Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by SheytanJes da nema veze sa vezom ali ko ga šiša
* Ovo su samo pre godinu dana zabeležili mediji. Neki forumaši iz Hrvatskle, na žalost, i danas se ovde ponašaju kao Bozanić.
Originally posted by SheytanJa ti definitivno nisam dao ni jednu a i ne bi ti je ni dao, jerbo me silno zabavljaš
Pretiš trećom opomenom i banovanjem!?
To me ni najmanje ne interesuje.
I ove dve ste dali potpuno nepravedno, pa me ne bi iznenadilo da date i treću za ban.
Ali, dok god sam ovde time me nećete uplašiti niti ućutkati da vam govorim surovu istinu, kao i tebi lično - koji direktno braniš proustašku praksu Republike Hrvatske prema Srbima, a na žalost si i dalje moderator, makar i foldera Razno!Izgleda da je ovaj čitav portal i forum izrazito antisrpski nastrojen i blago naslonjen na proustašku ideologiju kad vake demokracki nastrojene ljude poput tebe upozoravaju. Što je najgore, oni koji najviše proustaški djeluju jesu srpski moderatori, nanu li im naninu!
Srećom da više nisi šef Društva i politike, a to što se kitiš potpisom da si "pravednik medju narodima" vredi isto onoliko koliko i što na tarabi piše Ona stvar, a svi u selu znaju da to nije istina.A pa potpis sam stavio zbog tebe, da se ne moraš truditi sa ponavljanjem. Sad ću ga još malo i doraditi
Originally posted by StripiJes da nema veze sa vezom ali ko ga šiša
Originally posted by Stripi
pa ovo je objavljeno na 24sata.rs. Vrijedno je otprilike isto koliko i članci sa NSFMa.
U svakom slučaju, mislim da ću ja duže izdržati i ko korisnik i ko moderator nego ti bez bana![]()
Originally posted by Sheytanpa, eto, bar zbog njega i tih josh njemu slichnih nije lepo otudjivati kao shto ti chinish generalizovanjima kojih ti je pun post u tvojoj replici meni.
Originally posted by Hys.Ma on je čovek OK, ima ih još, ali na žalost još uvek jako malo da bi se nešto značajnije promenilo u stvarnom odnosu Hrvatske prema Srbima.
"Hrvatski predsednik Ivo Josipović izjavio je juce, povodom završetka suđenja hrvatskim generalima Anti Gotovini, Mladenu Markaču i Ivanu Čermaku u Hagu, da je zločina bilo i sa hrvatske strane."
Ma nije moguce.
Yea? Naaahhh...no way!
![]()
Originally posted by StripiI lako mentalno ometena deca u razvoju odavno bi shvatila šta ide u koji folder.
pa ovo je objavljeno na 24sata.rs. Vrijedno je otprilike isto koliko i članci sa NSFMa.
U svakom slučaju, mislim da ću ja duže izdržati i ko korisnik i ko moderator nego ti bez bana![]()
Originally posted by Sheytan
makar to bilo i zarad mira na ovom forumu i u regionu.
Originally posted by StripiNe sumnjam da ti je to namera, samo da bi se prestalo sa iznošenjem surove istine o ustaškim i proustaškim zločinima nad Srbima u Hrvatskoj.
Originally posted by SheytanTako je, to mi je jedini cilj
Ne sumnjam da ti je to namera, samo da bi se prestalo sa iznošenjem surove istine o ustaškim i proustaškim zločinima nad Srbima u Hrvatskoj.
Uostalom, većina Hrvata odobrava proustašku ideologiju prema svojim sunarodnicima Srbima, samo zato što su druge vere i nacije, što su "remetalički faktor" u vašoj lijepoj.Naprosto svršavam nad terminima i modelima pisanja iz ratne "Politike"
Godinu dana kasnije, 24. maja 1974, sve dnevne novine u zemlji su objavile vest da je u 41. godini u Londonu preminuo Vickov sin Maksim Krstulović, akademski slikar, jedan od osnivača i urednika poznatog splitskog časopisa "Vidik".O uzroku smrti nije ništa saopšteno, a među telegramima pristiglim porodici nije bilo onog od – Tita.,
Originally posted by Sheytane ako nije stigao telegram sucuti od tita, onda je sve jasno: maksim je ubijen! odnosno, ubio se!
O uzroku smrti nije ništa saopšteno, a među telegramima pristiglim porodici nije bilo onog od – Tita.
Počelo je govorkanje o ubistvu, odnosno o Maksimovom samoubistvu.
Originally posted by PopeyeTito nikada nije posetio Jasenovac, što samo po sebi mnogo govori...
e ako nije stigao telegram sucuti od tita...
Originally posted by Sheytanistina. ali to su tako radili desnichari tj. hdz i njima slichni, gori i od njih i sapripadajuci.
Šta više, na vaskrnuću ustaštva mobilisali su gradjane i dijasporu na secesiju od SFRJ devedesetih godina, što je dovelo do novog progona Srba iz Hrvatske u vojnoj operaciji "Oluja"
Originally posted by SheytanNe znam kome su bitnije, tebi ili meni? Ti h stalno spominješ, ja sam samo napisao šta tvrdi memorijalni centar u Washingtonu. A dovoljno govori podatak da su morali nekoliko puta korigirati podatke prije postavljanja ploče, o namjeri onoga koji je ploču postavljao.
Očigledno je da su tebi brojke najbitnije.
Sramno razmišljanje.
Hrvati su počinili genocid nad Srbima, Jevrejima i Romima i za to se nikada nisu izvuinuli, niti usvojnili neku deklaraciju.Bez deklaracije ništa
Šta više, na vaskrnuću ustaštva mobilisali su gradjane i dijasporu na secesiju od SFRJ devedesetih godina, što je dovelo do novog progona Srba iz Hrvatske u vojnoj operaciji "Oluja" koja se u Republici Hrvatskoj slavi kao nacionalni, državni praznik, uprkos tome što glavni akteri te operacije u Hagu očekuju zaslužne višedecenijske kazne zbog ratnih zločina u tokui posle akcije "Oluja".Jok, mobilizirali su ih, pa i na "vaskrsnuće" ustaštva velikosprski planovi, još iz sredine osamdesetih, o secesiji dijelova drugih republika i pripjanja Srbiji.
Originally posted by StripiKako da ne!
Oluja je bila samo posljedica okupacije Hrvatske od strane srpskih paravojnih i inih ekstremista.
Originally posted by PopeyeBudući da Tito nije poslao brzojav, zaključak je da se pokojni Maksim ubio... Tj., budući da se radilo o samoubojstvu, Tito se, kao pravi katolik, morao ograditi od takva čina.
Originally posted by Sheytane ako nije stigao telegram sucuti od tita, onda je sve jasno: maksim je ubijen! odnosno, ubio se!
O uzroku smrti nije ništa saopšteno, a među telegramima pristiglim porodici nije bilo onog od – Tita.
Počelo je govorkanje o ubistvu, odnosno o Maksimovom samoubistvu.
![]()
Originally posted by SheytanUstaška praxa!
Josipoviću, samo napred!
Raščinjeni generali domobrani
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!