Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

By LeDeNa_
Originally posted by VANGEL
Srce mislim da ti se koza prezasitila ili neke stavri nekoristis u pravo vreme-obrati se kozmeticaru ili jos bolje kozmeto dermatologu.
Ma jok...ja samo volim da eksprerimentisem...imala sam problem sa tim blajhanjem a sto se tice ovih dr preparata samo trazim i dalje bolje :D

KIss
By LeDeNa_
Rekla mi jedna da stavim bekutan kremu

Kada bih ja stavila Becutan (kojim inace mazem pete na nogama, kolena i laktove), mislim da bih dobila zapusenje pora u kombinaciji sa cirevima.
Nemam ja ocajnu kozu, ne radi se o tome vec o cinjenici da je to toliko masno da ne mozes oprati ruke.

Kakvi su to puteri za telo takodje ne znam (opet mi se cini kao nesto masno mada najverovatnije gresim).Ja udaram samo po losionu i mleku.

Za ciscenje lica nisu dovoljne vlazne maramice sem ukoliko nisu za tu namenu a ja ne znam sta je Lumpi.Mozda to jeste bas za tu svrhu pa onda ok.

Kada radis piling, obavezno ide krema nakon jer koza puca koliko se zategne nakon pilinga...

Loreal Feria je ok, ja sam koristila neku metalik plavu mada su to sve prirodne nijanse a ja volim jaku, svetlu kosu.

Toliko za sada........

Necu vise zivota mi :D
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Shiseido je stvarno vrh senka..

Meni su i Deborine senke super, kremaste su, nisu suve i divno se svetlucaju isto kao Sheseido..

I Deboria rumenila su skroz ok..
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Zakljucak: Ledenoj je kozmetika fetish..

:lol:
By LeDeNa_
Originally posted by Zwezdica

To vezano za Shiseido je tacno.Ah, mastam o njihovim proizvodima.To ti je krema,auuu.Ne smes je uzeti prstom vec spatulom jer nema konzervans u sebi a i moras je cuvati u frizideru.

;)
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by LeDeNa_

To vezano za Shiseido je tacno.Ah, mastam o njihovim proizvodima.To ti je krema,auuu.Ne smes je uzeti prstom vec spatulom jer nema konzervans u sebi a i moras je cuvati u frizideru.

;)
Je l'? Ja moje cuvam normalno, u toaletnom ormaricu...
Korisnikov avatar
By VANGEL

Rekla mi jedna da stavim bekutan kremu

Kada bih ja stavila Becutan (kojim inace mazem pete na nogama, kolena i laktove), mislim da bih dobila zapusenje pora u kombinaciji sa cirevima.
Nemam ja ocajnu kozu, ne radi se o tome vec o cinjenici da je to toliko masno da ne mozes oprati ruke.

Kakvi su to puteri za telo takodje ne znam (opet mi se cini kao nesto masno mada najverovatnije gresim).Ja udaram samo po losionu i mleku.

Za ciscenje lica nisu dovoljne vlazne maramice sem ukoliko nisu za tu namenu a ja ne znam sta je Lumpi.Mozda to jeste bas za tu svrhu pa onda ok.

Kada radis piling, obavezno ide krema nakon jer koza puca koliko se zategne nakon pilinga...

Loreal Feria je ok, ja sam koristila neku metalik plavu mada su to sve prirodne nijanse a ja volim jaku, svetlu kosu.

Toliko za sada........

Necu vise zivota mi :D
Ooooooooh VI ZENSKE :D
Evo za sve tipove koze PILING
KVASAC
AD KAPI
ZUTI SECER
OSTRO BRASNO
By LeDeNa_
Jel probao neko Lush?

da li Lush ima neku dobru kremu za kombinovanu kosu?
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Lush mi smrdi u pm, kao jelkice iz kola.. :barf:

Inace, meni je Maybelline totalno bzvz kozmetika, pocev od maskara do pudera i senki, nikako. Za te pare dodas jos malo i kupis nesto mnooooogo bolje...
Korisnikov avatar
By Duki The Bitch
ANTIRID: Sto skuplji, to bolji, to mi je nekakva filozofija.Nisam u tom fazonu sto se ostalih preparata tice ali kod antirida sam izricita.Jedino ne koristim one za zatezanje a sto zene ispod 33 cesto kupe i samim tim pogrese.
Ako mislis da ti treba antirid mozes da pocnes da ga koristis i sa 20, nema to veze sa godinama nego sa stanjem koze. Shto se tiche tamnih kolutova oko ociju, nijedna krema ne pomaze jer oni nastaju zbog nepravilnog rada bubrega, a za bore vazi pravilo shto pre to bolje
Korisnikov avatar
By Zwezdica
U 25 vec poceti sa kremama za bore? Da nije prerano?
By LeDeNa_
VANGEL

:awesome:

HVALA....proba LeDeNa_ i to uskoro :B
By LeDeNa_

ja imam 33 o naravno da moram ali ja mislim da se sa negom pocinje jos oko 20-te. :)

antirid mozes vec sa 25 naravno :D

p.s.evo i duki rekla
Korisnikov avatar
By Zwezdica

ja imam 33 o naravno da moram ali ja mislim da se sa negom pocinje jos oko 20-te. :)
Za bore oko 20-e? :wow: Aliiii, ja sam jos mlaaaaadaaaaa.. :rida:

Antirid ? Nista se ja tu ne razumem, rekoh, jos sam mlada.. Nada umire poslednja.. :pokazuje:
Korisnikov avatar
By Zwezdica

Vangel, budi mi best drug.. :blush:
Reci srce :D

Pa ja rekla, ti samo da pristanes.. :blush:

Takve muskarce volim, koji imaju u glavi 20 vrsta pilinga za razlicite tipove koze... :)

Ps: Eto odgovora zasto ne nalazim decka.. :lol:
Bas si zlobna :D
Salim ;D
Pa to mi poso sreco :D
Niiiiisam.. :mazi:

Pos'o? Da li sam ti rekla da MORAS biti moj drug od sada doveka? :osama:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Jaoj, mrzim vas sada. :mad: Rasmisljam o senkama i rumenilima i puderu i to je vec trosenje para.. :mad:
By LeDeNa_
Dobre su mi bile maske na bazi morskih algi i gline..

Obozavam parenje lica i tela, pogotovo sa kamilicom-

The end za veceras :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!