Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By luciferin91
ja sam bezao jedino sa filozofije, prof je neverovatni homofob. :tushe:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
:giggle:

@faxsimil,
srecom, nisam dugo bio bad boy... :D
Prestao sam da bezim u trecem razredu... :)
Korisnikov avatar
By Kiborg
Uh, davno bejaše, '87. godina.
Ne sećam se ničega. Nit znam s kim sam sedeo nit ko me je vodio. Koliko mogu da se setim bile su nam kao knjige na stolu i svi roditelji su se nagurali unutra za taj prvi čas, a posle toga sve je magla...
By faxsimil
Ako se može to nazvati "bežanjem" nikada ništa nisam radio na času fizičkog obrazovanja. Uvek sam sedeo sa drugaricama i ćaskao, jednom me prof pitao, "Šta ti je F, diži dupe i na trčanje..... ne mogu profesore dobio sam danas " :smeh:

90-tih godina su bili u trendu oni školski rančevi što liče na akt tašne....ja sam imao crveno zelenu :)
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Ahahahahahahahahahahah...
Ja se secam kad sam prvi put igrao fudbal. :roflmao: E to je trebalo snimati, svaki put kad se setim umirem od smeha... :D Posle tog prvog puta sam igrao jos mozda dvaput ili triput, ne secam se...
Na fizickom sam se uglavnom razgibavao, igrao sa devojcicama odbojku sa jos 2, 3 druga... :)
Korisnikov avatar
By m..
mrzela sam skolu od prvog dana. postrojili su nas u neke krugove, tu sam videla da mi je nastavnica neka teshka kokosh, i onda mi je izvesna I. ispred nosa otela najlepsu devojcicu s kojom sam htela sa sedim u klupi (i koja mi je danas najbolja prijateljica, lol). imali smo misa u ucionici a gradivo je (bar meni) bilo dosadno i odavno poznato. htela sam da krepam.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
U teksas haljini sa nekom bezveznom kragnom, sedim u prvoj klupi mirna ko bubica. Jedino u rukama vrtim kutijicu sa crvenim spajalicama i ostalim džidžabidžama koje smo dobili na poklon. Učitelj opomene neko derle pozadi i kaže - "Budite dobri kao ova vaša drugarica." - i ja skontam da sam nadrljala.
Korisnikov avatar
By m..
ja sam ubrzo skontala da ima logoped, i da tamo ima puno igracaka i da je zanimljivije nego da slusas decu kako sricu 'mama ima mimu'.
Korisnikov avatar
By bothways
Jao, bezanje sa casova. Jednom smo u osmom razredu odlucili da kolektivno pobegnemo sa casa. I to ne zato sto je bio kontrolni ili nesto, vec cisto da probamo i to. Kao razred, bili smo jedni od najboljih u citavoj skoli (ne samo generaciji) i takve stvari nikad se nisu desavale. Obicno pobegnu pojedinci, ali i to retko, jer im je lakse bilo da dobiju keca, pa da popravljaju. Elem, tog dana smo pobegli sa srpskog i engleskog. Samo nekoliko njih je ostalo, jer se ideoloski protivilo bezanju. I ja sam se protivio, ali kad je 90% razreda otislo, zasto bih ja ostajao? Nastavnica srpskog, inace pomalo zadrta, ali dobra u dusi (i napacena nakon samoubistva cerke i smrti sina), pitala se razocarano zasto joj se nismo javili da necemo da dodjemo... valjda nije shvatila koncept grupnog bezanja sa casa...

U srednjoj skoli je bezanje sa casova bilo masovno, ali samo u individualnom kapacitetu. Grupno nikad nismo bezali, a meni je uvek bilo ispod casti da pobegnem, tim pre sto sam kao mali streber najcesce bio spreman ako je bilo rec o kontrolnom, pismenom ili usmenom propitivanju.

Ono na sta sam posebno ponosan je sto sam u zivotu dobio jednog keca, i to u osnovnoj skoli (ne secam se vise ni u kom razredu). I to sam dobio iz likovnog, jer se nastavniku nije svideo moj rad. Inace nisam dobar kada je crtanje i slikanje u pitanju (a i do polovine srednje skole imao sam uzasan rukopis), a profesor je bio (i ostao) pijandura. Tako da me ta jedinica nije pogodila, jer je bila iz predmeta koji svojski nisam voleo i koji nije bio "pravi" predmet, vec umetnicki, gde nisi mogao da dobijes keca jer "nisi naucio". U srednjoj nisam dobio nijednog keca (mada sam par puta bio blizu, ali sam opet izvukao slabe dvojke). I, iako nisam bio vukovac u srednjoj (dve cetvorke na kraju prvog razreda), mislim da sam bio jedan od malobrojnih u razredu koji nije imao keca nikad (a mnogi vukovci su ih se nadobijali samo tako).
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
E da, pre toga, jednog mog drugara iz kraja, koji je u isto vreme polazio u školu, tata uči kako da stigne do škole i objašnjava mu sve moguće puteve i kozje staze: "Mo'š ovuda, a mo'š i ovuda, ali moja preporuka ti je da ovuda..." :zid:

Hteo je i meni da pokazuje, al' sam se izmigoljila.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Morali su nešto da uvale umesto pionirske marame, da jebe oca.

edit: Promenila sam psovku. Ova je lepša.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
:lol:
Ali decaci nisu imali nikakvo karakteristicno obelezje tog tipa.
Jos i ovo: to je bilo zlatno doba teksas jakni. O, kako sam se radovala dok sam je navlacila
By faxsimil
Originally posted by bothways

I, iako nisam bio vukovac u srednjoj (dve cetvorke na kraju prvog razreda), mislim da sam bio jedan od malobrojnih u razredu koji nije imao keca nikad (a mnogi vukovci su ih se nadobijali samo tako).
Do osmog nisam imao jedinica i bio sam dobar đak, vukovu diplomu nisam dobio, a bio sam ljubomoran! :)
Matematika sam najviše mrzeo, četiri godine srednje škole, uvek jedinicu, pa se nastavnik smiluje za neku "staklenu dvojku", ali za urednost moje sveske (koju i danas koristi) dobio bi trojku, onda bi naranvno urgirale profesrke istorije i srpskog i nastavno veće mi dodeli pet...na kraju srednje škole odrekao sam se nagrada i sve prepustio jednom drugu, on je bio bez roditelja, (a to je razredni tražio od mene, pa čak insistirao i kod moje majke )

Najviše sam voleo: srpski, istoriju, sociologiju, filozofiju..... :)
By faxsimil
Prvi put sam se potuko negde na kraju sedmog razreda, ne sećam se oko čega, ali znam da sam mlataro rukama, i da su tri drugarice došle da pomognu, tada sam ojačao i još jače mlatarao rukama. Što bih voleo da imam snimak te tuče :smeh:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Ali...
:roflmao: :roflmao: :roflmao:

Ont:
Ja sam se prvi put potukao u 6-om razredu. Devojcice su pocele da vriste, pa su nas tuzile kod razredne. Srecom, sve je ispalo okej, nije nam smanjila ocenu iz vladanja... :D :wundy:
By faxsimil
Originally posted by Heartkiller

Ali...
:roflmao: :roflmao: :roflmao:

Ont:
Devojcice su pocele da vriste, pa su nas tuzile kod razredne.
I ja sam često vrištao, posebno kada se strejtaši iz odeljenja potuku. Mada sam uživao povlašćen status kod najačeg druga u odeljenju, mislim ja sam sam kao muvao sa curama... :smeh: :smeh: :smeh: a on zbog zahvalnosti uvek mi govroio "F ako te neko dira samo mi kaži KO JE ON!" :smeh:
Korisnikov avatar
By maka
ja sam se potukla u sedmom ili sestom sa najboljim drugom,zabila sam mu olovku u vrat :smeh: pa je on zvao kevu,picka hahhha
Korisnikov avatar
By maka
btw bas sam mrzela tu decu sto su zvali mame i tate non stop. razmazena derista :rafal:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
:skola:

prvi dan. bio je to horor. ja i najdrugarica bile u zabludi da ce to biti kao u zabavistu :smiling:

dolazimo mi tamo sa roditeljima, neke liste, prozivanja, ja i ona ulazimo u tu neku ucionicu, uciteljica kaze da svi nadjemo neko mesto da sednemo, a ja i ona glavni razbojnici iz zabavista :lol: odmah se proderemo "Gde su kockice???" :indijanac:

prva 4 razreda sam nekako "normalna" i pregurala. U sestom razredu, dok je Srbija bivana bombardovana ja sam imala svog prvog decka i pocela da izlazim u grad posle ponoci :dance:

do 8. razreda vec formirana licnost :smeh:
bezanje sa casova, uci se kad se bas, bas mora, pusi se u wc-u, bezanje kroz prozor da se nadjem sa starijim drustvom ili deckom, delila savete mladjim generacijama.. :smiling:

:sigh: to je bio zivot :sigh:
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Prvi dan bila na moru. Secam se da kad sam dosla, da li je to bio 2. ili 3. dan, svi su se vec 'znali', ali u razredu je bila moja drugarica iz francuskog zabavista pa je bilo ok. Jedan decko mi je sutradan doneo ruzu 'jer je nisam dobila'. Slatko, a secam se i toga da se nisam opterecivala skolom jer je leto jos trajalo u kraju i svi smo blejali po ceo dan napolju.
Korisnikov avatar
By erkondisn
'87. godine, osnovna škola Maršal Tito :pionir: . za razliku od svih osnovnih skola (tada su obavezne bile kute :lol: ), mi smo jedini imali zute kute, a sve ostale u gradu plave :smug:

s obzirom da sam isao s nepunih 6 (i bio nestrpljiv da konacno krenem u tu skolu :lol: ) te, kao i sljedecih 10 godina bio sam najmanji i najmladji u razredu. nekako se poklopilo da mi je rodjak u drugom koljenu bio u istom razredu pa smo sjeli skupa, u predzadnju klupu, mislim cak do prozora :D sezona kupanja je taman zavrsila - klima je uvijek bila takva da (za razliku od zadnjih 10 godina) je poslije 15.8. aka velike gospe ('Velika Gospa - iskra leda u more') obicno zahladilo te more nije vise bilo za kupanje i bilo je nekih ugodnih 20ak stupnjeva.

za razliku od ostalih razreda, mi smo bili jedni od rijetkih koji smo imali muskog ucitelja :D pamtim ga kao ok i flegmaticnog, a odmah mi je dao nadimak Dr. Lukšić, po Aljoši iz Boljeg života :lol: još ga tu i tamo sretnem s obzirom da ima vikendicu u mom rodnom mjestu i uvijek se pozdravimo.

vec otprije sam znao citati i pisati tako da nisam morao ulagati nekakav napor :)
Korisnikov avatar
By walt333
Prvi dan u skoli 96 godine ah secam se da sam imao neki crni prsluk i da sam bio uzbudjen. Imao sam mladu i divnu uciteljicu mada je bila stroga. Dobili smo i neki casopis pod nazivom "Skolarka"

Secam se da sam se jos i da sam se prve nedelje potukao i da sam voleo da kradem krede u boji:) Bio sam problematicno dete i uvek sam isteravao neku pravdu zato sam verovato i bio predsednik decijeg saveza. Uzasssss

Kroz nekoliko nedelja bio je maskenbal i secam se da sam bio maskiran u neku ciganku i da sam imao divan crveni karmin koji sam do kraja dana pojeo ceo:kosa:

ah to su bili dani
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Originally posted by maka

ja sam se potukla u sedmom ili sestom sa najboljim drugom,zabila sam mu olovku u vrat :smeh: pa je on zvao kevu,picka hahhha
Jesus! Pa mi smo bash slicni :D ja sam to uradio u trecem ali nije bilo u vrat nego u slepoocnicu:hekla: srecom pa se nista nije desilo! zezao sam se sa drugo i on mi kao iz zezanja udari samar, ja da mu vratim i zaboravim na olovku u ruci! Spic olovke se odlomio i nista se ozbiljno nije desilo, ali sam se ja uspanicio i pobegao kuci. Lepo rekoh, dete djavo!
Korisnikov avatar
By Lepi_Milojko
Bejase to davne 1995. godine.
Do ucionice su me dopratile mama, sestra, sestra od tetke i sestricina. :lol:
Tu sam upoznao drustvo na koje sam bio osudjen do 8. razreda. :grom:
Debil do debila, kao da sam u specijalnom odeljenju. :teletabisi: To, stvarno, nije bilo spec. odeljenje! :D
Odmah sam se zgotivio sa Mikicom, koji je bio opterecen auticima, i sa Maricom, koja je jako lepo slikala. Ostali su svi bili kreteni... :muva:
Bio sam streber, tuzibaba i uvlakusa, i dan danas me je blam zbog toga... :paradajz:
Ne znam zasto su se ljudi druzili sa mnom, ja se ne bih druzio sa takvom budalom. Realno! :maska:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!