Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Dakle,
verujem da se vecina slaze da je potrebno vreme da se 'oporavimo' posle veze
ili
jednostavno, posle nekog zaljubljivanja
(koje je bilo obostrano ili jednostrano...)

Decko/devojka ne mogu bash tako lako da se izbrishu iz glave...
Kao ni to kako nam je bilo lepo (ili, bas obrnuto, kako su se poneli lose prema nama)

ali...

JEDNOG DANA

On/Ona su zaboravljeni!

Kada (kako) znate da je On/Ona konacno deo proslosti?
tj da nije vishe deo vashih svakodnevnih razmisljanja/zivota

Merci...
By ~ Le Saint X ~
Pa,da odgovorim...

kako ja sve ljude (pa tako i decake) a i situacije
vezujem za muziku/pesme

Onog dana kada 'njegovu' ili 'nasu' pesmu mogu da cujem
a da ne pomislim na njega/nas
tj da nemam nikakve asocijacije koje vezuju pesmu za nesto sto smo mi/ja preziveo/li

znam da on vise nije integralni deo mojih svakodnevnih razmisljanja
Korisnikov avatar
By Mage
Nikada. Iako više nema te vrste ljubavi ili patnje za dotičnom osobom, sećanja uvek ostaju. Ja ni jednu osobu koja mi je značila nešto u životu ne zaboravljam... Svaka od njih mi je poklonila nešto dragoceno i to treba čuvati :)
Korisnikov avatar
By Blady
Kada ih vidim, i kada mi se pojavi osmeh na licu, zato sto vise ne vucem taj teret...
Ni jednu osobu ne zaboravljam, ali nekih se nerado secam...
Vremenom, se izgubi taj "osecaj" i uglavnom su mi sve drage, u zavisnosti od nasih odnosa..
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Originally posted by Mage

Nikada. Iako više nema te vrste ljubavi ili patnje za dotičnom osobom, sećanja uvek ostaju. Ja ni jednu osobu koja mi je značila nešto u životu ne zaboravljam... Svaka od njih mi je poklonila nešto dragoceno i to treba čuvati :)
:up:

a neki opsti indikator da si nekoga preboleo je kad su ti jedine asocijacije vezane za tu osobu lepe uspomene. Sve zavisi od same veze i nacina na koji ste raskinuli ali dok god se prisecamo ruznih stvari i premotavamo celu vezu u glavi znachi da nismo preboleli.

moram priznati da je najbolji osecaj kad sretnes bivseg posle nekog vremena i pitas se zasto si uopste bio sa njim a kamoli patio za tim sto ste imali.
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Mage

Svakako, slazem se

Ma koliko da je nesto bilo lepo ili ruzno...meni posle svakog decka ostaje inspircija/pesme

ali i u pitanju uvodnom i u mom odgovoru na temu glavna rec je
svakodnevno

Npr... o zadnjem decku sam razmisljao svakodnevno i to svakog sata premotavalo film i bla bla...\dok jednog dana nisam pomislio - Nesto mi je danas cudno!
i da... cudno mi je bilo da se nisam probudio sa mislju o njemu,niti sam razmisljao o njemu tako cesto...

posle par dana... mozda mi je pao na pamet samo 2,3 puta...
sto je ipak mnogo manje od skoro svakog minuta
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
razočarenje ponovnog susreta. ravne linije. nelagodnost. nekako... ne nalaziš reči, koje ti nikada nisu problem. to je to.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
do sada sam ostajala u vezama i raznim odnosima sa ljudima dok se taj odnos stvarno ne zavrsi.

takoreci, kad je neko bivsi, on u meni vise ne budi emotivne reakcije....pokusam da zamislim "ljubavni zar"...ako ne mogu da ga se setim - to je to.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by Black Lady

Kada ih vidim, i kada mi se pojavi osmeh na licu, zato sto vise ne vucem taj teret
:up:

kad ne osetim nista, to znaci da je over.

a do nedavno sam kontala da kod mene ta osecanja nikad ne iscezavaju :cobanica:
By J...
zaboravljen/zaboravljena je kada vise na nju/njega ne mislis :tepih:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Originally posted by ... AINSI SOIT - JE ...

Pa,da odgovorim...

vezujem za muziku/pesme

tj da nemam nikakve asocijacije koje vezuju pesmu za nesto sto smo mi/ja preziveo/li

ne slazem se :vampir:
i ja sam takva, za svaku osobu sa kojom sam bila imam neku pesmu koja me asocira na neki deo nase veze

(npr. za devojku sa kojom sam imala najduzu vezu me vezuje pesma "Taking back my love" za kraj, a za samu vezu "Review my kisses" ... za sadasnju "Many the miles" i "Far away" :( )

ali ranije dok sam jos uvek gajila osecanja prema bivsoj, kad bi krenule te pesme meni bi to smetalo, pocela bi da premotavam film, i ono stalno pitanje "sta bi bilo, kad bi bilo"..
sada kada ih cujem sam ili ravnodusna ili mi se javi blagi osmeh i misao "what was I thinking" :lol:

isto tako definitivno znam da tu nema nicega kada mi nije problem da se vidimo, sedimo, zezamo se, pricamo o tom periodu kad smo bile zajedno, pricamo o novim vezama i slicno
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

Pa,da odgovorim...

vezujem za muziku/pesme

Ni ja.. ako sam sa nekim imala zajednicku pesmu, ili ako smo neku pesmu zajedno slusali milion puta i asocirala me uvek na tu osobu.. tako i ostaje.. Mozda nemam osecaj kakav sam tada imala, ali se i te kako setim te osobe, bar na blic..
Korisnikov avatar
By SabotagE
Kraj je kada mi nije prva misao kad otvorim oci,kraj je kada prestanem da je sanjam i kada mi njena pojava ne remeti disanje,treptanje i hodanje.Kraj je kad ne drhtim u njenoj blizini.
Pesme koje su me secale,uvek ce me secati,datumi takodje,neka mesta i neke situacije,ali to ne znaci da nisam prebolela.
By Swanheart
kada mogu da je vidim i kako se tuca sa nekim a da u trenutku ne pozelim tom nekom da skacem po glavi :fen:
Korisnikov avatar
By 2kune
jedan normalan harem riješio bi vas ovakvih neprirodnih muka... :alexis:
Korisnikov avatar
By Vespertine
Mislim da je gotovo u momentu kad u tom nekom jasno vidish osobu sa kojom mozhesh ili ne mozesh da budesh zajedno, tj, kad nakon raskida u tom nekom jasno vidish prijatelja ili neprijatelja prema kome gajish jasno definisane emocije, sa odsustvom leptirica u stomaku.
Korisnikov avatar
By m..

Dakle,
ili

Kao ni to kako nam je bilo lepo (ili, bas obrnuto, kako su se poneli lose prema nama)

ali...

JEDNOG DANA

On/Ona su zaboravljeni!

Merci...
Uh pa sad, ja nesto ne mogu tako da 'zaboravim' ljude, mada mi se omakne, pa nekoga stvarno zaboravim (ili upoznajem po 8. put).

To sa jednostavnim odljubljivanjem ili zalecenjem ega ide manje vise brzo. Mislim na ono odljubljivanje kad skontas da si se zajebao i nekog idealizovao, ili se zaleteo pa video u nekom nesto, vise zato sto ti je bilo potrebno da to nesto vidis nego sto ga ta osoba realno ima. Ili kad se tako zaletis pa te neko iz nekog razloga izmoshira. Te stvari nekako prodju relativno brzo kod mene. Onako smoris se, pa ti se ne da da se bakces s nekim novim neka 2-3, ponekad 4-5 meseci, vise iz pomanjkanja entuzijazma i ocekivanja da ces naletati na komplikovane dileje, nego zato sto nekog kao ne mozes da prebolis. Doduse neke ljude sam 'preboljevala' u roku od nedelju dana, onako for good. Tu treba sebe (i svoje greshke) a ne nekoga da prebolis, pa to tako ide.

Druga stvar je kad si nekog bas voleo, ili nekog bas dugo bas voleo. Tu nema da ces ti sad odjednom da prestanes nekog da volis, bar kod mene. Kad nekog bas volis, voleces ga i za 10, 15 godina, ili ces bar osecati neku naklonost, ako vas zivotne prilike razbacaju po planeti i prodje brdo vremena. Ti ljudi ti uglavnom ostanu kao prijatelji. I to sto ih volis apsolutno ne znaci da si se tu zakucao ili nesto, prodje neko vreme pa si sposoban da volis nekog novog i da s nekim novim gradis nesto novo i drugacije.

Ja to sa zajednickim pesmama ne kontam. Mogu ja da cujem ili vidim nesto, sto ce me (verovatno zauvek, ako ne nastupi alchajmer) podsecati na nekoga, ali ako to podsecanje ne bude ispraceno salvama emocija ili zelje za tom osobom, onda whatever.

Ne znam, nekog si 'zaboravio' onog trenutka kad shvatis da si u stanju da se zaljubis u nekog novog i da se toj osobi potpuno posvetis.

Isto tako se da desiti da nekoga zaboravis davno pre nego sto se od njega propisno odmoris.
Korisnikov avatar
By sofia
Originally posted by m..

To sa jednostavnim odljubljivanjem ili zalecenjem ega ide manje vise brzo. Mislim na ono odljubljivanje kad skontas da si se zajebao i nekog idealizovao, ili se zaleteo pa video u nekom nesto, vise zato sto ti je bilo potrebno da to nesto vidis nego sto ga ta osoba realno ima. Ili kad se tako zaletis pa te neko iz nekog razloga izmoshira. Te stvari nekako prodju relativno brzo kod mene. Onako smoris se, pa ti se ne da da se bakces s nekim novim neka 2-3, ponekad 4-5 meseci, vise iz pomanjkanja entuzijazma i ocekivanja da ces naletati na komplikovane dileje, nego zato sto nekog kao ne mozes da prebolis. Doduse neke ljude sam 'preboljevala' u roku od nedelju dana, onako for good. Tu treba sebe (i svoje greshke) a ne nekoga da prebolis, pa to tako ide.

Druga stvar je kad si nekog bas voleo, ili nekog bas dugo bas voleo. Tu nema da ces ti sad odjednom da prestanes nekog da volis, bar kod mene. Kad nekog bas volis, voleces ga i za 10, 15 godina, ili ces bar osecati neku naklonost, ako vas zivotne prilike razbacaju po planeti i prodje brdo vremena. Ti ljudi ti uglavnom ostanu kao prijatelji. I to sto ih volis apsolutno ne znaci da si se tu zakucao ili nesto, prodje neko vreme pa si sposoban da volis nekog novog i da s nekim novim gradis nesto novo i drugacije.

Ja to sa zajednickim pesmama ne kontam. Mogu ja da cujem ili vidim nesto, sto ce me (verovatno zauvek, ako ne nastupi alchajmer) podsecati na nekoga, ali ako to podsecanje ne bude ispraceno salvama emocija ili zelje za tom osobom, onda whatever.

Ne znam, nekog si 'zaboravio' onog trenutka kad shvatis da si u stanju da se zaljubis u nekog novog i da se toj osobi potpuno posvetis.

Isto tako se da desiti da nekoga zaboravis davno pre nego sto se od njega propisno odmoris.
skroz tako
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

Pa,da odgovorim...

vezujem za muziku/pesme

Hmmm... ok...mada, u daljem tvom postu ne vidim bas sta je u suprotnosti sa mojim postom
et toq!
:snob:

i opet... svakodnevna razmisljanja
je glavna sintagma
to vec objasnio
:D
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by m..

Dakle,
ili

ali...

JEDNOG DANA

On/Ona su zaboravljeni!

Merci...

:hail:

Izmoshira ???!!! Nesto ne kapiram rec

Elem,samo da kazem da je uvek zadovoljstvo citati tvoje odgovore
Merci
:mazi:
Korisnikov avatar
By Torry
kada vise nisi opterecen u glavi, kada ti srce ne lupa onako ludo pri pomeni imena, kada zivot ima smisla bez onog mi...
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Torry

kada vise nisi opterecen u glavi, kada ti srce ne lupa onako ludo pri pomeni imena, kada zivot ima smisla bez onog mi...
a što ako i inače patiš od migrene, aritmije i krize srednjih godina? kako onda znati? :drama:
Korisnikov avatar
By tamanoir
Kada je zagrlim, a njene konture tela se vise ne poklapaju sa mojim..
Kada prodju dani, nedelje, a da ne pomislim na nju..
Kada je se setim, a i dalje ne zelim nista..
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by tamanoir

Kada je zagrlim, a njene konture tela se vise ne poklapaju sa mojim..
Kada prodju dani, nedelje, a da ne pomislim na nju..
Kada je se setim, a i dalje ne zelim nista..
:gotika:

Plakacu majke mi.
Sva sreca pa nisam u PMS-u :pop:
Korisnikov avatar
By Sunce
Jaoj, ovo sam prostudirao. Mrzim sebe sto su me drmala opsednuta stanja, bas mrzim.

Definitivno je potrebno vreeeeeeeeeeeeeeeemeeeee.

Trenuci kada nesto drugo klija u vama - moze to biti posao, knjiga ili neka druga osoba su presudni. Dakle, da ne postoji vise zacarani krug u kome kruzite oko bivse ljubavi, nego idete dalje. Mislim da je postojanje novog uzbudjenja vazno. Ponavljam, to ne mora da bude osoba.
By faxsimil
Meni je bilo jako teško da zaboravim. Bio sam zaljubljen, živeo sa dečkom u jednom od najlepših gradova Balkana, ali nažalost sve ima svoj kraj. Posle raskida i obostranog napuštanja grada, ja sam bio u začaranom krugu, u bedaku, razmišljanju i tako dve ipo godine. Shvatio sam da je on zaboravljen kada sam prestao da razmišljam o njemu i kada me je posle tri godine pozvao čestiti rođendan, kao da razgovaram za poznanikom. Tada sam shvatio da sam zaboravio. Kada odem u gradu u kojem sam živeo sa njim, osećam nostalgiju, ali nemam osećanja
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!