovedjeno, pomoli se na vrata....

Ja sam sigurna da sam njeno godiste... :lol:

Ne razumeju ljudi mnoge reci, dragi moj derane....
Al ja zbog toga necu prestati da ih (zlo)upotrebljavam.
Korisnikov avatar
By deran
dela,dela,lepo...kakva prababa,kakvi bakrači...:lol:
By Behemoth
Originally posted by smaug
Originally posted by Behemoth

Što se tiče bombardovanja SRJ 1999. - zaslužili smo.

Nismo.
'Mi' nismo.
A ti dela od sad samo u svoje ime....
Ko je glasao za Miloševića? Marsovci, Indonežani? Ne! Glasao je srpski narod!
Milošević je naredio proterivanje Albanaca. Ne može jedan narod da bira pogrešnu politiku, a da ga ta politika ništa ne košta.
Korisnikov avatar
By smaug
Evo opet ti....
Ako na stranu ostavim cinjenicu da sam protiv svakog i bilo kakvog bombardovanja ikoga ikad igde (evo jedno uopstavanje za primer), onda:

JA NISAM GLASALA ZA MILOSEVICA. NIKAD. I ZNAM JOS MNOOOOGO NAS KOJI NIKAD NISMO GLASALI ZA MILOSEVICA!

Dakle to sto si ti birao pogresnu politiku je tvoja licna sramota i problem.
Ne moze narod da bude kaznjen...
Prestani da uopstavas i generalizujes.
Korisnikov avatar
By Sunce
Toliko je proslo?

Zamislite dete koje je rodjeno tu negde oko 24. marta 1999. godine, a zove se Natalija, a zovu je Nato dama.
By Behemoth
Nisam ni ja glasao za njega, bio sam maloletan. Moji roditelji su protestvovali protiv njegovog režima.

Zamisli ovako
1999. je godina, ti si na Klintonovom mestu. Snage SRJ i Srbije proteruju Albance sa Kosova i masakriraju civile, očekuje se odgovor međunarodne zajednice.
Ti imaš sledeće izbore:
1. Bombardovati vojne ciljeve SRJ
2. Dopustiti genocid nad Albancima na Kosovu
Bombardovanjem bi ubila najviše 1000 civila u Srbiji, ali zato bi bio sprečen genocid nad stotinama hiljada Albanaca. Dopuštanjem genocida ne bi ubila 1000 civila u Srbiji, ali bi bilo izmasakrirano nekoliko stotina hiljada Albanaca.
Imaš li neku treću opciju?
Korisnikov avatar
By smaug

Nisam ni ja glasao za njega, bio sam maloletan. Moji roditelji su protestvovali protiv njegovog režima.

Zamisli ovako
1999. je godina, ti si na Klintonovom mestu. Snage SRJ i Srbije proteruju Albance sa Kosova i masakriraju civile, očekuje se odgovor međunarodne zajednice.
Ti imaš sledeće izbore:
1. Bombardovati vojne ciljeve SRJ
2. Dopustiti genocid nad Albancima na Kosovu
Bombardovanjem bi ubila najviše 1000 civila u Srbiji, ali zato bi bio sprečen genocid nad stotinama hiljada Albanaca. Dopuštanjem genocida ne bi ubila 1000 civila u Srbiji, ali bi bilo izmasakrirano nekoliko stotina hiljada Albanaca.
Imaš li neku treću opciju?
Imam.

Aj cao.
Korisnikov avatar
By svejedno
To.

Zapravo i petu i sestu ali..ono.

Mlad si, ne secas se ti koliko je ljudi zapravo STVARNO glasalo za Milosevica, a koliko je protestvovalo jer nije a ispalo je da jesu.

Po celoj Srbiji.
By Behemoth
Originally posted by svejedno

To.

Mlad si, ne secas se ti koliko je ljudi zapravo STVARNO glasalo za Milosevica, a koliko je protestvovalo jer nije a ispalo je da jesu.

Po celoj Srbiji.
Sećam se da je Milošević redovno pobeđivao, a Šešelj bio večiti vicešampion.
Korisnikov avatar
By castor

To.

Po celoj Srbiji.
Sećam se da je Milošević redovno pobeđivao, a Šešelj bio večiti vicešampion.
:doh:
pa podebdjivao je zato sto je namestao izbore
Korisnikov avatar
By smaug

To.

Po celoj Srbiji.
Ali ne zato sto je mlad ( te se ne seca ili nije ''prisustvov'o dogadjaju''). To sto nije bio da vidi nema veze.
Broj godina je nista.
Smeta mi sto se lepo cuje da je osmozom pokupio sve sto se u kuci (i oko kuce) caprizga na narecenu temu. Pa onda ovde sitno serucka....
Umesto da misli svojom glavom, cita, misli, opet malo vise cita i razgovara sa neistomisljenicima i istomisljenicima pa da potom pici po tastaturi.
Ovako ''Imas li neku trecu opciju'' zvuci smesno...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!