Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by E. M. O.Sto rekao Nusic:
Nije Srpski, ne psovati.![]()
Originally posted by hlaefdigeAli definitivno obožavam hlevdiju!
psujem. nikad pred decom. nikad pred roditeljima.
inace....vazda!....i kako sam generalno nezadovoljnija, sve vise psujem..... ima cak i gradacija! prvo pocnem sve cesce da koristim "jebote', onda krecem sa ubacivanjem i subjekata i objekata....a onda krene sve slozenija radnja...psovke se produzavaju....postaju mastovitije....dok ne dodjem do jedne, meni posebne, kad znam da je stvarno frka u glavi
Originally posted by dukkehjem
ne pijem, ne pusim, ne psujem... u picku materinu upade mi cigara u pivo XD![]()
Originally posted by sofiahaha ja se nekad uplasim kolko licim na tu devicu lol, samo sto imam sex i psujem XD hehehe, to me vadi
ne pijem, ne pusim, ne psujem... u picku materinu upade mi cigara u pivo XD![]()
![]()
I dont drink, smoke, swear or have sex, I am a virgin who loves God.
Originally posted by Kejtiiju, Kejt-san!
^ mislim da nema tako nesto tj bukvalan prevod
moje omiljene su "jebemti" i "u kurac" (to bas kad sam ogorcena)
sramotno ali istinito![]()
a sta je nas pandan engleskom cocksucker? A da nije pizda?
to mi nekako draga psovka a moz da bude i popaljivo kada ti neki chAvy frat baja kaze you little cocksucker![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!