Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
mogla sam i danas da idem, ali sam odbila zbog delarna i bas gore okacene "vise nego zivot"... ne mogu... :ozbiljan:

sutra...filo, polako.... ^^
Korisnikov avatar
By castor
Originally posted by erkondisn
Originally posted by KiWi

Dok smo čekali na semaforu na prozor nam je kucnula neka gospođica (koja tera bezbradi drag king fazon, izgleda) i tražila VATRU (ne upaljač, vatru!). Dali smo joj upaljač kao poklon ...
da nije iz rvacke bila, u rvackoj se stalno vatra trazi :lol:
...ustaska praksa...
Korisnikov avatar
By Hys.
Dodjem sutra mozda.

Mozda i meni bezbrada drag king cica bude trazila vatru ^^
Korisnikov avatar
By zachary85
Ana Popović je sjajna, a Kiril me je oduševio! Sinoć sam bio, ni sam ne znam zašto (Riblja čorba bljak, Blaža hm?), a i večeras sam tamo. Po svoj prilici ću ići i u subotu i u nedelju. Inače sam planirao samo četvrtak i nedelju :)
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Andjelika
Originally posted by KiWi

Nisam išao, ali sam prolazio tuda.
Saobraćaj je bio užas !!!!

Dok smo čekali na semaforu na prozor nam je kucnula neka gospođica (koja tera bezbradi drag king fazon, izgleda) i tražila VATRU (ne upaljač, vatru!). Dali smo joj upaljač kao poklon ...
Dakle, citam ovo, i zamisljam scenu... i ne mogu da prestanem da se smejem :)

Divan provod i druzenje ... nema sta
... vala nama nije bilo smešno. Ja nisam nešto posebno plašljiva osoba ali je ona imala dubok glas i grimasu na licu kao da hoće da nas bije ... kada smo joj rekli da joj poklanjamo upaljač napravila je nešto što je izgledalo kao neki poluosmeh (vidi se da nema iskustva sa tim). Lepa epizoda za pamćenje :D
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Crazy_Bee

i ja dolecem u subotu samo zbog Siddharthe i borovnicastog piva. ^^
Originally posted by E.c.h.o...

E, rekla sam da nema sanse da se pojavim, a onda sam cula da Siddhartha svira u subotu, tako da... jbg, dosledno sam nedosledna.

:love:
Jeste bile?

Ja sam stigao pred kraj (kuga na one koji su razlog!), i zanima me da li su u prvih 40tak minuta svirali Napoj?

Ako jesu, samoubicu se odmaK! :drama:
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Da, poceli su ranije sa svirkom (i ja sam propustila pocetak). Svirali su Napoj, a sveukupno mozda 45 minuta... ali je ozvucenje bilo grozno, gitare se nisu cule... ali sviraju f-e-n-o-m-e-n-a-l-n-o.
Otisla sam odmah posle Siddharte, cene piva su preterane, Ginis 500 din!?
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ginis je uvek bio najskuplje pivo na bir festu, a i po lokalima. Cena bi vredela da ga ne razblazuju do imbecilnosti.

Znaci ladno nisam cuo Napoj uzivo, to je tipa the best song of all time za mene, ja cu sad stvarno da se ubijem. :bye:
Korisnikov avatar
By IriS
neće :pilence: da se ubije. neće, jer ću ga tužiti kod mirte kad se vrati, a onda ga je :pilence: najebalo i u grobu :wundy:

ot.

točeni Guinness na Beer festu NE SME da bude 500 din!!! toliko nije ni u lokalima! sramota!

/me pije Staropramen iz flašice :wundy:
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
bila :yay:

malo kasnila jer su poceli ranije, ali stigla na vreme :) 2 puta moju pesmicu svirali i zamalo me rasplakali... ^^ jako su dobri, kontakt sa publikom, i pesme koje su izabrali, i nadam se da nece opet cekati 4 godine da nam ponovo dodju. :molise:
inace celo vece mi je bilo feeeeeeeeeeeeeenomenalno, prelepo, prelepo, prelepo...sto se moze cuti u mom glasu. tj.ni to, jer glasa nemam... :giggle: dobar sam dan izabrala da idem, i podelila ga sa meni jaaaako dragim ljudima i jos uvek ne mogu osmeh sa lica da skinem. :D
a sto se piva tice, ja nemam zamerki. ^^

prelepo :yay: :yay: :yay:

a sunshine, yu grupa i keeeeelti...predobro kao i uvek :eya:
Korisnikov avatar
By Waldorf
Ja se jučer malko uspavala pri popodnevnoj dremki te sam Siddhartu propustila, iako su oni bili poenta sinoćnog cimanja. :placko: Stigla na 'Žaklina traži sponzora' i utekla glavom bez obzira kad je YU grupa krenula da se štimuje, ali i to je, kako se ispostavilo, bilo nedvoljno brzo, jerbo su se čuli do Sajmišta gde smo bili parkirani. :(
Korisnikov avatar
By IriS
nadam se da nisi samo lizu lizala :D
By RACABG
bice repriza pred novu godinu na beogradskom sajmu .... vasar samo tako
Korisnikov avatar
By Island
parkiranje katastrofa... ode Sunshine dok se naslo mesto i to kod Arene... onda Yu grupa... ne znas gde je bina... prasina stipa... pivo neko bzv. ko voda, pola sata cedi ga iz tocilice... gomila ljudi koja ne zna na koju stranu da gleda i cime da se bavi... cene piva katastrofa
By BamBam88
Bila prwi put...
Widela swe i swashta...
Pretres na ulazu...
Yu grupa-jednom dobri
Wozila automobilcice u luna parku
Popila jedno piwo...cisto radi reda
...krenula kuci oko 4h...
i smrzla se kao ekser...
Korisnikov avatar
By jenny
ja sam se smrzla ko pička
Korisnikov avatar
By ultraviolet
meni nije baš najjasnije kako vam je bilo hladno. gužva, greju te ljudi.
Korisnikov avatar
By Blady
Zato sam obukla duks... i nije mi bilo hladno :D
Korisnikov avatar
By elektron84
Nisu svi mladi kao ti, ultrice ;)

Ima ovde i ljudi u godinama.

Nije ni meni jasno, meni je bilo toplo. A vracali smo se peske do grada + bila sam mokra od piva (majica i kosa) i opet je bilo ok.

A sta ces, treba voleti i ove zimogrozljive. To im je valjda izgovor da dobiju neko grljenje :cuddle:
By LeDeNa_
:lol:

ccc, matore a? :D

pila sam fantu...verovatno mi zbog toga bilo hladno brrr
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!