Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by erkondisn...ustaska praksa...
Originally posted by KiWida nije iz rvacke bila, u rvackoj se stalno vatra trazi
Dok smo čekali na semaforu na prozor nam je kucnula neka gospođica (koja tera bezbradi drag king fazon, izgleda) i tražila VATRU (ne upaljač, vatru!). Dali smo joj upaljač kao poklon ...
![]()
Originally posted by castor
Originally posted by erkondisn...ustaska praksa...
Originally posted by KiWida nije iz rvacke bila, u rvackoj se stalno vatra trazi
Dok smo čekali na semaforu na prozor nam je kucnula neka gospođica (koja tera bezbradi drag king fazon, izgleda) i tražila VATRU (ne upaljač, vatru!). Dali smo joj upaljač kao poklon ...
![]()
Originally posted by Andjelika... vala nama nije bilo smešno. Ja nisam nešto posebno plašljiva osoba ali je ona imala dubok glas i grimasu na licu kao da hoće da nas bije ... kada smo joj rekli da joj poklanjamo upaljač napravila je nešto što je izgledalo kao neki poluosmeh (vidi se da nema iskustva sa tim). Lepa epizoda za pamćenje
Originally posted by KiWiDakle, citam ovo, i zamisljam scenu... i ne mogu da prestanem da se smejem
Nisam išao, ali sam prolazio tuda.
Saobraćaj je bio užas !!!!
![]()
Divan provod i druzenje ... nema sta
Originally posted by Crazy_Bee
i ja dolecem u subotu samo zbog Siddharthe i borovnicastog piva.![]()
Originally posted by E.c.h.o...Jeste bile?
E, rekla sam da nema sanse da se pojavim, a onda sam cula da Siddhartha svira u subotu, tako da... jbg, dosledno sam nedosledna.
![]()
Originally posted by IriSPa da, samo lizu za sada
nadam se da nisi samo lizu lizala![]()
Originally posted by ultravioleti napiTci
meni nije baš najjasnije kako vam je bilo hladno. gužva, greju te ljudi.
Originally posted by sofiačaj kafa i supa iz termosa.
Originally posted by ultravioleti napiTci
meni nije baš najjasnije kako vam je bilo hladno. gužva, greju te ljudi.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!