Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
učestvuje u čemu? izradi blesavih bannera za svoj privatni sajt?
Korisnikov avatar
By Dirrty
U organizaciji i promociji Pride-a, nažalost.
By J...
Originally posted by AbortiraniTerorista

A zar nije istina?

Ovaj čika na banneru ne postoji? To je plod moje bolesne mašte i photoshopa?

Oni telefoni i oglasi na vratima WC-a na autobuskoj stanici su isto izmišljotina?

Oni oglasi na smokvi.com i ostalim sajtovima su isto nepostojeći?!

I šta je uopšte istina o nama?

Ako su oglasi i wc na autobuskoj sav smisao pederskog zivota, onda je to stvarno jadno.

Originally posted by Dirrty

Inače, stvar privlačnosti (prema istom polu) je ono što bi trebalo Pride da promoviše, a ne individualno sexualno ponašanje.
:up:
Korisnikov avatar
By Baba na grani
Jaooo....pa nije parada za vas!Za vas je Crna Reka (whatever) Prvo drama hriscanke, pa drama dezurne guzice foruma, pa drama ovih moralnih i cednih...

Sad je Kosmogina jos manji problem :lol: ...stigao je jos gori baner da uznemiri gay populaciju zeljnu heteronormativa.....

Nema toga kod njih....oni se druze sa "normalnima", a ne tamo sa nekim bolesnicima ....Oni se zgrazavaju na "sprdacinu"....

hit! Samo tako nastavi Qurice! U ovom slucaju imas moju podrsku.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ma to je ono, svi su ludi samo ti nisi... svi su glupi samo ti nisi...

Da se takvi pitaju, sloboda kao pojam ne bi ni postojala.
By J...
Originally posted by Baba na grani

Sad je Kosmogina jos manji problem :lol: ...stigao je jos gori baner da uznemiri gay populaciju zeljnu heteronormativa.....

Meni taj drugi baner lici na vanzemaljca. Bas sam htela da pitam hoce i oni uzeti ucesce. :alien:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Odakle ti onda pravo da koristiš zvanični logo Pride-a?!

Tvoja zabava nekome može stvoriti problem, a sebe nazivaš aktivistom.
Srpski aktivizam... ništa korisno, osim za lične ciljeve.
Korisnikov avatar
By Baba na grani

Ma to je ono, svi su ludi samo ti nisi... svi su glupi samo ti nisi...
Ja to nisam rekao! Kao sto nisam rekao da sam pametan.

Ali ono sto jeste ...to je da ste LICEMERNI!
Da se takvi pitaju, sloboda ne bi postojala.
Da. Sva sreca sto se pitaju klero-nacisti, pa mozes mirno da spavas.....:nokti:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Na neshvatanje odgovarati mržnjom... ne može se reći da niste slični.

A san mi jeste poremećen u poslednje vreme, hvala na brizi.
Korisnikov avatar
By Baba na grani
Na neshvatanje odgovarati mržnjom... ne može se reći da niste slični.
:doh: ...Pa ja njih ne mrzim. Dozivljavam ih kao neprijatelje sa punim pravom! I zadrzavam isto to pravo da se sprdam sa tim tabu temama i religioznim elemetnima koji ne smeju da se dovode u pitanje.

A ako ti mislis da je to mrznja, ok. Pa cak i da jeste, postoji elementarna razlika, ja njih ne bi zabranio, progonio, ili ubio. Znaci nismo isti, razliciti smo....pa cak i u "mrznji"...

:lepeza:
Korisnikov avatar
By Dirrty
A opet generalizuješ.
Extremisti su uvek u manjini, a opet ti svoja negativna osećanja okrećeš ka većini.

Opet ta sličnost!

Jer ovi plakati nisu uvreda samo umobolnim ljudima.
By J...

:doh: ...Pa ja njih ne mrzim. Dozivljavam ih kao neprijatelje sa punim pravom! I zadrzavam isto to pravo da se sprdam sa tim tabu temama i religioznim elemetnima koji ne smeju da se dovode u pitanje.

Meni to izgleda kao valjanje u blatu sa svinjama. Spustas se na njihov nivo.
Korisnikov avatar
By Baba na grani

A opet generalizuješ.
Extremisti su uvek u manjini, a opet ti svoja negativna osećanja okrećeš ka većini.

Opet ta sličnost!

Aha, manjini....tako je...samo ti sebe lazi :nokti:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Da je većina, sa mišljenja o LGBT populaciji bi prešli na dela.
Činjenice, ne laži.

Pojedinačnih incidenata uvek ima, nevezano za ovu temu.
Ali nije masovno.
Korisnikov avatar
By Baba na grani
Originally posted by J...

Meni to izgleda kao valjanje u blatu sa svinjama. Spustas se na njihov nivo.
Ma jok, bolje je da ostanem dostojanstven i tih. Dok ne pokucaju na vrata mladi Svetosavni SS-ovci...samo tad je vec kasno.
Korisnikov avatar
By Srklet

jos jedna ispravka: nije rijec o plakatima.
nego o bannerima koji nemaju nikakve sluzbene veze s povorkom ponosa, nego predstavljaju "kampanju" jednog privatnog i marginalnog sajta da za sebe ubere dio medijskog prostora koji ce odrzavanje pridea neizbjezno zauzeti.
azdejkovic krpelja na prideu, a ti i tebi slicni mu to omogucavaju svojim histericnim reakcijama. :roll:

to je prava uvreda za sve koji nisu umobolni, i guess. :shrug:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ma to i mislim.
Ali svejedno će postati plakati, ali ih neće štampati organizatori već protivnici.
Pa gde ćeš veći uspeh? :zastava:

A moje pisanje u ovoj temi odavno se odvojilo od komentarisanja bannera(!) i njihovog autora, već je postalo nesnosna rasprava.

Ja ne mogu više da se raspravljam.
Ne znam zašto nisam stao odavno... neki ovde probude ono najdosadnije u meni.
By J...

Ma jok, bolje je da ostanem dostojanstven i tih. Dok ne pokucaju na vrata mladi Svetosavni SS-ovci...samo tad je vec kasno.

Galamio ti ili ne, oni su tu, zna se ko jedino moze da ih zaustavi.
Korisnikov avatar
By Dirrty
A ti misliš da je LGBT populacija bila van svih tih dešavanja, na obe strane?

Svi smo mi ljudi.

Poenta aktivizma i jeste dokazivanje toga.

Odvajaš sebe potpuno od drugih, a očekuješ da te prihvate?

Dosta više!

Zaključajte temu, izbrišite!

Vređaj, ja neću.
Ionako time više govoriš o sebi, nego što bih ja ikada mogao o tebi.
Korisnikov avatar
By Mariška

Evo kako odlucuje heteroseksualna vecina:

Slika
Ili što bi rekao Raca:
Originally posted by RACABG

pre 15 - 20 godina sam se ja sa svojim deckom drzao za ruke i ljubio po ulici , sedeli jedan drugom u krilu u autobusu parku i slicno .... onda visio u restoranu hotela moskva gde su tetke znale da cice i vriste i to sve u zenskom rodu po ceo dan i u punom restoranu str8 populacije ..... nikada nisam imao neprijatnu situaciju ni zbog grljenja ... drzanja za ruke, niti ljubljenja ... nikada niko nije dobio batine zbog toga sto je izasao iz moskve pa bio pracen ili ti kruzirao u karadjordjevom parku ..... sranja su pocela da se desavaju kada su NVO pocele da traze prava i pricaju o ugrozenosti pedera.
Korisnikov avatar
By Baba na grani
A ne! Ja ne ocekujem da me prihvate, zato sto mislim da je to nemoguce. Tolerisu, mozda. Private i shvate, definitnivno ne.

Pa prestani da komentarises, ako ti smetaju moji odgovori. :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Zameni onda te 2 reči u mom postu.
Pa tolerisan si i sada, u 4 zida... čemu onda sve ovo ako ti nije potrebno više od toga, ako misliš da je nemoguće?

Smeta mi tema, pojedinci mi ne smetaju.
Pokušaj jednom, možda ti se i svidi.
Korisnikov avatar
By Baba na grani
Pa tebi je mozda dovoljno, meni nije. Celu pricu gledam i interno i eksterno. Tako i pride vise gledam kao internu, a nesto manje kao eksternu. U osnovi, rekao sam da je samo tolerancija moguca (a ona nije prihvatanje). Ali i na toj toleranciji mora se raditi. Sad to sto svako vidi svoj pristup problemu, je druga prica.
Korisnikov avatar
By Momo

I zadrzavam isto to pravo da se sprdam sa tim tabu temama i religioznim elemetnima koji ne smeju da se dovode u pitanje.

da li ti stvarno mislis da ce ovi baneri toliiko isprovocirati "heteroseksualnu vecinu" da ce ona momentalno da promeni misljenje o lgbt manjini?

ako dodje ovaj gumeni sa banera ovako obucen ja skidam kapu
inace baneri su super :lol:
gumeni i Kosmogina su bas pravo lice ucesnika/ca parade tokom koje svi seru u gace od straha i pitaju se kako ce kuci kad se panduri razidju
a ovo "svi" ne smem ni da zamislim koliko ljudi podrazumeva

zamisljam ovog gumenog/pvc/sta god kako se sprema za paradu, izlazi iz kuce, seda u gsp ili taxi i jedva ceka da paradira :lol:

salu na stranu, Pedja ima svako pravo da kaci banere kakve god hoce pa cak i one koji za jedan deo lgbt populacije nisu prihvatljivi/ nisu dobar potez u kampanji i bla bla, samo Pedja treba da zna da mozda taj deo lgbt populacije nece doci da podrzi prajd, ali svakako bitno je da ima dovoljno onih koji ce bas zbog ovih banera da dodju ;)
Korisnikov avatar
By Dirrty
baba

Druga je priča podržavanje provokacije radi nje same.
Ali to nije tema ovde.
Mi raspravljamo da li je provokacija dobar put ka ostvarivanju drugih ciljeva, konkretno naših ciljeva u ovom trenutku u vremenu :zastava:

Kao što baneri maše poentu svog postojanja, tako neki od nas maše temu.
A pritom ne mislim na mene.
Korisnikov avatar
By Momo

Mi raspravljamo da li je provokacija dobar put ka ostvarivanju drugih ciljeva.

i ja sam mislio da vi o tome raspravljate pa sam zbog toga u svom prethodnom postu citirao Babu i postavio pitanje ali sam nakon postovanja ipak procitao jos jednom ovu stranicu i dosao do zakljucka da Baba u stvari sve vreme samo izrazava svoj bunt :lol:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!