Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Dzelajza RouzSta sam vam rekla...
bezveznom kragnom
Originally posted by bothwaysDo osmog nisam imao jedinica i bio sam dobar đak, vukovu diplomu nisam dobio, a bio sam ljubomoran!
I, iako nisam bio vukovac u srednjoj (dve cetvorke na kraju prvog razreda), mislim da sam bio jedan od malobrojnih u razredu koji nije imao keca nikad (a mnogi vukovci su ih se nadobijali samo tako).
Originally posted by faxsimilJu, tad sam rodjen
Da li se sećate prvog školskog dana?
To je bila 1992. godina (...)
Originally posted by HeartkillerI ja sam često vrištao, posebno kada se strejtaši iz odeljenja potuku. Mada sam uživao povlašćen status kod najačeg druga u odeljenju, mislim ja sam sam kao muvao sa curama...
Ali...
![]()
![]()
![]()
Ont:
Devojcice su pocele da vriste, pa su nas tuzile kod razredne.
Originally posted by Dzelajza RouzKada sam te upoznala davnih dana (pre cca 3 godine) ti si nosila teksas haljinu. Kakva fiksacija na detinjstvo!
U teksas haljini
Originally posted by GalatejaE, ta je imala dobru kragnu...
Originally posted by Dzelajza RouzKada sam te upoznala davnih dana (pre cca 3 godine) ti si nosila teksas haljinu. Kakva fiksacija na detinjstvo!
U teksas haljini
![]()
Originally posted by makaJesus! Pa mi smo bash slicni
ja sam se potukla u sedmom ili sestom sa najboljim drugom,zabila sam mu olovku u vratpa je on zvao kevu,picka hahhha
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!