Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
jebemmu, sad ne mogu prestati razmisljati o ovome. :cupakosu:

jos jedna amazing thing i've seen: bosna, rat. 1994. popodne. sjedim s roditeljima u stanu, pijemo caj i igramo karte (jebote, koliko sam se naigrao remija tada :lol: ) partija zavrsi, a ja krenem prema kuhinji da odnesem tacnu. ostavljam tacnu na stol u kuhinji. cuje se ispaljivanje granate. krecem iz kuhinje u hodnik i u sebi po navici brojim. jedan. dva. tri. cetiri. pet sest. sedam. prozori u kuhinji se prosipaju na pod kao kad bacis lavor vode. zidovi se tresu. po kuhinjskom zidu crne rupe od gelera. stojim u hodniku sokirano i gledam u sve to. odjedom lupanje na vratima. mama, koja se pored mene stvorila u sekundi, me drzi i ne da, ali se otrgnem i otvorim ih. prodire bijeli oblak prasine, a iz njega nasi susjedi, teta mubera, cika miralem i njihovi sinovi emir i edin. svi su potpuno bijeli, kao uvaljani u puder. iza njih vidim vatru. granata je pogodila njihov stan. i onda je moja mama grlila, tjesila teta muberu i plakala s njom pola sata. oni su bili u jedinoj sobi koja je gledala na drugu stranu zgrade. to zadnje je ta one amazing thing. jer bi inace bili mrtvi.
By loreenche
Originally posted by m..
Originally posted by Zen Chakra

hmm... Zlato na internešnl kompetišnu latinoamerickih plesova (samba, rumba, cha cha mod on) :dance:
moracu d'uzmem casove kod tebe.

jao ja sam dobila neke medalje u skoli skijanja kad sam imala 4-5 godina.
i rekla sam nekoj poznatoj glumici da je govno.

:lol:
Mouzhe, samo morash bit' voljna za, jel'te... Rad :smeh:
Korisnikov avatar
By simarrgL*
Originally posted by Popeye

jebemmu, sad ne mogu prestati razmisljati o ovome. :cupakosu:

jos jedna amazing thing i've seen: bosna, rat. 1994. popodne. sjedim s roditeljima u stanu, pijemo caj i igramo karte (jebote, koliko sam se naigrao remija tada :lol: ) partija zavrsi, a ja krenem prema kuhinji da odnesem tacnu. ostavljam tacnu na stol u kuhinji. cuje se ispaljivanje granate. krecem iz kuhinje u hodnik i u sebi po navici brojim. jedan. dva. tri. cetiri. pet sest. sedam. prozori u kuhinji se prosipaju na pod kao kad bacis lavor vode. zidovi se tresu. po kuhinjskom zidu crne rupe od gelera. stojim u hodniku sokirano i gledam u sve to. odjedom lupanje na vratima. mama, koja se pored mene stvorila u sekundi, me drzi i ne da, ali se otrgnem i otvorim ih. prodire bijeli oblak prasine, a iz njega nasi susjedi, teta mubera, cika miralem i njihovi sinovi emir i edin. svi su potpuno bijeli, kao uvaljani u puder. iza njih vidim vatru. granata je pogodila njihov stan. i onda je moja mama grlila, tjesila teta muberu i plakala s njom pola sata. oni su bili u jedinoj sobi koja je gledala na drugu stranu zgrade. to zadnje je ta one amazing thing. jer bi inace bili mrtvi.
najbolji post na temi

mali off: to je jedina strana rata koju bi ljudi trebalo da vide.
mislim, nedobog uzivo, nego da shvate da nije bitno ko gubi i ko pobedjuje, vec sta prozivljavaju ljudi - od krvi i mesa, a ne brojke u statistikama.
Korisnikov avatar
By Srklet
jebemmu kelerabu, super topic, a nitko nista ne pise. :ua:

potičem vas, dakle. :elvis:
Korisnikov avatar
By castor
^ probusio butinu, bukvalno imao rupu u koju je mogla stati teniska lopica :snupi:
Korisnikov avatar
By Blady
svi sportovi kojima sam se bavila... iako nemam nikakvu medalju...
Ima dosta stvari... seticu se...
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ne znam ovde šta da napišem, oživljavanje drugih ljudi nekom deluje :awesome: , no meni je nekako u opisu posla, a i dosta lekara to radi...
Mislim, lep je osećaj kad uspe, ali nekako nije baš "amazing"

Medalje sa takmičenja iz fizike mi isto nisu nešto specijalno... iako sam razvalio dupe na stolici vežbajući zadatke.

Ne znam, izgleda da ću tek morati da odradim nešto "truly amazing"

hmm... Zlato na internešnl kompetišnu latinoamerickih plesova (samba, rumba, cha cha mod on) :dance:
:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by ultraviolet

45 dana u gipsu :iskolacen:

Ja sam bio tri meseca, od struka do chela u gipsu. Prelomio sam kicmu specijalnim zahvatom - jel to amazing?

..

Mislim, ne znam...imam razne nagrade, imam i zahvalnicu Narodne biblioteke Srbije, bio reprezantativac ko junior, posle bio junkie, par puta su me ozivljavali, pa se skinuo sa toga....cudamuda su se izdesavala u mom zivtu..

...al samo bad lysergic trip smatram necim ....amazing.

''

^ovako ja to shvatam.

:awesome:
Korisnikov avatar
By sofia
nista fascinantno, osim sto je m.. dotakla jezik nosem, tj nos jezikom...stagod
imam stosta, dok napravim listu, javicu...
Korisnikov avatar
By tamanoir
Pa apsolutno nista mi ne pada na um.. Sem da me je poni ujeo za stomak kad sam bila mala.. True story..
Ali ajd kad smo vec kod medalja..
U zabavistu dobila neku bronzanu medalju iz Sechuana, za crtez vise-se-ni-ne-secam kakav, cak trebala i ici u Kinu da licno primim medalju, ali zbog situacije u drzavi to nije bas bilo izvodljivo, pa su mi je samo poslali, mislim da je jos uvek imam negde..
Takodje, trenirajuci kosarku osvojila par medalja, zlato, srebro, bronzu, na raznim takmicenjima i turnirima..
Korisnikov avatar
By castor
ja osvojio drugu nagradu na literarnom konkursu u sedmom osnovne
(bila fina kinta)
Korisnikov avatar
By Sunce
Naj amazing mi je priroda koju sam posmatrao i proucavao, posebno - wild orchids. Priredio izlobu fotografija i objavio nekoliko radova.
Predstavljao sam nekadasnju Jugoslaviju na nekakvim bio-ekoloskim smotrama u Nemackoj, Rusiji, Madjarskoj. Otkrio neke nove vrste za Srbiju.
Korisnikov avatar
By lostinspace
Samonaucio sam se bez (tada) prethodnog muzickog obrazovanja da sviram Bahovu dvoglasnu invenciju (prvo sto sam naucio da sviram!), a potom i troglasnu i onda presao na Posmrtni mars i poludeo. :D Poceo sam tako sto sam brojao note i u bas i u violinskom kljucu :D
Korisnikov avatar
By AngraMaina
EDIT: Vidi dole šta je napisao Eifranloo. Bjork govori više od 1000 reči :oskar:
Korisnikov avatar
By Srklet
one more amazing thing i've seen: kako angramaina prepravlja svoje postove. :lol:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Pa mučim se razmišljajući koja je razlika između "amazing" i "onoga što ostavlja najjači utisak" a nije pozitivno... I koliko "jedinstveno" (naslov kaže "in the lifetime") treba da bude to iskustvo. Npr. meni je prilaz Atini jedan od najlepših prizora koji se mogu zamisliti -- naročito ako je praćen odgovarajućom muzikom -- ali taj prizor gledaju milioni ljudi svakog dana...
Korisnikov avatar
By Srklet
i dozivljava ga na milijun nacina, jel. anyway, pljucnuo si. bas je amazing. carry on... :bubbles:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Razmiljsam:misli: i dolazim do zakljucka da sve sto je bilo posebno (sto sam do sada uradio) je mozda u datom trenutku bilo "amazing", za date okolnosti/prilike, ali sa vremenskom distancom je takav utisak pomalo izbledeo. U svakom slucaju, nedovoljno "amazing" da o tome napisem kratak esej. :D

Medjutim, nadam se nekim stvarima koje, ako budu uspesne, bice za ceo zivot "one of the most amazing things"... :fige:

:bubbles:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by m..

moracu d'uzmem casove kod tebe.

jao ja sam dobila neke medalje u skoli skijanja kad sam imala 4-5 godina.
i rekla sam nekoj poznatoj glumici da je govno.

:lol:
Mouzhe, samo morash bit' voljna za, jel'te... Rad :smeh:
voljna i entuzijasticna :D

''

jeb'ga ako moze cuko, trebalo bi da mogu i ja, inace ce ciko darwin da se naljuti na mene.
Korisnikov avatar
By m..
ja mislim da je amazing da ja nikad nisam nista slomila, a nije da mi se nije desavalo da ljosnem s drveta, padnem sa zida na kalishu, pobijem se, preletim preko haube na rolerima, napravim salto na biciklu, skrsim se bajsom u stub, upadnem u saht, padnem na gradilistu kroz neku rupu i tako to. kao klinka sam bila toliko aktivna i krshila se da je pravo cudo kako sam prezivela sa svega par sitnih oziljaka, znam ljude koji su ostali invalidi od manje zaginucha.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
^ tak' i ja, 'falabogu. (- čitav jedan zglob domalog prsta desne šake, al' on funkcionira savršeno)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!