Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by VANGELMa jok...ja samo volim da eksprerimentisem...imala sam problem sa tim blajhanjem a sto se tice ovih dr preparata samo trazim i dalje bolje
Srce mislim da ti se koza prezasitila ili neke stavri nekoristis u pravo vreme-obrati se kozmeticaru ili jos bolje kozmeto dermatologu.
Originally posted by ZwezdicaTo vezano za Shiseido je tacno.Ah, mastam o njihovim proizvodima.To ti je krema,auuu.Ne smes je uzeti prstom vec spatulom jer nema konzervans u sebi a i moras je cuvati u frizideru.
Shiseido je stvarno vrh senka..
Originally posted by ZwezdicaNe pitaj
Zakljucak: Ledenoj je kozmetika fetish..
![]()
Originally posted by LeDeNa_Je l'? Ja moje cuvam normalno, u toaletnom ormaricu...
Originally posted by ZwezdicaTo vezano za Shiseido je tacno.Ah, mastam o njihovim proizvodima.To ti je krema,auuu.Ne smes je uzeti prstom vec spatulom jer nema konzervans u sebi a i moras je cuvati u frizideru.
Shiseido je stvarno vrh senka..
![]()
Originally posted by LeDeNa_Ooooooooh VI ZENSKE
Rekla mi jedna da stavim bekutan kremu
Kada bih ja stavila Becutan (kojim inace mazem pete na nogama, kolena i laktove), mislim da bih dobila zapusenje pora u kombinaciji sa cirevima.
Nemam ja ocajnu kozu, ne radi se o tome vec o cinjenici da je to toliko masno da ne mozes oprati ruke.
Kakvi su to puteri za telo takodje ne znam (opet mi se cini kao nesto masno mada najverovatnije gresim).Ja udaram samo po losionu i mleku.
Za ciscenje lica nisu dovoljne vlazne maramice sem ukoliko nisu za tu namenu a ja ne znam sta je Lumpi.Mozda to jeste bas za tu svrhu pa onda ok.
Kada radis piling, obavezno ide krema nakon jer koza puca koliko se zategne nakon pilinga...
Loreal Feria je ok, ja sam koristila neku metalik plavu mada su to sve prirodne nijanse a ja volim jaku, svetlu kosu.
Toliko za sada........
Necu vise zivota mi![]()
Originally posted by LeDeNa_Ako mislis da ti treba antirid mozes da pocnes da ga koristis i sa 20, nema to veze sa godinama nego sa stanjem koze. Shto se tiche tamnih kolutova oko ociju, nijedna krema ne pomaze jer oni nastaju zbog nepravilnog rada bubrega, a za bore vazi pravilo shto pre to bolje
ANTIRID: Sto skuplji, to bolji, to mi je nekakva filozofija.Nisam u tom fazonu sto se ostalih preparata tice ali kod antirida sam izricita.Jedino ne koristim one za zatezanje a sto zene ispod 33 cesto kupe i samim tim pogrese.
Originally posted by VANGEL
Originally posted by ZwezdicaReci srce
Vangel, budi mi best drug..![]()
![]()
Originally posted by Zwezdicaja imam 33 o naravno da moram ali ja mislim da se sa negom pocinje jos oko 20-te.
U 25 vec poceti sa kremama za bore? Da nije prerano?
Originally posted by LeDeNa_Za bore oko 20-e?
Originally posted by Zwezdicaja imam 33 o naravno da moram ali ja mislim da se sa negom pocinje jos oko 20-te.
![]()
Originally posted by ZwezdicaBas si zlobna
![]()
Pa ja rekla, ti samo da pristanes..![]()
Takve muskarce volim, koji imaju u glavi 20 vrsta pilinga za razlicite tipove koze...![]()
Ps: Eto odgovora zasto ne nalazim decka..![]()
Originally posted by Zwezdicasto kaze duki sto pre to bolje
Originally posted by LeDeNa_Za bore oko 20-e?
![]()
Aliiii, ja sam jos mlaaaaadaaaaa..
![]()
Antirid ? Nista se ja tu ne razumem, rekoh, jos sam mlada.. Nada umire poslednja..![]()
Originally posted by VANGELNiiiiisam..
Originally posted by ZwezdicaBas si zlobna
![]()
Pa ja rekla, ti samo da pristanes..![]()
Takve muskarce volim, koji imaju u glavi 20 vrsta pilinga za razlicite tipove koze...![]()
Ps: Eto odgovora zasto ne nalazim decka..![]()
![]()
Salim ;D
Pa to mi poso sreco![]()
Originally posted by ZwezdicaA tek antirid sto ce te kostati
Jaoj, mrzim vas sada.Rasmisljam o senkama i rumenilima i puderu i to je vec trosenje para..
![]()
Originally posted by LeDeNa_
Originally posted by ZwezdicaA tek antirid sto ce te kostati
Jaoj, mrzim vas sada.Rasmisljam o senkama i rumenilima i puderu i to je vec trosenje para..
![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!