Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by AbortiraniTerorista
A zar nije istina?
Ovaj čika na banneru ne postoji? To je plod moje bolesne mašte i photoshopa?
Oni telefoni i oglasi na vratima WC-a na autobuskoj stanici su isto izmišljotina?
Oni oglasi na smokvi.com i ostalim sajtovima su isto nepostojeći?!
I šta je uopšte istina o nama?
Originally posted by Dirrty
Inače, stvar privlačnosti (prema istom polu) je ono što bi trebalo Pride da promoviše, a ne individualno sexualno ponašanje.
Originally posted by Baba na graniMeni taj drugi baner lici na vanzemaljca. Bas sam htela da pitam hoce i oni uzeti ucesce.
Sad je Kosmogina jos manji problem...stigao je jos gori baner da uznemiri gay populaciju zeljnu heteronormativa.....
Originally posted by DirrtyKako si neobavešten
U organizaciji i promociji Pride-a, nažalost.
Originally posted by DirrtyJa to nisam rekao! Kao sto nisam rekao da sam pametan.
Ma to je ono, svi su ludi samo ti nisi... svi su glupi samo ti nisi...
Originally posted by DirrtyDa. Sva sreca sto se pitaju klero-nacisti, pa mozes mirno da spavas.....
Da se takvi pitaju, sloboda ne bi postojala.
Originally posted by Dirrty
Na neshvatanje odgovarati mržnjom... ne može se reći da niste slični.
Originally posted by Baba na grani
...Pa ja njih ne mrzim. Dozivljavam ih kao neprijatelje sa punim pravom! I zadrzavam isto to pravo da se sprdam sa tim tabu temama i religioznim elemetnima koji ne smeju da se dovode u pitanje.
Originally posted by DirrtyAha, manjini....tako je...samo ti sebe lazi
A opet generalizuješ.
Extremisti su uvek u manjini, a opet ti svoja negativna osećanja okrećeš ka većini.
Opet ta sličnost!
Jer ovi plakati nisu uvreda samo umobolnim ljudima.
Originally posted by J...Ma jok, bolje je da ostanem dostojanstven i tih. Dok ne pokucaju na vrata mladi Svetosavni SS-ovci...samo tad je vec kasno.
Originally posted by Baba na graniMeni to izgleda kao valjanje u blatu sa svinjama. Spustas se na njihov nivo.
...Pa ja njih ne mrzim. Dozivljavam ih kao neprijatelje sa punim pravom! I zadrzavam isto to pravo da se sprdam sa tim tabu temama i religioznim elemetnima koji ne smeju da se dovode u pitanje.
Originally posted by Dirrtyjos jedna ispravka: nije rijec o plakatima.
Jer ovi plakati nisu uvreda samo umobolnim ljudima.
Originally posted by DirrtyCinjenica?!
Da je većina, sa mišljenja o LGBT populaciji bi prešli na dela.
Činjenice, ne laži.
Originally posted by Baba na grani
Ma jok, bolje je da ostanem dostojanstven i tih. Dok ne pokucaju na vrata mladi Svetosavni SS-ovci...samo tad je vec kasno.
Originally posted by Baba na graniIli što bi rekao Raca:
Evo kako odlucuje heteroseksualna vecina:
Originally posted by RACABG
pre 15 - 20 godina sam se ja sa svojim deckom drzao za ruke i ljubio po ulici , sedeli jedan drugom u krilu u autobusu parku i slicno .... onda visio u restoranu hotela moskva gde su tetke znale da cice i vriste i to sve u zenskom rodu po ceo dan i u punom restoranu str8 populacije ..... nikada nisam imao neprijatnu situaciju ni zbog grljenja ... drzanja za ruke, niti ljubljenja ... nikada niko nije dobio batine zbog toga sto je izasao iz moskve pa bio pracen ili ti kruzirao u karadjordjevom parku ..... sranja su pocela da se desavaju kada su NVO pocele da traze prava i pricaju o ugrozenosti pedera.
Originally posted by Baba na granida li ti stvarno mislis da ce ovi baneri toliiko isprovocirati "heteroseksualnu vecinu" da ce ona momentalno da promeni misljenje o lgbt manjini?
I zadrzavam isto to pravo da se sprdam sa tim tabu temama i religioznim elemetnima koji ne smeju da se dovode u pitanje.
Ma jok, bolje je da ostanem dostojanstven i tih. Dok ne pokucaju na vrata mladi Svetosavni SS-ovci...samo tad je vec kasno.
Originally posted by Dirrtyi ja sam mislio da vi o tome raspravljate pa sam zbog toga u svom prethodnom postu citirao Babu i postavio pitanje ali sam nakon postovanja ipak procitao jos jednom ovu stranicu i dosao do zakljucka da Baba u stvari sve vreme samo izrazava svoj bunt
Mi raspravljamo da li je provokacija dobar put ka ostvarivanju drugih ciljeva.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!