Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by Vetur úlfur
singi, na prvoj fotci da, al pogle drugu fotku![]()
Originally posted by sing&dunum
Originally posted by Tungi
Nema ime...Jos:)
![]()
Jooooj...![]()
Catkaaaaa!![]()
Ima li sad ime, Tungi?![]()
Originally posted by Brokebackjoj, potraži nekoga ko daje mačiće, obično ljudi ne znaju šta će s njima, pa bar da pomognes nekome
E mozda je glupo pitanje, ali gde se danas macke kupuju, ako vec neko nema da ti pokloni ?![]()
Originally posted by CokoladnaBananicajooooj
vec dva dana kukumacem okolo, ali me niko ne shvata ozbiljno - valjda ce ovdje neko pokazati saosjecanje.
Nema mi Vucka vec cetvrti dan. Od kako smo preselili u Kotor, izlazio je vani obicno na sat-dva, ali je vecinu vremena provodio u kuci. Zato je tako cudno sto ga nema.
Ja sinoc uopste nisam spavao, boli me zeludac jako, imam crne slutnje i ogroman strah.
eto.
![]()
Originally posted by CokoladnaBananica
vec dva dana kukumacem okolo, ali me niko ne shvata ozbiljno - valjda ce ovdje neko pokazati saosjecanje.
Nema mi Vucka vec cetvrti dan. Od kako smo preselili u Kotor, izlazio je vani obicno na sat-dva, ali je vecinu vremena provodio u kuci. Zato je tako cudno sto ga nema.
Ja sinoc uopste nisam spavao, boli me zeludac jako, imam crne slutnje i ogroman strah.
eto.
![]()
Originally posted by CokoladnaBananicaja sam naucena da kad ti ljubimac pobegne, pa se vrati, ne treba da ga grdis, vec pohvalis - zato sto se vratio
Vulence se pojavio, naglo kako je i nestao.
Bio je kaznjen uskracivanjem mazenja cijelo popodne.
![]()
Originally posted by simarrgL*ma kakvi - moj Vule i ja smo svoju komunikaciju doveli do nivoa gdje se prepiremo, ljutimo, mirimo. Jaaako dobro zna da je skrivio, bio je miran kao bubica.
Originally posted by CokoladnaBananicaja sam naucena da kad ti ljubimac pobegne, pa se vrati, ne treba da ga grdis, vec pohvalis - zato sto se vratio
Vulence se pojavio, naglo kako je i nestao.
Bio je kaznjen uskracivanjem mazenja cijelo popodne.
![]()
inace ce da shvati da ce da dobije batine/bidne kaznjen kad se vrati, pa nece da se vraca
![]()
sad, koliko je ovo ispravno - ne znam, tako su me ucili, mada mislim da ima logike![]()
enivejz, super sto se vratio![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!