Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Da li psujete ?

Da, cesto
80
53%
Retko kada ...
58
38%
Ne, nikada!
13
9%
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by E. M. O.
Nije Srpski, ne psovati. :pop:
Sto rekao Nusic:

ŽIVKA (Raki): Šta si uradio, crni sine, govori šta si uradio?

RAKA: Ništa!

ŽIVKA: Ama, kako ništa kad si razbio nos sinu engleskog konzula! I 'ajde što mu razbi nos, naposletku — omakne se pesnica, pa desi se, ali što mu opsova oca?

RAKA: I on je meni!

ŽIVKA: Nije istina, ne ume on to, on je vaspitano dete.

RAKA: Opsovao mi je. Ja mu lepo kažem: »Skloni mi se s puta ili ću da te haknem«, a on meni: »Olrajt!« a »olrajt«, to znači na engleskom jeziku da mi psuje oca.

ŽIVKA: Nije istina.

RAKA: Jeste, ja sam to učio u lekciji.

ŽIVKA: Pa kad je on tebi kazao »olrajt«, što nisi i ti njemu kazao »olrajt«?

RAKA: E, ne bi me razumeo. A posle, ne bih ja, nego ja njemu sasvim učtivo kažem: »Kuš, svinjo jedna!« A on meni opet: »Olrajt!« E, nisam onda mogao više da se uzdržim, nego ga haknem po nosu i opsujem i ja njemu oca.

ŽIVKA: Nesrećniče jedan, znaš li ti da je to engleski otac? To nije naš otac pa da ga opsuje ko stigne, nego je to engleski otac! Ju, ju, ju, gospode bože, šta ću s njim! Vodi mi ga, Anka, ispred očiju!

ANKA (odvodi Raku).
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by m..
ali kad mu opsujem majku, mesto odakle mi je izvadjen umnjak me ne boli nekih 5-6 sekundi. ne radi na 'saragarepa' ili 'ljubicica'. i dovoljno je da opsujes u sebi.
Maaaaamu mu jebem.

...

Jos boli.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
psujem. nikad pred decom. nikad pred roditeljima.

inace....vazda!....i kako sam generalno nezadovoljnija, sve vise psujem..... ima cak i gradacija! prvo pocnem sve cesce da koristim "jebote', onda krecem sa ubacivanjem i subjekata i objekata....a onda krene sve slozenija radnja...psovke se produzavaju....postaju mastovitije....dok ne dodjem do jedne, meni posebne, kad znam da je stvarno frka u glavi
Korisnikov avatar
By DJ Nemo
samo kada se bas iznerviram kao sto sam sinoc i danas
Korisnikov avatar
By emo_haos_
ja sam upravo skontala da najviše psujem insekte (kad me napadaju, ili mi upadnu u sok/kafu, kada mi lete oko tanjira dok jedem, ili skakuću po monitoru, ili kada mi zuje oko glave).
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Nazalost kao kocijas psujem. Doduse pred roditeljima, decom, nepoznatim ljudima se kontrolisem, a pred prijateljima skoro uvek. Cak mi i ne treba povod za psovku. Ne psujem jedino boga i svece, to bas nikad ne radim... :)
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
kocijasica :lol:

imala sam fazu kada sam cesto koristila "ma aj u kuwac"

zezam se sa sestrom i kazem joj bar 5 puta u roku od sat vremena i keva mi popizdi i izjava 2008.

"samo ti kurac u ustima!"

moja sestra dobije napad smeha i zamalo da joj srce stane, a meni kroz glavu "e kevo, kad bi bila svesna svoje nesvesti" :zvizdi:
Korisnikov avatar
By gossip
pa ne preterano...ali imam svoje momente :D
Korisnikov avatar
By VANGEL
Zvanicno ne jer ne volim da vredjam ali se desi da se nasalim tipa bradicu ti jarecu ili tako nesto ....
Korisnikov avatar
By 2kune
ne, ne psujem, nijesam zlostavljač životinja kano neke iz bugojna... :odbij: ja samo beštiman... :sweet:
Korisnikov avatar
By dharmox
Psujem isključivo na poslu, inače sam fin.
Korisnikov avatar
By Galateja
Psujem veoma retko. Zapravo, to činim kada se izuzetno iznerviram, tako da je čin psovanja u mom slučaju slabost. :shrug:

Više puta mi se desilo da ako sam u nekom društvu da mi se ljudi izvinjavaju ako opsuju. Ili da se zaprepaste ako ja ispustim neku psovku. Dobijala sam čak i komentare da sam u tim momentima smešna, jer nikako ne ide uz mene taj vid verbalizacije. :shrug:
Korisnikov avatar
By Mariška
Originally posted by hlaefdige

psujem. nikad pred decom. nikad pred roditeljima.

inace....vazda!....i kako sam generalno nezadovoljnija, sve vise psujem..... ima cak i gradacija! prvo pocnem sve cesce da koristim "jebote', onda krecem sa ubacivanjem i subjekata i objekata....a onda krene sve slozenija radnja...psovke se produzavaju....postaju mastovitije....dok ne dodjem do jedne, meni posebne, kad znam da je stvarno frka u glavi
Ali definitivno obožavam hlevdiju!
By dukkehjem
kad mi dodje psujem... a u poslednje vreme mi cesto dolazilo... i tako...
Korisnikov avatar
By luciferin91
kada je najteze dam sebi odushka ali samo kada sam sam, u drushtvu nikada. :tepih:
By dukkehjem
ne pijem, ne pusim, ne psujem... u picku materinu upade mi cigara u pivo XD :lol:
jes da je prastari vic al me nasmeje
Korisnikov avatar
By sofia
Originally posted by dukkehjem

ne pijem, ne pusim, ne psujem... u picku materinu upade mi cigara u pivo XD :lol:
:lol:

I dont drink, smoke, swear or have sex, I am a virgin who loves God.

ont. Nikad pred decom i roditeljima, sto rece Hlevdije
Ne desava se ni inace toliko cesto, ukoliko ne racunam uzrecice, samo kada me neko/nesto iznervozira.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Tragično je koliko psujem. :blush:

Mada, iskreno, one onako sočne i od srca psovke, imaju neki poseban gušt. :D

Trenuti favorit: "Duvaj ga, bre, [ubaci ime]!"
Volim je što, u zavisnosti od intonacije, može da izrazi čitavu kamaru osećanja, ali i zato što je (skoro pa) direktno prevodiva na engleski, pa je stranci lako uče.

Još jedna takva je "Piiizdooo!":giggle:
By dukkehjem
Mene je u petak jedna preslatka strejt kretencina i sirovina koja, doduse, ima dobru dusu (i ekstra telo), rekla (valjda u sali) popusi mi ga, B....icu. hahaha a moja reakcija je bila blentavi kez koji je bio tako spontan da se lik uplasio :lol:
posle sam se izvadio u fazonu al smo zreli od prvog dana skole ili takva neka glupost i bla, bla lupetanje.
By Speculum Columbae
Hm, ne psujem. Zvuči zaista bizarno kada ja psujem. To mi stvarno ne stoji, kao ni kačketi i kratka kosa.
By dukkehjem
a sta je nas pandan engleskom cocksucker? A da nije pizda?
to mi nekako draga psovka a moz da bude i popaljivo kada ti neki chAvy frat baja kaze you little cocksucker ^^
Korisnikov avatar
By Kejt
^ mislim da nema tako nesto tj bukvalan prevod

moje omiljene su "jebemti" i "u kurac" (to bas kad sam ogorcena)

sramotno ali istinito :blush:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by Kejt

^ mislim da nema tako nesto tj bukvalan prevod

moje omiljene su "jebemti" i "u kurac" (to bas kad sam ogorcena)

sramotno ali istinito :blush:
iiju, Kejt-san! :ccn:

:giggle:
Korisnikov avatar
By Waldorf
Originally posted by dukkehjem
a sta je nas pandan engleskom cocksucker? A da nije pizda?
to mi nekako draga psovka a moz da bude i popaljivo kada ti neki chAvy frat baja kaze you little cocksucker ^^
:pucaodsmeha: Eto, podseti me na još jednu omiljenu: "duvaču qrca" ili samo "duvaču". :D
Mada, koliko znam, ne koristi to mnogo ljudi vam moje klape blejača. Kontam da je to neko bukvalno preveo iz ljubavi prema engleskom pandanu, kao što sam i ja spontano krenula da koristim "Ne piški mi po paradi." :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!